עבור לתוכן

המוד החדש שלי.. מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך LCD 16X2 עם תאורה....

ומה שאני הולך לעשות זה... לקחת ריבוע פרספקס בגודל של החריצים של הסידירום ולהכניס בו את הLCD ומאחורה לשים לד כחול.. מה אתם חושבים??

מה שחסר לי.. זה נגד אחד קטן ומעצבן!!! מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה ברחובות??

פורסם

יש לך שם RADIOSHAK , נראה לי שזה בקניון הגדול אצלכם שם . ואתה לא חייב שום נגד . כל התצוגות שאני חיברתי , חיברתי בלי נגד , והכל עבד בצורה מושלמת . הנגד שאתה מדבר עליו הוא ה100K , ליצוב ... תחבר פשוט את התצודה או ל5 וולט של הספק , או ל5 וולט של הUSB . עובד מצויין .

פורסם

יש לך שם RADIOSHAK , נראה לי שזה בקניון הגדול אצלכם שם . ואתה לא חייב שום נגד . כל התצוגות שאני חיברתי , חיברתי בלי נגד , והכל עבד בצורה מושלמת . הנגד שאתה מדבר עליו הוא ה100K , ליצוב ... תחבר פשוט את התצודה או ל5 וולט של הספק , או ל5 וולט של הUSB . עובד מצויין .

הוא מתכוון ללד...

אגב, לא צריך פרספקס בשביל זה, אפשר עטיפה של דיסק...

פורסם

בשביל מה הוא צריך פרספקט\עטיפה של דיסק?

פורסם

בשביל מה הוא צריך פרספקט\עטיפה של דיסק?

ומה שאני הולך לעשות זה... לקחת ריבוע פרספקס בגודל של החריצים של הסידירום ולהכניס בו את הLCD ומאחורה לשים לד כחול.. מה אתם חושבים??

פורסם

ומה שאני הולך לעשות זה... לקחת ריבוע פרספקס בגודל של החריצים של הסידירום ולהכניס בו את הLCD ומאחורה לשים לד כחול..

WTF?!

פורסם

ומה שאני הולך לעשות זה... לקחת ריבוע פרספקס בגודל של החריצים של הסידירום ולהכניס בו את הLCD ומאחורה לשים לד כחול..

WTF?!

מפרץ של 5.25" .. איפה שמכניסים ת'סידירום.. אז הוא ישים שם פרספקס שקוף עם לד ות'צג LCD...

פורסם
  • מחבר

לא צריך את הנגד בשביל התאורה?

פורסם

בשביל התאורה העצמית של הLCD אין צורך בנגד . רוב הLCDs שיש לך בארץ מזינים את התאורה מהמתח שמתקבל ברגלי המבוא .

פורסם

בשביל התאורה העצמית של הLCD אין צורך בנגד . רוב הLCDs שיש לך בארץ מזינים את התאורה מהמתח שמתקבל ברגלי המבוא .

יווווווו פעם שלישית:

קניתי מסך LCD 16X2 עם תאורה....

מה שחסר לי.. זה נגד אחד קטן ומעצבן!!! מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה ברחובות??

פורסם
  • מחבר

כן צריך נגד... זה מה שהיה כתוב במדריך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים