עבור לתוכן

*מנויים של הוט*, צריך דעות על מה שמציעה HOT (חבילות, סרטים, סדרות וכו')

Featured Replies

פורסם

תקשיב היום YES ו-HOT נלחמים על כל לקוח, קצת צעקות ואתה מקבל את המחיר הרצוי.

תקשיב בנאדם, אין טעם לדבר איתם בטלפון. שאתה מדבר איתם בטלפון לגבי הצטרפות, הם מבינים את זה כאילו, "אני רק מתעניין, לא באמת רוצה לעבור..." .

לעומת זאת, אם תבקש נציג שיבוא אלייך הביתה ויסביר לך, ויבוא עם פתקים והכל, הם יבינו שאתה רציני. ועם האיש מכירות שלהם אתה יכול לדבר, לסחוט (הכי כיף ... :smile1: ) ... ויהיה עוד יותר טוב אם "במקרה" באמצע השיחה שלך עם הנציג של HOT יגיע גם נציג של YES, אז בכלל הבאת שיחוק! אתה יכול לעשות עימות ביניהם והמחיר יהיה בקרשים... :smile1: כדאי לך, אתה לא תפסיד. ;)

:xyxthumbs:

• תגובות 98
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אממממ, אני אנסה אם הם לא ייצרו איתי קשר ויציעו מחיר זול. תודה :)

פורסם

תקשיב בנאדם, אין טעם לדבר איתם בטלפון. שאתה מדבר איתם בטלפון לגבי הצטרפות, הם מבינים את זה כאילו, "אני רק מתעניין, לא באמת רוצה לעבור..." .

לעומת זאת, אם תבקש נציג שיבוא אלייך הביתה ויסביר לך, ויבוא עם פתקים והכל, הם יבינו שאתה רציני. ועם האיש מכירות שלהם אתה יכול לדבר, לסחוט (הכי כיף ... :smile1: ) ... ויהיה עוד יותר טוב אם "במקרה" באמצע השיחה שלך עם הנציג של HOT יגיע גם נציג של YES, אז בכלל הבאת שיחוק! אתה יכול לעשות עימות ביניהם והמחיר יהיה בקרשים... :smile1: כדאי לך, אתה לא תפסיד. ;)

:xyxthumbs:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

וווייייי

הלוואי שהיה יוצא מצב כזה אצלי!!!!!!! חחחחחחחחחח

פורסם

ביפ אגו ערוץ ההיסטוריה וערוץ שמונה.בלי בערוצים האלה,מזמן הייתי יורד מהפסים

פורסם

גם EXTRA HOT

פורסם

ביס יש לך את YES Y שיש שם בוילינג פוינט, סקאר טאקטיקס, דה סטינג וכו'

יש את יס וויקנד עם מלא סדרות מצויינות

יש את הישרדות בYES+

יש ערוץ 3 קצת מוזר ואחר מהוט אבל גם יש קצת טוב

יש את דיסקברי ודיסקרי סיינס

יש את אנימל פלאנט

יש חינם (לא יודע מאיפה קיבלתי) את 5+

ערוצי מוזיקה מעולים(חינם גם קיבלתי לא יודע מאיפה לפני איזה חודש סתם ככה אני עובר ובטעות מגיע לאמטיוי בייס וזה פתוח... ):-\

יש לפעמים סרטים טובים ביס ס22ה

יש מבצעים על האינטרנט כל הזמן שיפורים במחיר מצחיק 2 מגה עם הנחה על תשתית מבזק ADSL וזה..

לפני שעברתי לפני שנה וחצי היה ממש איטי ההוט והיו בעיות באזור שאני גר בו בירושלים...(אבל אנקודר אמר שהמהירות השתנתה)

מקבלים הפתעות ומתנות לפעמים..

צברתי איזה 5 סרטים חינם כבר להזמנה ועדיין לא נזכרתי להזמין כמה סרטים :-\ אולי השבוע, עכשיו כשאני חושב על זה :)

איכות טובה......(הסרטים לא נחתכים אצלי בצדדים כמו שמישהו אמר פה ואין לי 16:9.....)

יש בקושי אינטראקטיבי.. ה"ללחוץ על הכפתור הירוק" זה מה שממש כיף לעומת כשישנתי אצל חבר שלי ויש לו הוט אז כמעט בחצי מהערוצים יש תת'דברים הדפוקים האלה....

זהו נראה לי :)

אני נשאר בינתיים - בלי התחייבות 2 ממירים חינם ועל אחד 15 שקל בחודש.....

:)

פורסם

יש ערוץ 3 קצת מוזר ואחר מהוט אבל גם יש קצת טוב

ההבדל בין ערוץ שלוןש ביס לערוץ 3 בהוט זה שבזמן שבהוט משדרים תכנים שהם הפיקו אז ביס משדרים דברים אחרים...

אבל בקרוב ערוץ שלוש ירד מיס ברגע שההסכם בין יס להוט יגמר

הסרטים לא נחתכים אצלי בצדדים כמו שמישהו אמר פה ואין לי 16:9.....

הסרטים נחתכים בצדדים רק בסרטים שמשודרים ב16:9 אמיתי... רוב הסרטים משודרים בכאילו 16:9 שזה בעצם 4:3 עם פסים שחורים למעלה ולמטה....

כדי לראות איזה סרטים משודרים ב16:9 מה7/8 עד ל13/8 תיכנס לכאן - http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=302

תראה את אחד הסרטים האלה... אלה אם כן הם תיקנו את זה כבר אז זה אמור להיות חתוך בצדדים ולהופיע על מסך מלא

פורסם

AXN

BIP

XTRA HOT

אלה בעיקרון הערוצים שאני לא יכול בלעדיהם

פורסם

אני מנוי יס וביקשנו לדעת את ההצעה שלהם והם הביאו לנו הצעה גבוהה יותר ממה שרשום באתר אינטרנט של הוט וכשביקשתי שישלחו נציג לבית שלנו הם אמרו (סתם שקרנים) שהם כבר לא שולחים נציגים הביתה.

אז אני כנראה אשאר ביס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים