פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים יש לי מחשב שמחובר לRouter של ECI 312מעוניין לגשת למחשב ע"י Remote Desktop דרך האנטרנט (דרך הIP שאני מקבל מהפסק )הIP של המחשב ברשת הפנימית הוא 10.0.0.1 אך אני לא מצליח, הגדרתי את כל ההגדרות משתמשים וכו' של Remote Desktop ומהבחינה הזאת אין בעיה,עשיתי גם FORWARD לפורט 3389 , אך אני לא מצליח לגשת אליו מרחוק.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים תפתח hypertrm, תגדיר אותו לעבוד עם Winsock (TCP/IP) במקום COM1, תבחר יציאה 3389, ללא כתובת מחשב מארח. אחרי שהתוכנה מודיעה שההתקשרות נכשלה יש להכנס בתפריט ל "תקשורת", ולבחור "המתן לצלצול". עכשיו יש לגשת למחשב חיצוני המחובר לאינטרנט בנפרד ולבצע בוTelnet [iP] 3389למשל אם ה-IP החיצוני של הראוטר שלך הוא 66.77.88.99 אתה מקישTelnet 66.77.88.99 3389במידה וניתוב הפורטים שהגדרת מוגדר תקין ועובד תקין ואין שום חסימה ב-Firewall בנתב או במחשב עצמו, שני המסופים יהיו מקושרים בינהם. במידה והקישור נכשל, יש גורם מפריע או הגדרה שגויה.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים במחשב המרוחק את מצליח להגיע לחלון של השם משתמש וסיסמא?אם כן הבעיה שלך כנראה שליוזרים שהוספת אין סיסמאאם לא הגדרת את זה לא נכון/פיירוול חוסם
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר אני לא מאמין שיש פיירוול חושם עובדה שפורטים של אימיול אני מצליח להעביר בקלות....
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר יתכן באמת שיש פיירוול חוסם כי לא הצליח לי עם המסוף....איך אני בודק אם יש לי כזה? במודם אני מתכוון יש לי 312 של ECI...בXP איפשרתי את הפורט הזה...ואיך זה שבאימיול אין לי בעיה עשיתי בדיוק את אותו הדבר?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אם הגדרת port forwarding יכול להיות שפשוט הפיירוול של XP חוסם אותך, תגדיר אותו ברשימת ה exclusions של הפיירוול שלך ב XP.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר הפיירוול של XP לא חוסם אותי בדקתי, זו לא הבעיה. אני לא מצליח לגשת למחשב דרך הIP של האנטרנט, דרך IP פנימי אני מצליח לעשות הכל...
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר אין, הכל בסדר לפני זה,אני מצליח באותה השיטה להעביר פורטים האימיול בלי בעיה אני לא מבין למה דווקא ב3389 יש בעיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.