פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים GTA2 ברשת!! ואני משחק בו מאז שהוא יצא ועד היום, למרות שהמפרט שלי קצת חלש בשבילו
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים לא החלטי יכול להיות שזה היה HELLBREATH [משחק תפקידים המוני ע-נ-ק] ששיחקתי בו בקירוב לשנתיים וקצת,ועוד איזה כמה חודשים בתקופה מאוחרת יותר או שזה היה UT:GOTY ששיחקתי בו גם מלא...הפסקתי למדוד את הזמן אחרי הרבה זמן של משחק
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים Warcraft מ 1 ועד 3 פרוזן טרון בלי הפסקות ... ואני עדיין לא הכי טוב בארץ... isn't that vired ?
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים וממכר. כמה מכורים יש כאן... "כמה שנים" איך אפשר לשחק בMUONLINE כמה שנים? אני אחרי כמה חודשים 3-4 כבר עשיתי את שלי רמה 95-100 וזהו זה עוד היה משוטף עם חבר כך שלא שיחקתי רצוץ כל הזמן.. אנשים תיתאפסו קצת..
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים age of empires 2 - שנה +- warcraft 3 - חצי שנה +- nfsu2 - חודש +- GTASA - 5 דקות +- COD - חודשיים +- GTAVC - חצי שנה +- age of empires 3 - חודש מאז שיצא! + אפשרות לשחק ברשת בעתיד!!! ;D NFSMW demo - כמה ימים. זהוו בערך .... :-X משהוא לא קשור: בקרוב אני יעלה לאתר הסבר איך לשחק ברשת תמישחק AOE3 גם אם אין לך CD-KEY *מקורי* בעזרת התוכנה הנדירהhamachi !!!!!! עוד משהו: יאלההההה AOE3 שם את כל מישחקי האסטרטגיה על האצבע הקטנה!!! למכורי המישחק כנסו לפה:http://age3zone.275mb.com/forums/
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים CS מאז שנת 2001 עד 2003 או 2004 בערך לא בטוח מתי נמאס לי מזה :-\חוץ מזה AOE GOLDNFS5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.