עבור לתוכן

ואיי עכשיו בעיה עם HALO

Featured Replies

פורסם

לפני כמה שעות ניסיתי לשחק ב FAR CRY דמו והייתה לי בעיה של שגיאה כלשהי CRITICAL EXPECTION משהו כזה,

עכשיו התקנתי HALO דמו וזה נכנס למשחק, יוצא ורושם

a problem occured initalizing direct 3d maybe direct 3d is disabled please run dxed

משהו כזה, ואני הדלקתי את האשף של DIRECT X ובדקתי שם את DIRECT 3D והדיירקט 3D זמין ופועל , אני לא מבין אף פעם לא הייתה לי בעיה במשחקים ופתאום היום FAR CRY דפק לי ושגיאה ועכשיו HALO

פורסם

נראה לי נדפק לך משהו עם הדרייברים של הכרטיס מסך...אני ממליץ לך למחוק ולהתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

באיזה תיקייה הדרייברים נמצאים בכלל ומה בדיוק למחוק,?:S שאני לא אמחוק בטוח משהו שצריך.

שמעתי גם שלכרטיסי ATI יש בעיה עם המשחק HALO קראתי ברחבי האינטרנט לרוב האנשים שיש ATI המשחק מביא להם בדיוק שגיאה כזאת, ואף אחד מהם לא מצא פתרון  :nixweiss:

אז HALO כניראה אין לי סיכוי להפעיל אבל FAR CRY אני לא מבין מה הבעיה......... :kopfpatsch:

פורסם

אם אתה אומר (בת'ראד של far cry) שבתקנת מחדש את הדרייברים ואת ה-DirectX, אז כנראה שבאמת הבעיה הזאת היא באמת הבעיה הגלובאלית שך משתמשי ATI. נסה להתקין עוד משחק בסגנון, HL2 או Doom3.

פורסם
  • מחבר

טוב הורדתי את HALF LIFE 2 הדמו , והמשחק עובד טוב, וחלק עם רזולוציה גבוהה והכול סבבה, אז למה FAR CRY עושה לי את הבעיה הזאת? וגם הורדתי פעמיים דמו מכמה אתרים ואותו דבר, ובקשר ל HALO זה כניראה בגלל שיש למשחק בעיה עם כרטיסי ATI כי להרבה אנשים בעולם הייתה את הבעיה שהייתה לי..

אז למה זה ככה ב FAR CRY? :nixweiss:

פורסם

יכול להיות שזו אותה בעיה כמו ל-Halo.

אני לא מאמין שלדמו של Far Cry הוציאו, אבל אם תקנה את המשחק, תמיד תוכל למצוא לו פאצ'ים ו-Update-ים שיתקנו את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים