עבור לתוכן

LEADTEK 6200, oc and warranty

Featured Replies

פורסם

אני קונה את ה-LEADTEK 6200 128bit AGP, אני כנראה יפתח לו את ה-pipelines. השאלה שלי היא לגבי האחריות אחרי הפתיחה, אם קורה משהו אני יכול פשוט לסגור אותם ולהיות תמים?

בנוסף, יש למישהו נסיון עם OC ששרף את כרטיס זה? ואם כן האם היה לו בעיות עם האחריות?

אם אני רוצה לעשות OC, לפי מה שהבנתי אין קירור על הזכרונות, יש עליהם חריצים כדי שאני יוכל להוסיף?

לינק למוצר: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=174

תודה מראש ובבקשה אל תתחילו להתווכח האם כדאי או לא.  ;)

פורסם

לפי השאלות שלך, אתה רוצה לשרוף את הכרטיס... :silly:

במקום להתחכם יותר מדיי עם היצרן, תשלים עם העובדה שOC ופתיחת צינורות עלול להוביל לשריפת הכרטיס. במידה ושרפת אותו לא תהיה בעייה עם הפייפליינס אני חושב כל עוד לא צרבת את זה על הביוס של הכרטיס וחוץ מזה זה כרטיס תקציבי לכל דבר, רוצה למתוח אותו לגבולותיו ? אין לך בעקרון אחריות על זה

זה שאתה מרמה או עובד על החברה זה משהו אחר...

אתה רוצה שנלמד אותך איך לעבוד על היצרן ולהיות תמים ? אם בגין פתיחת הצינורות או ה OC נשרף לך הכרטיס למרות שלא סביר שמפתיחה הוא ישרף זה רק מתחמם טיפה יותר

אז אין לך אחריות על זה.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי הקירור לזכרונות?

פורסם

פתיחת צינורות לא שורפת כרטיס !!!

אם הם לא עובדים טוב אתה פשוט סוגר אותם והכל נעלם ...

OC בלי העלאת מתח לא ישרוף כרטיס כל עוד הכרטיס בטמ''פ נורמליות

פורסם

פתיחת צינורות לא שורפת כרטיס !!!

אם הם לא עובדים טוב אתה פשוט סוגר אותם והכל נעלם ...

OC בלי העלאת מתח לא ישרוף כרטיס כל עוד הכרטיס בטמ''פ נורמליות

כן אבל אם הוא רוצה להגיע לרמה מכובדת כמו של 6600GT הוא צריך לעלות מתחים ואז מנגנון

"הקריסה" האוטומטתי של הכרטיס כאשר מגיע לטמפ מסויימת לא יעבוד שהמתח יעלה במידה רבה והוא עלול להשרף..

אבל ברמת העיקרון הסיכון הוא מימנימאלי היות וכאשר הכרטיס מגיע לטמפ גבוה הוא עושה ריבוט אוטומטי ומפאס את ה OC להגדרות דיפולט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים