פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים Warcraft III, גם את הROC המקורי וגם את TFT שבא אחריו. מתחילת 2002 (הבטא) ועד תחילת 2005.כמובן שכל הקטע היה משחק רשת, מעולם לא סיימתי אותו בSingleplayer, פשוט משעמם מדי.אחלה משחק, גם כיום. מה שהרג אותו היה המספר המוגבל-משהו של אסטרטגיות לנצחון, ויותר מדי דגש על micro management.אני מקווה שWarcraft IV יהיה קצת יותר יצירתי. אבל כאמור, אחלה משחק.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים באלדורס גייט 2 נראה לי... שיחקתי בזה כמה חודשים טובים. זה גם משחק די טוב.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר באלדורס גייט 2 נראה לי... שיחקתי בזה כמה חודשים טובים. זה גם משחק די טוב.בדיוק חיכיתי למשחק הזה , עם שיחקת במשחק הזה, אז אתה בטח מכיר את MORROWIND , ורציתי לשאול איזה משחק יותר ממכר ובעל אורך חיים יותר ארוך BG2 או MORROWIND....עם אתה לא מכיר אז לא משנה מי שמכיר שיגיב
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים AAO פעם ראשונה שהתקנתי אותו זה היה לפני שנתיים שלוש בערך (ביום שהוא יצא). מאז מחקתי והתקנתי אותו אולי 5 פעמים, אבל אני תמיד חוזר אילו כי הוא הכי טוב שיש
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים וגם FOOTBALL MANGER 2002, שיחקתי עד 2009 (שנה לוקח לעבור בערך 70-80 שעות, תלוי כמה מתעכבים על שוק ההעברות).
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אני דיי בטוח שבזבזתי הכי הרבה זמן על Quake 3אני חושב ששנה +אחרי זה גם SOF2 כמעט שנה, ואז הפסקה של שנה, ואז שוב חזרה למספר חודשים.ומשחק הסינגל ששיחקתי בו הכי הרבה הוא AOE2 בלי שום ספק.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים Heroes 2,3,4 מאות שעות משחק ע כמה חברים בHOTSEAT (במיוחד 3) worms 2 הרבה מאוד שעות במחשב בספריה מול חברים unreal הראשון , המון שעות בMP quake 2 , אני עדיין זוכר את המרדפים עם הSHOTGUN TOTAL ANNIHILATION - וואו- עליו באמת חרשתי, גם כשהוא היה מיושן, למעשה עכשיו בדקתי הוא עדיין מותקן לי על המחשב (עם איזה 500 יחידות מהאינטרנט) warcraft 2 - גם כן המון שעות בוזבזו עליו need for speed high stakes (או משהו כזה, הקיצר הראשונים שהתחילו להראות ממש טוב) ROME TOTAL WAR, גם עליו חרשתי לא מעט JONES !!!! (מישהו זוכר את המשחק הזה? ממש ענתיקה) שמתם לב שחרשנו על משחקים ישנים ומעט חרשו על משחקים חדשים ו"משוכללים" ?........ באמת התעשיה מתקלקלת...
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אני זוכר שמאד אהבתי את SOF 1 אז זה היה באמת משחק טוב וחרשתי עליו הרבה.. (לפעמים אהבתי להתעלל באנשים ולהוציא להם את הלב מהמקום חיחיחי) ועכשיו שמזכירים הירוס באמת שכחתי מזה שאני עד היום אפילו משחק ב-4. 3 אולי היה יותר טוב,אבל 4 עם הרבה יותר אפשרויות שאני לא יכול לחזור ל-3 :-[ עכשיו התחלתי את ה-CAMPIGNE ב-הירוס 4 ,ואני רואה שזה די נחמד והתוספות בכלל
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים DUNE 2 זה הזבל הזה??שמור על הפה שלך.. אחד המשחקים הכי גדולים שיצאו לז'אנר שלו!!אלולא דיון 2 לך תדע מה היה עכשיו.... אחחח westwood אני מתגעגע
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים Warcraft III: Frozen Throne בקרוב ייקבר לטובת Counter Strike: Source World of Warcraft כשיגיע המחשב החדש סוף סוף משחק בוורקרפט כבר כמה וכמה חודשים בגלל: א. משחק שאלט ב. Custom Games ג. יפית אתם לא יודעים כמה זמן שרפתי על CUSTOM GAMES עצבניים FOOTMEN FRENZY HERO LINE WARS LINE TOWER WARS METAL MAUL WARS THINGS N' STUFF ;D ;D ;D ועכשיו נזכרתי להתחיל תקמפיינים ואולי אני גם אעשה טובה לדרואיד המסכן EVILPOTATO שנטשתי בדיאבלו 2 ההרחבה במעמקי הפרק הרביעי לטובת וורקרפט ואסיים סוף סוף תמשחק
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים Heroes 2,3,4 מאות שעות משחק ע כמה חברים בHOTSEAT (במיוחד 3) worms 2 הרבה מאוד שעות במחשב בספריה מול חברים unreal הראשון , המון שעות בMP quake 2 , אני עדיין זוכר את המרדפים עם הSHOTGUN TOTAL ANNIHILATION - וואו- עליו באמת חרשתי, גם כשהוא היה מיושן, למעשה עכשיו בדקתי הוא עדיין מותקן לי על המחשב (עם איזה 500 יחידות מהאינטרנט) warcraft 2 - גם כן המון שעות בוזבזו עליו need for speed high stakes (או משהו כזה, הקיצר הראשונים שהתחילו להראות ממש טוב) ROME TOTAL WAR, גם עליו חרשתי לא מעט JONES !!!! (מישהו זוכר את המשחק הזה? ממש ענתיקה) שמתם לב שחרשנו על משחקים ישנים ומעט חרשו על משחקים חדשים ו"משוכללים" ?........ באמת התעשיה מתקלקלת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.