פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים שלום, רציתי לדעת אם אפשר להפעיל את טייגר החדש על ווינדוס דרך אימולטור ? אם כן תוכלו להמליץ לי על אימולטור מסוים ..וגם אם זה אפשרי כמה טוב זה ירוץ ? אם זה לא אפשרי או שזה ירוץ גרוע אז אני מוכן גם לעבוד על הגירסא הישנה יותר של מק אז אפשר מידע גם על איזה אימולטור בשבילה.. ?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר קוראים לאימולטור PEAR PCבהצלחה!איתןתודה , אבל הוא חינמי ואם כן מאיפה אני מוריד אותו ? ואיך אני עובד איתו בדיוק ? ובשביל אימולטור אני צריך גם את מערכת ההפעלה נכון .?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים דבר ראשון....גוגל...דבר שני -לא....אתה לא צריך את המערכת הפעלה עצמה...איתן
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר דבר ראשון....גוגל...דבר שני -לא....אתה לא צריך את המערכת הפעלה עצמה...איתןבסדר, גוגל אני יודע. אבל לא באתי לפה לדעת את השם של האימולטור וזהו ואז לחפש הכל בעצמי. פתחתי את הדיון בשביל שכאלה שכבר עשו את הניסיון עם האימולטור יבאו יגידו אם הוא טוב ולא עושה בעיות ואם כן אז מה הבעיות ושבנוסף יגידו את השם ומאיפה אני יכול להוריד אם הוא חינמי. ושיתנו פרטים.. באמת נחמד שענית לי אבל השם של האימולטור, אבל זה לא מספיק לי זה לא שאני עצלן ואני לא יכול לחפש לבד את ההורדה. אבל למצוא אנשים שעבדו אם זה בגוגל זה יותר קשה. אז אם עבדת איתו תוכל לתת לי עוד פרטים ?
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים ראיתי סרטון שלו....נראה חביב ביותר....אני אישית לא ניסיתי אותו...אבל האמת גם לא נראה לי שמישהו פה בפורום ניסה אותו ממש.....(יש טופיק שלם על זה איפשהו....תריץ חיפוש על המילה אימולטור...)איתן
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר ראיתי סרטון שלו....נראה חביב ביותר....אני אישית לא ניסיתי אותו...אבל האמת גם לא נראה לי שמישהו פה בפורום ניסה אותו ממש.....(יש טופיק שלם על זה איפשהו....תריץ חיפוש על המילה אימולטור...)איתןאני יודע הוא בעמוד הראשון אבל זה לא מספיק.. טוב לא משנה טוב אז יש לי שאלה אחרת :יש לכם חנות טובה בארץ שמוכרת מקינטוש ?ראיתי את זאת : www.iapple.co.ilיש עוד אחת ? ואם אפשר את האתר שלה אם יש ואם אין אז איפה בארץ היא או מה שמה תודה.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אני יכול להמליץ לך רק על דבר אחד.....לך לפורום מקינטוש בתפוז....הם הכי מקצויים....פה כמו שאתה רואה אין יותר מדי עניין בפורום המת הזה....איתן
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים האמת אני שמעתי הפוך מחנות טובה....לפרטים כנס לפורום בתפוז.....אהם אהם..איתן
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אני ניסיתי!האימולוטור לא מספיק לך עדיף שתיכח כמה תוכנות עזר שכבר מקנפגות את האימולוטוראני ניסתי אם האימולטור עם פנתר וזה לא היה כיף וזה עבד לאט בצורה ממש מעצבנת
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים טיגר לX86 רצה ממש לאט דרך PearPC ... אם אין לך את הדיסק מפתחים המקורי אתה יכול להוריד מביטורנט - אבל זה כמובן לא חוקי.דרך VMWARE רצה בצורה הרבה יותר סבירה - אבל כדאי שיהיה לך הרבה זכרון (ג'יגה פלוס) כי אם אתה מתכוון להפעיל את OSX ביחד עם ווינדדווס שלוקחת לעצמה 250 מגה 512 זה בקושי מספיק.יש הדרכה בוויקי של osx86 project - תחפש בגוגל , זה יהיה בדף הראשון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.