עבור לתוכן

*מנויים של הוט*, צריך דעות על מה שמציעה HOT (חבילות, סרטים, סדרות וכו')

Featured Replies

פורסם

Burton ו- Evman007 - מספיק.

אם אתם רוצים להתווכח/לריב וואטאבר, תעשו את זה בבקשה בפרטי ולא כאן.

לא שמת לב שהפסקנו כבר לבקשת פותח התראד ::)

• תגובות 98
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי שרוצה אני ילמד אותו בפרטי לעשות יס מקס עם 100 שעות ויותר

מה אתה עושה אוברקלוק להארדיסק? ::)

פורסם

מה אתה עושה אוברקלוק להארדיסק? ::)

כן :kopfpatsch::s07:

אתה יודע זה לא ממש חוקי ואני לא יכול לכתוב את זה פה

פורסם

אוקי ההוט מג'יק עוד מעט מופץ(או שהוא כבר) בקרב התבל ומתב בער"ז בעוד חודש בגלל הטכנולוגיה שהם עובדים איתה שונה אז צריכים לעשות הסבה רק לתכנו' בשביל המג'יק

ההוט VOD לא ניתן להשוות ליס מקס כי זה בכלל מוצרים שונים לכל אחד יתרונות וחסרונות משלו אבל לגבי התכנים הישנים זה ממש בולשיט יש שם את משחק מכור פיקאפ וכו'

לגבי זה שעובר להוט

איזה אזור אתה?

פורסם

זהו שזה ממש לא עושה את אותו דבר

ב-VOD יש לך תוכניות וסרטים ישנים שאף אחד כבר לא רואה ואין לך שום שליטה על איזה טלויזיה בזמן אמת(כמו ריפליי או פאוז) שיש ביס מקס

אתה לא יכול לבחור לבד איזה תוכניות להקליט כמו שאפשר במקסומי מדבר בכלל על מבט

מדובר נניח על ESPN או על תוכניות אמריקאיות אחרות שבחיים לא יגיעו ל-VOD

מה יש לכם שם "אלכס חולה אהבה"?? ::)

חחח.. "אלכס חולה אהבה", יש שם את העונה החדשה של "משחק מכור", ביחד עם כל העונות ששודרו עד עכשיו.

יש שם את העונה החדשה של "רצים לדירה", יש שם עוד הרבה מאוד סדרות ישראליות. את כל הסדרות הישראליות ב-HOT 3, בקיצור, יש שם עוד הרבה ויש מבחר מאוד גדול.

בכל מקרה, אין כזה דבר ב-YES. :s07:

פורסם

יתרון גדול שיש ליס זה שהם משדרים סרטים 16:9 שאם יש לך טלויזיה כזאת התמונה נראת נהדר

פורסם

ומה מפריע לי להקליט את משחק מכור?

לגביי פיק-אפ....למה שמישהו בכלל ירצה ליראות את זה??(שלא נדבר על להקליט)

או.....רצים לדירה!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

יתרון גדול שיש ליס זה שהם משדרים סרטים 16:9 שאם יש לך טלויזיה כזאת התמונה נראת נהדר

זה באמת אחלה :xyxthumbs:

פורסם

גם להוט יש פורמט 16:9

פורסם

וכמה אנשים יש להם?

פורסם

וכמה אנשים יש להם?

תפתח סקר ותיראה

אני מכיר הרבה אנשים שיש להם(כולל אותי)

פורסם
  • מחבר

לגבי זה שעובר להוט

איזה אזור אתה?

לוד, מרכז. שייך לאזור תבל דיגיטל אם זאת השאלה.

פורסם

מה שאני אומר עכשיו זה המלצה ואני לא אחראי

יש ממיר חדש להוט לתבל\מתב זה ADB7200 דוקסיס ולער"ז זה תומסון משהו דוקסיס

הם ממרים חדשים שהם מהירים הרבה יותר מהרגילים

אך יש להם באגים(לא לכל אחד אך בעיקרון יש באגים)

אם אתה מוכן לסבול את הבאגים עד שיצאו עדכונים אולי אם תרצה תבקש את הממיר

אם לא לא נורא

אני מזכיר המלצה בלבד

פורסם

עזבו כל אלה שמתלהבים מהוט בחיים לא היו בייס או ראו את זה (ויש כאלה ששמעו סיפורים מחברי שלהם כן שמענו על הסיפורי סבתא האלה)

בייס יש איכות תמונה טובה יותר ועם זה אתם לא יכולים להתווכח

יש פי מאה יותר ערוצים נורמלים

הערוצי סרטים שמים סרטים חדשים ולא הזבל של הוט

פורסם

עזבו כל אלה שמתלהבים מהוט בחיים לא היו בייס או ראו את זה (ויש כאלה ששמעו סיפורים מחברי שלהם כן שמענו על הסיפורי סבתא האלה)

בייס יש איכות תמונה טובה יותר ועם זה אתם לא יכולים להתווכח

יש פי מאה יותר ערוצים נורמלים

הערוצי סרטים שמים סרטים חדשים ולא הזבל של הוט

אוקי

אני הייתי בשני העולמות

גם HOT וגם יס בו נגיד ככה אתה צודק לגבי הסרטים לדעתי של יס יותר טובים אבל לגבי הסדרות

בהוט יש את הסדרות שאני הכי אוהב ואל תגידו לי להוריד וכו' כי יש הרבה סדרות ואני לא מתכוון להוריד את כולם אחד אחד

פורסם

לנו יש הוט כבר הרבה זמן, בערך מאז שהם התחילו עם הדיגיטל, ומה שאני יכול להגיד לך שמבחינת תכנים אין הבדל משמעותי בינם לבין יס. יש סדרות בלעדיות להוט (בביפ ובאקסטרא הוט למשל כמו אבודים, ורוניקה מארס ושאפל שואו) ויש סדרות בלעדיות לייס (כמו עקרות בית נואשות, או סי, המירוץ למיליון). להוט יש גם בלעדיות על כל התכנים הישראלים של ערוץ 3 כמו גיא פינס ויצפאן אבל אני דווקא רואה בזה יתרון לייס, כי במקום יצפאן יש להם קונאן וג'יי לנו. מבחינת סרטים כמו שאמרו פה, אין הבדל משמעותי, מיחזור יש בכל מקום והמון סרטים מגיעים בו זמנית גם להוט וגם ליס. מה שכן לייס עדיין יש הסכמי בלעדיות עם כמה חברות הפצה מה שגורם לכך שסרטים של אולפנים מסויימים מגיעים לייס קודם ואחרי איחור של שנה בערך להוט, זה לא ממש משנה כי בסופו של דבר הרוב מגיע לשניהם. לסיכום אני אישית לא רואה הבדל גדול בין שתי החברות, לפחות לא בתכנים. אלא אם כן אתה ממש קשור לאיזה ערוץ בלעדי לאחת החברות המעבר בין השתיים לא אמור להיות טראומטי. אנחנו עוברים לייס עוד מעט ואני באופן כללי שמח מזה, למרות שאין ספק שאני מאוד אתגעגע לורוניקה מארס :\

מה שכן מעצבן אותי בהוט, ומהתרשמות שלי נראה לי שיס עדיפים עליהם כאן, זה כל עניין התקיעות המוזרות והגישה של הוט להוסיף כפתור אינטראקטיבי לא שימושי בעליל לכל ערוץ שני, אבל אני מניח שזה לא מהות הדיון כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים