עבור לתוכן

iAUDIO G3 2GB .vs. iAUDIO U2 2GB

Featured Replies

פורסם

מי יותר איכותי ? טוב ואמין מבין השניים ?

מה החסרונות והיתרונות שלהם ?

אני חייב לקנות אחד מהם לאח שלי ליום הולדת ואני רוצה שיהיה הטוב מבינייהם.

ואני צריך החלטה מהירה.

הפרשי המחירים לא משנים לי .

תודה לעוזרים !!!!!

פורסם

ההבדל ביניהם הוא רק עיצוב (לטובת הU2)

וזמן סוללה (הרבה לטובת הG3 שיש בו 30 שעות יותר מהU2 שיש בו רק 20)

פורסם

הU2 מגיע עם סוללה נטענת ל20 שעות הG3 עובד על סוללת AA רגילה, וכמו שנאמר העיצוב שונה חוץ מזה למכשירים יש את אותםתכונות זו שאלה של העדפה אישית.

פורסם

עדיף לך את הG3 בגלל הסוללה שלו שמחזיקה יותר זמן ובגלל שאתה יכול להחליף אותה אם בא לך ואתה לא תלוי בשקע חשמל שיהיה לידך

פורסם

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=iaudio_flash

תכניס לרשימה שלך גם את ה-iA5, שלדעתי מתומחר זהה וכולל שיטת ניווט אחרת שאולי תמצא יותר נוחה.

על פניו, ל-G3 הנתונים הטובים ביותר לדעתי, אבל הוא מכוער לדעתי. אם לא אכפת לך להסתבך עם הטענות (מה שבכל מקרה יקרה, כי אתה תהיה צריך להתעסק עם הטענה של הסוללה הנטענת שתקנה ל-G3) - לך על ה-U2. הוא קטן יותר ומעוצב יותר.

אגב, קח בחשבון של-G3 תהיה צריך להוסיף כסף ולקנות סוללות נטענות. (אבל יש לו את היתרון שאם נגמרת לך הבטריה לפטע במקום חסר ציווליזציה, אתה פשוט מחליף סוללה לסוללה פשוטה שנתנת לרכישה בכל מקום, וזהו).

פורסם

http://www.tgp-il.net/Reviews/iAudioG3U2.php

שני הנגנים הם נגנים מצויינים, ניתן להבין זאת הן מהביקורת בזון, והן מהביקורת בTGP.

ההבדל בין השניים ? זמן סוללה ועיצוב, שלטעמי, עיצוב הU2 טוב יותר (וכנראה לטעם רבים.) . בביקורת בTGP, הG3 קיבל את הEC, וזאת מכיוון שהוא כולל את שיטת הצריכה באמצעות AA וצריכה חכמה של 50 שעות. אם זמן הסוללה חשוב לך, לך על הG3.

פורסם
  • מחבר

אז אני חוזר ומוסיף .......

iAUDIO G3 2GB .vs. iAUDIO U2 2GB vs. iAUDIO 5 2GB

ודרך אגב יש את ה iAUDIO 5 בארץ ? איפה ? ומה מחירו ?

תודה ,

בר.

פורסם

בגדול, מדובר באותם המכשירים, אבל כשהתעסקתי עם ה5, הגעתי למסקנה כי אני אוהב יותר את הG3 וU2, למה? אין לי סיבה מיוחדת להגדיר, פשוט כך.

אם עניין המסך ה"צבעוני" עושה לך את זה, לך על ה5 .

פורסם
  • מחבר

בגדול, מדובר באותם המכשירים, אבל כשהתעסקתי עם ה5, הגעתי למסקנה כי אני אוהב יותר את הG3 וU2, למה? אין לי סיבה מיוחדת להגדיר, פשוט כך.

אם עניין המסך ה"צבעוני" עושה לך את זה, לך על ה5 .

איפה יצא לך להתעסק איתו ????? :s05: :s05: :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים