עבור לתוכן

בבקשה ייעוץ + כמה שאלות בקשר לכמה תוכנות. בבקשה תעזרו.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם פורום תוכנה, הצתברו בזמן האחרון כמה שאלות שלי עליכם, אז אני ישאל את כולם בדיון אחד:

1. אני מעוניין להתחיל ללמוד פוטושופ, קצת לימדתי את עצמי וקצת חבר אבל זה לא עזר.

מישהו יכול להמליץ לי על הספר מתחילים הכי מומלץ לפוטושופ, הבנתי שיש כמה ספרים בעברית, רציתי לדעת איזה מהם הכי טוב.

הכסף זה לא מגבלה אני רוצה טוב לא זול.

2. יש לי כרטיס לכידת וידיאו פשוט של ASUS שקניתי בKSP, אני רוצה תוכנה שתיהיה גם ללכידת הוידיאו, גם לעירכתו.

התחלתי להשתמש בStudio 9 איך התוכנה? כדאי לי לקנות אחרת? מה התוכנה הכי פשוטה וידידותית?

או שפשוט להישאר איתה כי היא טובה?

יצא בכלל סטודיו 10 כבר?

3. תוכלו להמליץ לי על תוכנה הכי טובה לצריבת DVD.

האם NERO היא טובה, אם כן איזה גירסה של נרו.

אני לא מחפש ביצועים אני מחפש נוחות.

4. מכיוון שאני עצלן ואין לי כוח להוריד הרבה תוכנות, מישהו יכול להגיד לי מה התוכנה הכי טובה נגד כל מיני סוסים טרואיינים, מרגלים ושטויות כאלה?

אני לא רוצה תוכנה חינמית אני רוצה את התוכנה הטובה ביותר.

כרגע המחשב שלי מוגן על ידי חומת האש של וינדוס וההגנה של וידוס + קספרסקי אנטי וירוס שיותר נוח לי מנורטון.

5. איך אני מקודד, כאילו ממיר פורמט מTIF או IviIHTPICTURE.MediaFile ל JPG או משהו כזה.

אלו ארבעת השאלות שלי, מקווה לתשובות רציניות, סליחה על הכמות אבל בבקשה תעזרו.

אל תציעו לי דברים זולים רק דברים טובים.

תודה מראש, נמרוד.

פורסם

3. צריבה נוחה ומהירה בלי יותר מדי תפריטים ופרמטרים - Nero StartSmart עם אפשרויות צריבה גם ל-DVD וגם ל-CD.

4. הקספרסקי והפיירוול של windows יעשה את העבודה בשמירה מוירוסים וסוסים טרוייאנים, אבל בשביל ספייוארים אני ממליץ על Ad-Aware לבדיקה מהירה וטובה ואח"כ Spybot S&D לבדיקה יותר מקיפה ומעמיקה.

פורסם

5. פתח את הקובץ בפוטושופ ושמור אותו בפורמט הרצוי.

פורסם

2. יש לך את הPINNACLE LIQUID EDITION וadobe premiere (not sure if spelled correctly)

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה למי שהגיב עד עכשיו.

בקשר ל5 עניתם לי אני יתמש בפוטושופ.

בקשר לצריבה, אין לי בעיה עם תוכנה מסובכת אני לא טמבל, הNERO 6.6 יותר טובה מהסטארט סמארט? או שבכל מה עדיף סאטרט סמארט?

בקשר לספי וכאלה, אני ישתמש בSpybot S&D היא חינמית? או לקנות?

עכשיו רק 2 ו1 נשארו לי, אני צריך לדעת על ספר מומלץ (אולי שמישהו מכם השתמש בו וממליץ עליו).

ואני צריך לדעת איך הסטודיו 9 ממישהו שמכיר אותה ואם באמת הפריימייר שווה קנייה.

תודה מראש שוב חברה.

פורסם

ה-StartSmart בסיסית מאוד ואתה לא צריך יותר מזה בשביל לצרוב סרטים, שירים, משחקים, גיבויים, Images וכו'.

כן, ה-Spybot וה-Ad-Aware חינמיות.

פורסם
  • מחבר

ה-StartSmart בסיסית מאוד ואתה לא צריך יותר מזה בשביל לצרוב סרטים, שירים, משחקים, גיבויים, Images וכו'.

כן, ה-Spybot וה-Ad-Aware חינמיות.

אוקי הורדתי רק ספי בוט ומחקתי את המליון ספיווארים שהיו לי.

האינטרנט עובד קצת יותר טוב.

עוד שבוע אני עולה ל2MB אז סחטיין שיהיה לי.

בקשר לסטארט סמארט, למה היא בסיסית? במה היא שונה מתוכנה לא בסיסית? מה החסרונות שלה?

אף אחד לא למד פה פוטושופ דרך ספר והוא יכול להמליץ לך? טוב אני ילך ויקנה סתם משו בסטימצקי.

בקשר לסטודיו 9 נראה לי אני ישאר איתה, היא נראת נחמדה, אלה אם מישהו יחליט להגיד משהו רע לגביה.

פורסם

שמע, ה-StartSmart מציעה לך כל מה שאתה צריך.

צריבת שירים, סרטים, מידע, גיבויים, Images על CD או DVD בלי יותר מדי כאב ראש של כל מיני אפשרויות מתקדמות כמו שיש ב-Nero Burning Rom למשל.

אתה לוחץ על 3 כפתורים ומתחילה הצריבה, מה יותר פשוט מזה?

פורסם

לגבי PHOTOSHOP וכל השאר, ברור לך שפורום תוכנה לא רלוונטי כלכך.. הייתי ממליץ לך לנסות לשאול את השאלה בפורום גרפיקה או צילומים באתר הזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים