פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים סתם בא לי לדעת מה המשחקים שכולם התמכרו אליהם הכי הרבה ולכמה זמן, אז מה המשחק ששיחקתם הכי הרבה בחיים שלכם וכמה זמן זה היה?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים היה פעם משחק RPG ברשת קראו לו DRAGON RAJA נראה לי הוא עדיין קיים קיצור שיחקתי בו איזה 3 חודשיםאה ואיך אפשר לשכוח : קאונטר סטרייק שיחקתי שנתיים בערך
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים חחחGlobal Operationsהיתי חולה עליו לפי דעתי הוא היה יותר כיפי מקאונטר הראשון...וכמובן Diablo LODQuake 3NFS4עכשיו המערכת שלי לא ממש מריצה דברים חדשים לצערי
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים Counter Strike -Source בערך, אבל בקרוב זה יהיה World Of Warcrafthttp://www.xfire.com/xf/modules.php?name=XFire&file=profile&uname=xdror89
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים סופר מריו ;D מגיל 4 פשוט משחק שולט, אבל חוץ ממנו emperor: battle for dune מאז שהוא יצא
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים The Legend of Zelda:Ocarina of time קיבל עשר בכל ביקורות..כמעט סיימתי אותו..משחק של יותר מ50 שעותThe Legend of Zelda : The Wink WinkerMetroid Primeשלושת אלה משחקים של נינטדנו לגיימקיוב...מהמשחקים האיכותיים שנוצרוממליץ בחום לכל מי שיש אפשרות לשחק בגיימקיוב
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים Deus-Ex 9,00000005 שעות ברוטו oh yeah...סיימתי אותו פעמייןם ובקרוב גם אתחיל את הפעם השלישית. וגם Runescape איזה 120 שעות.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים Half-Life 6 שנים איכותיות המשחק הכי איכותי שיצא אי פעם הוא עדיין DEUS-EX אבל אני לא מבין איך אפשר לשחק בו הרבה? הרי זה רק סינגל פלייר (סיימתי אותו 4 פעמים ואני עכשיו עוד מעט מסיים בפעם החמישית ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.