פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים מה אתהרציני אתה מחשק עד עכשיו בלי לעזוב את המחשב פשששששששששש :smile1: CSS לא משחק כזה ישן אתה יודע חח
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים cs שיחקתי 3 שניםgunbound שיחקתי כמה חודשיםעכשיו rome total war כמה חודשים
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים וואלה אבל מה שחושבים על זה.... מריו זה המשחק גם הכי פופולרי והכי ותיק !!!! אה?? כל הכבוד לךךך סווווווווווווווופררררררררר מריו חחח
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים אני בטוחhttp://www.strategyplanet.com/homm/wog/כרגע אין לי אותו מותקן...אבל נראה לי אני יתקיןתוריד גם מפות שלו...אתה יכול ליצור כל מיני סקריפטים...זה ממש טוביווו המוד הזה פצצצה!!!!איפה אני יכול להוריד אותו??הוא חינם בכלל?לא ראיתי קישור בלינק שנתת
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים red alert2 ו yuri הייתי משחק פעם כל היום בסקרימישו mu online אני לא חורש אבל משחק איזה פעם בשבוע
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים Counter-Strike, שנה ורבע עד עכשיו, and counting...משחקי Singe Player שחזרתי עליהם הרבה:StarCraftVampire: The Masquarade - BloodlinesStar Control 2Championship Manager 4Rainbow Six Series
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים חבר'ה.....תגידו מה שתגידו DIABLO 2 הכי ממכר ! כן אז שזה נמאס סיימתי אותו איזה 10 פעמים.לא יכול להסתכל עליו עכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.