עבור לתוכן

port forwarding

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 מחשבים ששניהם מוחברים לנתב מסוג LINKSYS, WRT54G

למחשב א יש כתובת IP :

192.168.1.100

למחשב ב יש כתובת :

192.168.1.101

והכתובתב של הראוטר היא

192.168.1.1

עד כאן הכל בסדר אני מחצליח לשתף קצבים בניהם והכל, ממחשב א אני יכול לגשת לקבצים ע"י 192.168.1.101\\

עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שאני אוכל לגשת למחשב ב דרך הראוטר כלומר שאני אוכל לעשות 192.168.1.1\\

ולגשת לגבצים במחשב ב למשל, ניסיתי להגדיר PORT FORWARDING אבל זה לא עובד משום מה,

אם מישהו יודע בדיוק איך עושים זאת אני אודה לו.

פורסם

אני לא כלכך מבין מה הכוונה בלגשת לקבצים "דרך הראוטר"? מאיפה אתה מנסה לגשת לקבצים במחשב ב'? ממחשב שלישי המחובר לאינטרנט? ממחשב א'? איזה פורטים ניסית לנתב, באיזה פרוטוקולים?

פורסם
  • מחבר

אני לא כלכך מבין מה הכוונה בלגשת לקבצים "דרך הראוטר"? מאיפה אתה מנסה לגשת לקבצים במחשב ב'? ממחשב שלישי המחובר לאינטרנט? ממחשב א'? איזה פורטים ניסית לנתב, באיזה פרוטוקולים?

הכוונה לגשת למחשב ב דרך מחשב א כן

, ואני לא מצפה לתשובה הטריואלית לגשת דרך 192.168.0.101\\ כי זה ברור,

אני רוצה דרך 192.168.0.1\\ (שזה הIP של הראוטר) הפרוטוקל זה Netbois לפי דעתי שקוראים לזה פורט

(139

מה שנקרא "שיתוף קבצים ותקיות ומדפסות"

פורסם

אני לא ממש מבין למה אתה רוצה שיכתבו את האייפי של הראוטר ברשת הפנימית בשביל לקבל פשוט הפנייה לאייפי אחר אותה רשת... אבל ניסית להגדיר ניתוב מפורט 139 בראוטר לפורט 139 ב-192.168.0.101? אני גם לא בטוח אם זה יעבוד, בכל מקרה, כי זה ניתוב בתוך הרשת הפנימית.

פורסם
  • מחבר

כן בדיוק זה מה שאני רוצה לעשות, כן הגדרתי ניתוב בתוך הרשת הפנימית. לפי דעתי זה אמור לעבוד,

אבל למה זה לא עובד?

פורסם

למה לעשות PORT FORWARDING ? מה קשור.. תבטל את זה.. PING עובד ביניהם?

פורסם
  • מחבר

ברור שעובד הPING

פורסם

תנסה להשתמש ב NETWORK WIZARD ב CONTROL PANEL ולדאוג שלמחשבים יש אותו WORKGROUP

פורסם

כדי שזה יהיה מובן - פורט פוורדינג -Port Fowarding פותח פורטים ברשת החיצונית אל הרשת הפנימית. לכן פתיחת פורטים סתם, ובמיוחד כאלה של שיתוף קבצים, יכולה לגרום לסיכון אבטחה רציני.

ובקשר לבעיה - כמו שאמר IceBreak

תנסה להשתמש ב NETWORK WIZARD ב CONTROL PANEL ולדאוג שלמחשבים יש אותו WORKGROUP

פורסם
  • מחבר

אני אחדד את הבעיה :

אני רוצה לעשות Remote Desktop Connection למחשב ברשת הפנימית, לצורף זה עשיתי FORWARDING לפורט 3389, לIP המתאים.

אבל כאשר אני מנסה לעשות Remote Desktop Connection לIP האנטרנטי של כל הרשת, אין תגובה, ואין הצלחה בחיבור...

פורסם

אתה מנסה לעשות את זה ממחשב אחר ברשת או ממחשב חיצוני ?

ובדקת שפורט 3389 הוא היחידי שצריך בשביל RDC?

בלי קשר, ממליץ לנסות את התוכנה TIGHT VNC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים