עבור לתוכן

מישהו כאן מתעסק או מכיר מישהו שמתעסק ב XBOX

Featured Replies

פורסם

כן כן חבריי וחברותיי , הבאתי XBOX מEBAY לארץ

לצערי - הספק מת.

מכירים מישהו שמתעסק בזה?

אנא עיזרו לי!

פורסם

לך ל- www.gamer.co.il ואולי מישהו בפורום XBOX יעזור לך...

פורסם

כן אחי אני מכיר ! אבל יכח לי לפחות שבוע לברר !

פורסם
  • מחבר

בנדר אני חייב לדעת

אני רק צריך להחליף ספק שנשרף

אני מחפש נמרצות ב EBAY

אבל עדיף משהו כאן בארץ שייקח פחות זמן.

פורסם

הממ

תקרא מה כתוב על הספק- או שפשוט תקח את כל הXBOX לחנות אלקטרוניקה..

הם יגידו לך בדיוק איזה ספק אתה צריך וכמה הוא יעלה (ותקנה הפעם כזה שמתאים לארץ ולא תשרוף אותו :))

פורסם

אני מכיר מישהו בהרצליה אבל אני לא בטוח שיש לו ספקים בבית ! בכל אופן אני ידבר איתו השבוע בכל אופן ! !

הבעיה היא שהוא בצבע עכשיו ! אז שהוא יחזור אני מקווה להסיג אותו ! וחוץ מי זה תנסה בנתיים את מה ש nice 1 אמר נשמה לי שזה יעבוד !

פורסם

אני מכיר מישהו בהרצליה אבל אני לא בטוח שיש לו ספקים בבית ! בכל אופן אני ידבר איתו השבוע בכל אופן ! !

הבעיה היא שהוא בצבע עכשיו ! אז שהוא יחזור אני מקווה להסיג אותו ! וחוץ מי זה תנסה בנתיים את מה ש nice 1 אמר נשמה לי שזה יעבוד !

אני מכיר מישהו בהרצליה אבל אני לא בטוח שיש לו ספקים בבית ! בכל אופן אני ידבר (הוא ידבר, אני אדבר) איתו השבוע בכל אופן ! ! (למה פעמיים בכל אופן??)

הבעיה היא שהוא בצבע (באיזה צבע? סגול ירוק שחור?) עכשיו ! אז שהוא יחזור אני מקווה להסיג (זו כבר באמת הסגת גבול....) אותו ! וחוץ מי זה (אני באמת תוהה מי זה?) תנסה בנתיים את מה ש nice 1 אמר נשמה (נשמה, תעשה טובה תלמד עברית) לי שזה יעבוד !

למישה יש תירוץ, הוא עולה חדש. מה שלך?

פורסם

חחח.....

אלה שגיאות כתיב של ילד בכיתה א' :D

סורי לגבי הספאם ....

אין לך אחריות ?

תנצל אותה ....

פורסם
  • מחבר

אין אחריות כי זה נקנה בארה"ב ואני גר בארץ

האחריות תקפה רק לארץ שקנית את המכשיר שם...

מממ

אני רק צריך ספק

מחפש אחד.

פורסם

אני רואה שאין לכם ניסיון עם כאלו שטויות, לך לחנות בשם לייזר ויזן/ויג'יז

www.vgs.co.il אם צטפלים בכאלו בעיות ומוכרים משחקים אמריקאים וגם אירופאים. אגב אני ראיתי שהם פעם תיקנו למישהו ספק של GAMECUBE אז לא צריכה להיות לך בעיה יש להם מעבדה מצויינת.

פורסם

אני רואה שאין לכם ניסיון עם כאלו שטויות, לך לחנות בשם לייזר ויזן/ויג'יז

www.vgs.co.il אם צטפלים בכאלו בעיות ומוכרים משחקים אמריקאים וגם אירופאים. אגב אני ראיתי שהם פעם תיקנו למישהו ספק של GAMECUBE אז לא צריכה להיות לך בעיה יש להם מעבדה מצויינת.

נראה כאילו הם יעשקו אותך שם

תעשה מה שאמרתי - אמור לעלות 100 שקל

(אני החלפתי ספק למגבר שלי כי הבאתי אותו מאמריקה, וזה עוד ספק קצת מיוחד ועלה לי 100 שקל או אפילו פחות)

פורסם
  • מחבר

כן אחי , בדיוק נוסע אליהם היום

תודה לכולם!

מקווה שהם יעזרו לי

ו מ ה ר .

פורסם

תודיע מה עשית, מה הם עשו וכמה שילמת...

פורסם

אני מכיר מישהו בהרצליה אבל אני לא בטוח שיש לו ספקים בבית ! בכל אופן אני ידבר (הוא ידבר, אני אדבר) איתו השבוע בכל אופן ! ! (למה פעמיים בכל אופן??)

צחק צחק !!!! אני נעלבתי !!! :(

אני טמבל ואני יודע את זה ! אבל זה רק בכתיבה ! ( אני מקווה :-\ )

פורסם

לא משהו אישי אבל כל אחד צריך להתבייש בכזו כמות של שגיאות כתיב.......

זה לא שאתה מדבר באיזה צ'ט או משהו כזה, אפשר לקרוא את ההודעה ולערוך אותה אם צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים