עבור לתוכן

Push-ups , Can replace workout at the gym ?

Featured Replies

פורסם

מוט דומה מאוד לשכיבת סמיכה.

תראה שמוט עובד על אותם קבוצות שרירים

פורסם

מוט דומה מאוד לשכיבת סמיכה.

תראה שמוט עובד על אותם קבוצות שרירים

אתה מתכוון לתרגיל הזה על המקבילים...

אתה לא תלמד אותי אימון Electric Boom

אני אחד שמתאמן יותר משנה וחצי.

מה שחשוב זה המשקל יותר מהחזרות.

לעשות 10-15 חזרות ב3 סטים עם משקל כבד עדיף מאשר לעשות איזה 400 במשקל שלא ישתנה עם הזמן.

להגדיל כמות לכמה? ל800 1000 ביום?

בשביל לבנות גוף צריך לתת לשריר התנגדות שתגדל עם הזמן. וזה התפקיד של המשקולות.

בחדר כושר יש משקולות ומכונות עם משקולות? או הסבר איך לעשות 400-1000 פושאפס ביום?

טעות חמורה!!!

אם חשובה לך היכולת האלתטית שלך(שנמצאת במצב רעוע במיוחד אם הקפדת על ה"שיטת אימון הבלתי מעורערת" שלך) לא תגיד ו\או תחשוב על דבר כזה!

תיכף תגיד גם שאתה אוכל 3-4 ביצים ביום...

ההתנגדות כמו שאתה קורא לה היא מושג נרדף לעומס על השריר =(לא,לא ~) פגיעה בשריר אם לא עובדים כמו שצריך,אני לא יודע אם השואל (ש' שם בדוי) רוצה לפתח גוף עד שהוא יתפוצץ\ימאס לו להתאמן והוא יראה כמו דילדו גדול במיוחד,או שהוא מעוניין לשמור על גוף שרירי ואתלטי והעלאת משקל מינורית.

גם ככה וגם ככה אני עדיין ממליץ לא לקפוץ ישר לזלילת חלבונים ו"התנגדות" מטורפץ על השריר יכל היום כבר בהתחלה...

מישהו פה הולך לעשות לעצמו נזק נראה לי. :smile1:

פורסם

לא אני לא אוכל 3-4 ביצים ביום ושום אבקות חלבון וכל הדרעק הזה. אני אוכל הכל. לא משנה מה אם אני אוהב את זה אני אוכל

ואף אחד לא אמר לו להיות מר עולם. גם לדעתי זה מגעיל. אבל בשביל להגדיל נפח של שריר צריך התנגדות. ונחש מה רק משקולות עושות את זה. לא שכיבות סמיכה.

שכיבות סמיכה זה מעולה אבל עם הזמן הגוף מתרגל למשקל ואז זה פשוט לבנות סיבולת שריר. כמה חזרות אפשר לעשות פר סט.

ואני לא אמרתי לו בשום מצב ובשום מקום להרים משקל שהוא לא יכול להרים. כל אחד מרים לפי הרמה האישית שלו והקשבה לגוף שלו.

תמיד להתחיל עם חימום לחמם את השרירים.

אבל בשביל לנפח שריר ולבנות שריר חדש אתה צריך קודם כל לקרוע את השריר (שאתה מתאמן ומרים משקל מתחילים חתכים קטנים בשריר והם נבנים מחדש וככה נבנים שרירים).

לא כל כך הבנתי על איזה מכשיר אתה מדבר

אני מדבר על ספה ששוכבים על הגב ואז מרימים מוט למעלה ולחזה 12 חזרות.

12 חזרות עם משקל כבד עדיף בהרבה מאיזה 400 במשקל שלגוף אין בעיה.

אני דיברתי עם מלא מאמני כושר ומלא אנשים בנושא שהסבירו לי ולא סתם אני מתאמן כמעט שנה וחצי ובלי שום פציעה. אז אל תגיד לי בולשיט כי לי יש ניסיון בדברים האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים