פורסם 2002 ביולי 3123 שנים כן כן חבריי וחברותיי , הבאתי XBOX מEBAY לארץלצערי - הספק מת.מכירים מישהו שמתעסק בזה?אנא עיזרו לי!
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים מחבר בנדר אני חייב לדעתאני רק צריך להחליף ספק שנשרףאני מחפש נמרצות ב EBAYאבל עדיף משהו כאן בארץ שייקח פחות זמן.
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים הממ תקרא מה כתוב על הספק- או שפשוט תקח את כל הXBOX לחנות אלקטרוניקה.. הם יגידו לך בדיוק איזה ספק אתה צריך וכמה הוא יעלה (ותקנה הפעם כזה שמתאים לארץ ולא תשרוף אותו )
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים אני מכיר מישהו בהרצליה אבל אני לא בטוח שיש לו ספקים בבית ! בכל אופן אני ידבר איתו השבוע בכל אופן ! ! הבעיה היא שהוא בצבע עכשיו ! אז שהוא יחזור אני מקווה להסיג אותו ! וחוץ מי זה תנסה בנתיים את מה ש nice 1 אמר נשמה לי שזה יעבוד !
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים אני מכיר מישהו בהרצליה אבל אני לא בטוח שיש לו ספקים בבית ! בכל אופן אני ידבר איתו השבוע בכל אופן ! ! הבעיה היא שהוא בצבע עכשיו ! אז שהוא יחזור אני מקווה להסיג אותו ! וחוץ מי זה תנסה בנתיים את מה ש nice 1 אמר נשמה לי שזה יעבוד ! אני מכיר מישהו בהרצליה אבל אני לא בטוח שיש לו ספקים בבית ! בכל אופן אני ידבר (הוא ידבר, אני אדבר) איתו השבוע בכל אופן ! ! (למה פעמיים בכל אופן??)הבעיה היא שהוא בצבע (באיזה צבע? סגול ירוק שחור?) עכשיו ! אז שהוא יחזור אני מקווה להסיג (זו כבר באמת הסגת גבול....) אותו ! וחוץ מי זה (אני באמת תוהה מי זה?) תנסה בנתיים את מה ש nice 1 אמר נשמה (נשמה, תעשה טובה תלמד עברית) לי שזה יעבוד ! למישה יש תירוץ, הוא עולה חדש. מה שלך?
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים חחח..... אלה שגיאות כתיב של ילד בכיתה א' סורי לגבי הספאם .... אין לך אחריות ? תנצל אותה ....
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר אין אחריות כי זה נקנה בארה"ב ואני גר בארץהאחריות תקפה רק לארץ שקנית את המכשיר שם...מממאני רק צריך ספקמחפש אחד.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים אני רואה שאין לכם ניסיון עם כאלו שטויות, לך לחנות בשם לייזר ויזן/ויג'יז www.vgs.co.il אם צטפלים בכאלו בעיות ומוכרים משחקים אמריקאים וגם אירופאים. אגב אני ראיתי שהם פעם תיקנו למישהו ספק של GAMECUBE אז לא צריכה להיות לך בעיה יש להם מעבדה מצויינת.
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים אני רואה שאין לכם ניסיון עם כאלו שטויות, לך לחנות בשם לייזר ויזן/ויג'יז www.vgs.co.il אם צטפלים בכאלו בעיות ומוכרים משחקים אמריקאים וגם אירופאים. אגב אני ראיתי שהם פעם תיקנו למישהו ספק של GAMECUBE אז לא צריכה להיות לך בעיה יש להם מעבדה מצויינת.נראה כאילו הם יעשקו אותך שםתעשה מה שאמרתי - אמור לעלות 100 שקל(אני החלפתי ספק למגבר שלי כי הבאתי אותו מאמריקה, וזה עוד ספק קצת מיוחד ועלה לי 100 שקל או אפילו פחות)
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר כן אחי , בדיוק נוסע אליהם היוםתודה לכולם!מקווה שהם יעזרו ליו מ ה ר .
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים אני מכיר מישהו בהרצליה אבל אני לא בטוח שיש לו ספקים בבית ! בכל אופן אני ידבר (הוא ידבר, אני אדבר) איתו השבוע בכל אופן ! ! (למה פעמיים בכל אופן??) צחק צחק !!!! אני נעלבתי !!! אני טמבל ואני יודע את זה ! אבל זה רק בכתיבה ! ( אני מקווה :-\ )
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים לא משהו אישי אבל כל אחד צריך להתבייש בכזו כמות של שגיאות כתיב.......זה לא שאתה מדבר באיזה צ'ט או משהו כזה, אפשר לקרוא את ההודעה ולערוך אותה אם צריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.