פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים שיעמם לי קצת אז אמרתי לעצמי . . . אני אחפש את מערכת המשחקים המושלמת והנה מצאתי אותה LOL http://www.zed.co.il/Product.asp ZED TITANIUM < מערכות מחשב < ראשי ZED TITANIUM מערכת מחשב מדהימה הכוללת את כל רכיבי המחשב המתקדמים בעולם מערכת מחשב מושלמת וחזקה במיוחד. מתנה סט מיקלדת+עכבר אופטי בשווי 150 שח שימו לב למפרט תכונות עיקריות: על מנת להתחיל בתהליך ההזמנה נא הזן מס' ת.ז. האתר מאובטח בטכנולוגית כל המוצרים באתר נשלחים מארז MIDI ATX מפואר הכוללת שתי יציאות USBx2 כולל ספק חזק במיוחד 400W לוח אם של החברה ASUS המובילה בעולם ביצור לוחות הלוח המתקדם בעולם מדגם ASUS P-4 P800 DELUX הכולל יציאת FireWire כולל תמיכה בכל הטכנולוגיות המתקדמות בעולם כולל בקר RAID מעבד המתקדם בעולם מבית INTEL דגם INTEL P-4 3.0GhzPRESCOTT 1M זיכרון מהיר BGA 512MB DDR 400MHz אפשרות לחלוקה של 2X256 אפשרות להגדלת מהירות עד 500MHZ כרטיס המסך המתקדם בעולם כולל 256MB GeForce FX-5500 256MB DDR+TvOut + DVI כולל TvOut לצפיה בכל סרטים עג מסך הטלויזיה. כולל DVI יציאה דיגיטאלית לכל המסכים החדשים. כרטיס קול מובנה כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 כונן DVD המאפשר צפיה בסרטים עג מסך המחשב או הטלויזיה דיסק קשיח ענק ובטכנולוגיה המתקדמת בעולם 160GB SATA 7200RPM 8MB צורב DVD±R/RW כולל תמיכה בכל הטכנולוגיות המתקדמות צורב DVD המאפשר לך לבצע מספר רב של פעולות במכשיר אחד: לקרוא תקליטורים רגילים של DATA ולשמוע מוסיקה MP3 לראות סרטים בפורמט DVD לצרוב על תקליטורים רגילים לצרוב על תקליטורי DVD-/+ מעולה לצריבת סרטים באורך מלא, שירים ועוד עד 4.7 גיגה-בייט צריבה על מדיה אחת !!! כונן 1.44 כרטיס רשת מובנה 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר רמקולים איכותיים 400W מתנה: סט מיקלדת+עכבר אופטי בשווי 150 שח ** לא כולל מסך ** לא כולל מערכת הפעלה מידע כללי: 3699 ¤ מחיר מבצע כולל מע''מ: Asus שם / אתר יצרן: 5 מס' תשלומים ללא ריבית: ZED TITANIUM שם המוצר בין כל הרכיבים המדהימים היא כוללת גם את הכרטיס מסך המתקדם ב-ע-ו-ל-ם ! המערכת המושלמת. אני מקווה שהעלתי לכם חיוך קל ושהיה שבת שלום לכולם ! !!!אני מקווה שמותר לפתוח את הדיון הזה . . אם לא אז אני מצטער אני די חדש!!!
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מה אתה דפוק? הם נותנים לך את המעבד החזק בעולם, ולוח האם שתומך ב כ ל הטכנולוגיות המתקדמות
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק! :}קצת הומור וטעם לפורום לא יזיק! כל הכבוד!שבת שלום לכוווווווווווולם!!! :]
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר על חוקי הפורום שמעתם? כמו שציינתי אני חדש וביננו למי יש כוח לקרוא את החוקים אז אני אומר שוב שאני מצטער אם עברתי על כל מיני חוקים ואתה לא צריך שהסמיילי שלך ירביץ לי אני מסתדר לבד
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים לא תמצא מכירות פומביות שכל החלקים שם באמת טובים והמחיר "מיוחד", לא בישראל.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר לא תמצא מכירות פומביות שכל החלקים שם באמת טובים והמחיר "מיוחד", לא בישראל.היא לא פומביתומה שמצחיק זה שבאמת מישהו מאמין ורשם שבמפרט הזה יש חלקים הכי מתקדמים בעולםוזה סתם בצחוק אני לא הולך לקנות מהם את זה
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אני רואה שהטירוף ממשיך גם במודעות אחרות. שימו לב למסך הענק:http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=818147
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אז זהו שתאמין לי שמי שרשם את זה הוא לא רשם את זה כי הוא מאמין את זה הוא רשם את זה כדי שאנשים שלא מבינים במחשבים יראו:הכי מהיר בעולם,מבצע פצצה!!,הכי מתקדם בעולם וכאלה..מה שמצחיק פה זה שפשוט יש מלא אנשים שקונים את זה..וזה תמיד משהוא דומה..פנטיום 4 (בדרך כלל 3.0) כרטיס מסך של אסוס 5200,5500 ,לוח אם של אסוס,מארז+ספק+רמקולים+זכרונות ג'נרים..ועולה משהוא כמו 3000-3500 ש"ח.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים VeR-MaN לא חידשת הרבה. אני חושב שכולנו הבנו שהם מנפחים את מה שהם מוכרים.אבל גם שקרנים הם מצחיקים.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים כמו שציינתי אני חדש וביננו למי יש כוח לקרוא את החוקים אז אני אומר שוב שאני מצטער אם עברתי על כל מיני חוקים ואתה לא צריך שהסמיילי שלך ירביץ לי אני מסתדר לבד ובינינו אם לא תקרא את חוקי הפורום, בקצב הזה תקבל באן.... כל כך קשה ל"בזבז" כמה מזמנך החשוב ובמקום לעסוק בשטויות כמו לפתוח ת'רדים כמו אלה, תקרא את חוקי הפורום...
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים עזבו תראו את המערכת הזאת.. נראה כאילו רשמו את המפרט שלה לפני שנתייםASUS-ZED BASIC המבצע נמשך מחשב חזק ואמין במחיר ללא תחרותלוח אם מקוריASUS MXתמיכה בכרטיסי תצוגה מתקדמים AGPx8כולל דיסק קשיח חזק במיוחדבנפח ענק 80GB ובטכנולוגיה החדשה IDEמעבדסדרת המעבדים החדשה הכולל מעבד סלרון עם 512MB CacheIntel® Celeron® 2.4D \533MHZ\GHzלוח אםASUSמקורי החברה המובילה בעולם בייצור לוחות אםתמיכה במעבדים עד למעלה מ- 3GHz !!!ASUS P4-MXזיכרון מהיר DDR 256MB 400MHzדיסק קשיח80GB 7200rpm -8MBהכולל שלוש שנים אחריות החלפה בחדש!!!כונן תקליטוריםCDROM x52 SAMSUNGכרטיס קולמובנה 6 ערוצים תומך בצליל הקפי 5.1 (קולנוע ביתי)כרטיס מסךכרטיס מסך משולב עם מאיץ גרפי (3D) תלת מימד 64MBכולל חריץ הרחבה AGP x8 לתמיכה במאיצים גרפיים מתקדמיםפשוט מפרט מצוין..חחח
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר אז זהו שתאמין לי שמי שרשם את זה הוא לא רשם את זה כי הוא מאמין את זה הוא רשם את זה כדי שאנשים שלא מבינים במחשבים יראו:הכי מהיר בעולם,מבצע פצצה!!,הכי מתקדם בעולם וכאלה..מה שמצחיק פה זה שפשוט יש מלא אנשים שקונים את זה..וזה תמיד משהוא דומה..פנטיום 4 (בדרך כלל 3.0) כרטיס מסך של אסוס 5200,5500 ,לוח אם של אסוס,מארז+ספק+רמקולים+זכרונות ג'נרים..ועולה משהוא כמו 3000-3500 ש"ח.כן , לפני כמה זמן ראיתי מפרט "למשחקים" שהכינו למישהי שאני מכיר עם geforce FX5300ולוח אם של ASUS רק על הלוח הם רצו איזה 1200 שקל ונראה לי הוא היה בכלל עם AGP
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים "סדרת המעבדים החדשה הכולל מעבד סלרון עם 512MB Cache" וזה שאמר שבנו עם 5300 מפרט למשחקים - פתח עיתון כל המפרטים למחשיקם זה עם כרטיס כזה או 5200
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.