פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים הוא אמור לעשות סגול ככה על נושאים חדשים,וסגול בהיר על כאלה שראיתי ויש תגובות חדשות.הסגול בהיר לא מופיע,אני לא יכול לגלוש בפורום בלי הבונוס הזהההההה,זה כ"כ טוב :'(מה אתם חושבים שלא עובד,הגריסמונקי או הסקריפט?
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר icebrak לא עובד אני אשאל אותו בפרטי,חייבת להיות דרך לתקן את הפאץ הנפלא הזה :-\
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר היו שינויים בקוד של האתר ועכשיו זה לא עובד יוחזר קוד האתר הקודם לאלתר! חייבים לשנות את זה,זה סיוט,אני אכתוב את זה בפורום מנהלים.
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אני ו IceBreak במהלך תיקונים של הקוד ;Dאני מקווה שזה יהיה גמור בזמן הקרוב
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים ובא גואל לציון אגב יש מצב לעשות את זה כאקסטנשן עצמאי ללא צורך במכונאי(הקוף)?
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר אני ו IceBreak במהלך תיקונים של הקוד ;Dאני מקווה שזה יהיה גמור בזמן הקרובקדוש,קדוש,קדוש ;D
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אני ו IceBreak במהלך תיקונים של הקוד ;Dאני מקווה שזה יהיה גמור בזמן הקרובהסיבה לכך שהוא לא עובד הוא שינויים בקוד של האתר (המיקום היחסי של התמונות)...וכמו שנאמר, אכן כן, לא רק שתקבלו עכשיו קוד יותר טוב, אלה גם שתהיה אפשרות להתקין אותו בלי להשתמש ב GREASEMONKEY בכלל...אם אתם רוצים להשתתף ב BETA מצומצם, תשלחו לי הודעה פרטית עם הפרטים הבאים:1) האם אתם משתמשים ב GREASEMONKEY לעוד משהו חוץ מהתוסף או לא.2) האם אתם בפועל שיניתם משהו באופציות של התוסף (כמו ביטול של התפריט למעלה, או שינוי הצבעים).פרטים אלו חשובים לקראת האפשרות להוציא את התוסף ישירות בלי GREASEMONKEY.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.