עבור לתוכן

*מנויים של הוט*, צריך דעות על מה שמציעה HOT (חבילות, סרטים, סדרות וכו')

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הממיר החדש זה מה שאמרתי קודם הADB 7200דוקסיס ולע"ז תומסון 5200 דוקסיס

אני עוד קצת זמן מתקשר להוט כדי להתחבר אליהם. איזה ממיר לבקש? תומסום או דוקסיס?

• תגובות 98
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עוד קצת זמן מתקשר להוט כדי להתחבר אליהם. איזה ממיר לבקש? תומסום או דוקסיס?

דוקסיס זה לא ממיר זה הטכנו' שהממירים החדשים משתמשים

אבל אתה לא יכול לבקש תומסון בגלל שזה רק לער"ז אתה יכול לבקש את הADB אבל רק שתדע שיש לו באגים אז את אתה רוצה על אחריותך

פורסם

דוקסיס זה לא ממיר זה הטכנו' שהממירים החדשים משתמשים

אבל אתה לא יכול לבקש תומסון בגלל שזה רק לער"ז אתה יכול לבקש את הADB אבל רק שתדע שיש לו באגים אז את אתה רוצה על אחריותך

יש לו דיי הרבה באגים....

למשל אם אני נמצא ב- TV GUIDE , אני רוצה לראות מה יש מחר באותה שעה...הוא מראה שאין מידע על התוכנית הזאת...ואחרי דקה פתאום מופיע שם הסרט

פורסם

יש לו דיי הרבה באגים....

למשל אם אני נמצא ב- TV GUIDE , אני רוצה לראות מה יש מחר באותה שעה...הוא מראה שאין מידע על התוכנית הזאת...ואחרי דקה פתאום מופיע שם הסרט

אהה יש לך את זה??

וזה ידוע וזה קצת ברור שלממיר חדש יהיו תקלות כמו כל דבר חדש שמושק(יש מאקס VOD וכו')

פורסם
  • מחבר

טוב, התקשרתי להוט כדי להתחבר לשרות שלהם בטלוויזיה. המוקדנית ענתה לי קודם כל מבלי להגיד שלום או כלום, רק "הלווו" יבש! טוב, למי איכפת... רק אחרי זה החכמה לא הצליחה למצוא את הכתובת שאני גר בה כדי שתוכל להמשיך לבצע איתי את העסקה :kopfpatsch:. אני נותן לך עיר, שכונה, רחוב, בניין, דירה, ת.ז, פלאפון, טלפון והיא עדיין טוענת שהיא לא מוצאת את הכתובת :s07:. אחרי כמה דקות התחילה לדבר אליי בגסות רוח ובעצבים! כאילו שזאת אשמתי שהיא דפוקה ולא מצליחה להזין את הנתונים נכון אצלה במחשב.

תודה, אבל לא מעוניין בשרות כזה :nixweiss:

אז פשוט אמרתי לה תודה ולהתראות.

אני אשאר עם YES, ואם אינטרנט בכבלים לא היה בעל UPLOAD גבוהה יותר הייתי עובר גם ל-ADSL.

פשוט חרא של שרות יש להם :bash:

פורסם

הייתה מתקשר שנית ולא הייתה מקבל מוקדנית דבילית.

אבל אם אתה רוצה להשאר עם YES זאת זכותך המלאה.

אבא שלי למשל התקשר לפני שעה ל-HOT לברר למה אנחנו לא מצליחים לראות VOD וענתה לו מוקדנית נחמדה שהסבירה לו למה אנחנו לא יכולים לראות ויביאו טכנאי ביום שלישי.

פורסם

וזה גם לא רק תלוי בצלחת שלך.. אם יש סופות חזקות (ואני לא מדבר על טורנטו מטורף, אלא פשוט על יום גשום למדיי בחורף הישראלי) זה יכול לשבש את הקליטה (עד חוסר קליטה מוחלט) גם בלי שיקרה משהו פיזי לצלחת האישית שלכם - זה פשוט משבש את הקליטה בין הצלחת ללויין שנמצא איי-שם בשמיים..

עזוב, גשם בחרמון בחורף זו ברכה :|

פורסם

גם אני מקבל כל הזמן מוקדניות טובות

והטכנאים שבאים אלי

חבל על הזמן, אחלה של אנשים

באים נחמדים בלי שטויות בלי צרות

אני מרוצה מHOT

פורסם

אחי, אז נפלת על אחת מעפנה מתוך ה- 100 מוקדנים שיש שם...

אז היית מנתק ומחייג שוב

יש להם חיוג חינם

משהו עם- 1800...אני לא זוכר

פורסם
  • מחבר

התקשרתי שוב הם רוצים 239 ש"ח על התחברות לכבלים (שני ממירים), וזה רק על חבילת הסרטים והטבע. מאוד יקר לטעמי, במיוחד כשל-YES אני משלם 270 ש"ח בנתיים בלי התחייבות...בהוט המחיר על התחייבות לשנה וקרוב מאוד למחיר של YES בלי התחייבות.

התרון של HOT חשבתי שהיה המחיר, אבל עכשיו כשאין אותו ממש לא שווה לעבור אליהם.

פורסם

דבר ראשון אין עדין 16:9 בhot הם מתכננים לעשות את זה כמו שהם מתכננים בערך חצי שנה להשיק את hot magic שעדין לא ראינו דבר שני יש את הישרדות שזה משהוא פי אלף מכל ריאלטי אחר בטלויזיה

קודם כל הסרטים שמושודרים ב16:9 ביס בטלוויזיה רגילה יחתכו בצדדים ככה שזה חיסרון לרוב האנשים בארץ...

ואת ההוט מגיק אולי אתה לא ראית אבל אפשר כבר לקנות אותו (כבר מה3/8) בתבל ובמתב... בערוצי זהב אפשר יהיה לקנות אותו מספטמבר...

פורסם

התקשרתי שוב הם רוצים 239 ש"ח על התחברות לכבלים (שני ממירים), וזה רק על חבילת הסרטים והטבע. מאוד יקר לטעמי, במיוחד כשל-YES אני משלם 270 ש"ח בנתיים בלי התחייבות...בהוט המחיר על התחייבות לשנה וקרוב מאוד למחיר של YES בלי התחייבות.

התרון של HOT חשבתי שהיה המחיר, אבל עכשיו כשאין אותו ממש לא שווה לעבור אליהם.

אני מבין שאתה לא בקיא באומנות השכנוע והאיומים

אני אחרי קצת "דיבור" נעים וקליל

הגעתי ל230 ש"ח =

בסיס + 5 מוצרים + 2 ממירים + אינטרנט 1.5

וזה עוד בגלל שאני עובר מאנלוגי לדיגיטלי (משדרגים את סבתא שלי :cool2:)

אם אני הייתי עושה את זה עכשיו בבית שלי

מאיים לעזוב

תוך 24 שעות גג מתקשרת לך מחלקה נחמדה "שמירת לקוחות" או משהו בשם הזה

ככה השגתי דברים טובים בנטויזיון גם

אצלנו HOT פשוט טוב מדי 200 ש"ח FIX לכל החיים,על 5 חבילות + לא זוכר כמה על האינטרנט

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להשתמש בשיטת "האיומים", כי אני בכלל לא מחובר אליהם!

הם הציעו מחיר, ואני אמרתי שזה לא מתאים לי ואפילו יותר גבוהה ממה שאני משלם עכשיו ל-YES ::).

אולי הם מחר יחזרו אליי ויציעו הצעה כמו שלך.

פורסם

הם הציעו מחיר, ואני אמרתי שזה לא מתאים לי ואפילו יותר גבוהה ממה שאני משלם עכשיו ל-YES ::).

אוקי

אבל אתה יכול להיות מתוחכם

תבקש שיעבירו אותך לאחראי

תגיד לו שאתה רוצה לעבור אבל התנאים חרא

ואם הם יסכימו להיות נחמדים אתה תעבור

תגיד להם שעוד לקוח זה דבר טוב

שביס יש לך תנאים יותר טובים אתה רוצה לעבור אבל הם צריכים לבוא לקראתך

פורסם

תקשיב היום YES ו-HOT נלחמים על כל לקוח, קצת צעקות ואתה מקבל את המחיר הרצוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים