פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים בכל החנויות ראיתי שהוא עולה 1200 שקל בערך, אבל כאן: http://www.coms.co.il/product.asp?productid=38 רק 950 (ורק 5 שקל דמי משלוח). יש קאץ'? :
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים וואי מעולה !!!!!! מחיר שווה לאללה !!!!!!!זה עדיף מכל פלאש של אי אודיו (2 ג'יגה).....נכון ?
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר אבל זה באמת חשוד במקצת :. החנות השנייה הכי זולה שמצאתי היא KSP, ושם זה עולה 1180 ש"ח. מוזר.
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים וואי מעולה !!!!!! מחיר שווה לאללה !!!!!!!זה עדיף מכל פלאש של אי אודיו (2 ג'יגה).....נכון ?איך אפשר להשוות בין נגן פלאש לנגן הארד דיסק?
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אני מעוניין לקנות את המכשיר הזה.מישהו יכול בבקשה להסביר לי באיזה סוללות הוא משתמש?האם אפשר לקנות עוד סוללות כאלו?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים סוללה נטענת כמו כל נגן HDונראה לי שאפשר להחליף לו כי מוכרים סוללות כאלה לחוד
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים תסתכל מה כתבו שם בכותרת של האתר, כתוב שם ''כי אין מחיר כזה''!!!!!!!!!!!!!! שזה אומר שהמחיר לא אמיתי ואז הם ייסחטו ממך כסף וכל מיני כאלה..........אבל זה לא בטוח, תנסה לקנות, אם יקחו מחיר יותר גבוה או משהו אז תטבע אותם וזהו
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים בלי סיפורי אגדות... תקנה - תחזור עם סיקור מצולם וכולנו נקנה אחריך ;D תתחדש
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים סוללה נטענת כמו כל נגן HDונראה לי שאפשר להחליף לו כי מוכרים סוללות כאלה לחודאתה יודע אם אפשר למצוא סוללות כאלו נגיד בהום סנטר וחנויות כאלו?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים למה אתה מצפה שבחנות כמו הום סנטר יהיו סוללות לנגן MP3?הם א יודעים מה זה נגן (או שאולי כן) אז למה שיהיו סוללות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.