פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים הקומוניזם לא עבד כי לא היה קומוניזםהקומוניזם לא עבד כי לא היה קומוניזם, כי טבע האדם מונע ממנו להתקיים.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים הקומוניזם לא עבד כי הוא לא מעודד מצויינותהוא מעודד פרזיטיותוכלכלה שלמה לא יכולה לשרוד על פרזיטיםושוב, הקומוניזם לא פעל כי הוא לא היה קיים, לפי התאוריה הקומוניסטית, ישנם שלושה שלבים:קפיטליזםסוציאליזםקומוניזם
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אגב קארל מארקס היה אוכל חינם וזה ידועהאמת היא שזה מסביר יופי את הסיבה שהוא רצה קומוניזםולא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בהודעה האחרונהלא הוספת שום מידע חדש
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים הקומוניזם לא עבד כי לא היה קומוניזם, כי טבע האדם מונע ממנו להתקיים.אם תוכל להסביר לי מהו טבע האדם?דווקא לפי מה שזכור לי ישנם חיות שחיות בצורה קומוניסטית לחלוטין...
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אגב קארל מארקס היה אוכל חינם וזה ידועהאמת היא שזה מסביר יופי את הסיבה שהוא רצה קומוניזםולא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בהודעה האחרונהלא הוספת שום מידע חדשמארקס לא היה אוכל חינם, אנגלס נתן למארקס מקום לגור בו ואוכל על מנת שיוכל להמשיך לעבוד על ספריהם (אנגלס היה מנהל מפעל).
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אם אני עובד קשה יותר מימשהו אחר ומקבל אותו דבר זה מרגיז.אם אתה רוצה קומוניזם לך תגור בקובה.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים האדם שואף למצויינות האדם רוצה להתעלות על עצמו קומוניזם לא מאפשר את זה תחשוב על אנשים עם חלום לפתוח סטארט אפ ולעשות הרבה כסף ולעזור לקידמה איזה אינטרס יהיה להם לעשות זאת בקומוניזם מארקס לא היה אוכל חינם, אנגלס נתן למארקס מקום לגור בו ואוכל על מנת שיוכל להמשיך לעבוד על ספריהם (אנגלס היה מנהל מפעל). כמו שאמרתי. אוכל חינם מה הקשר בין רצח אזרחים ע"י יהודי בפיגוע לקומוניזם אתה יודע....עוברים מנושא לנושא אם אני עובד קשה יותר מימשהו אחר ומקבל אותו דבר זה מרגיז. אם אתה רוצה קומוניזם לך תגור בקובה. what he said
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אם תוכל להסביר לי מהו טבע האדם?דווקא לפי מה שזכור לי ישנם חיות שחיות בצורה קומוניסטית לחלוטין...וישנן חיות שיכולות לעוף - מה הקשר?האדם, מטבעו, שואף להשגיות. זה לא ריאלי לצפות מחברה שלמה לזנוח את האינדיבידואל ולעבוד למען הכלל, מה אנחנו נמלים? האדם ישאף תמיד להשיג כמה שיותר, אני חושב שזה אחד הדברים שהגיע הזמן להכיר בו אחרי אלפי שנים של היסטוריה אנושית מתועדת.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אם אני עובד קשה יותר מימשהו אחר ומקבל אותו דבר זה מרגיז.אם אתה רוצה קומוניזם לך תגור בקובה.אתה מקבל מה שאתה צריךאין קומוניזם בקובה, יש סוציאליזם. ואם אני נוטש את מדינתי אז הפסדתי במערכה, לא?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים וישנן חיות שיכולות לעוף - מה הקשר?האדם, מטבעו, שואף להשגיות. זה לא ריאלי לצפות מחברה שלמה לזנוח את האינדיבידואל ולעבוד למען הכלל, מה אנחנו נמלים? האדם ישאף תמיד להשיג כמה שיותר, אני חושב שזה אחד הדברים שהגיע הזמן להכיר בו אחרי אלפי שנים של היסטוריה אנושית מתועדת.הקומוניזם הוא המשטר הכי אינדבידואליסטי שיש, תקרא, תבין.כשהייתה אצולה אנשים העדיפו להיות אצילים עניים מאשר פשוטי עם עשירים, זה לא אומר משהו בקשר לכסף?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אתה מקבל מה שאתה צריךומי מחליט מה אני צריך?לפי דעתי מגיע לי הרבה יותר ממך.למה? כי בא לי. כי אני עובד יותר קשה ממך
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים תגיד באיזה כוכב אתה?מערכה?נראה לי אתה הבן אדם היחיד שעדיין אכפת לו מהקומוניזם..וזה שאתה לא רוצה לעזוב את המדינה שלך זה לא אומר שהפסדתה במערכה אם תעזוב זה אומר שיותר נוח לך לזיין לנו תשכל באינטרנט על שיוון זכויות בלה בלה בלה שמילא לא קיים.מאשר ללכת ולחיות בבקובה ולהפסיק לבלבל לנו תביצים.כי כול מה שאתה עושה כרגע זה מתבכיין על דפי האינטרנט על חוסר הזכויות שבעצם אתה נהנה מהם.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים תגיד באיזה כוכב אתה?מערכה?נראה לי אתה הבן אדם היחיד שעדיין אכפת לו מהקומוניזם..וזה שאתה לא רוצה לעזוב את המדינה שלך זה לא אומר שהפסדתה במערכה אם תעזוב זה אומר שיותר נוח לך לזיין לנו תשכל באינטרנט על שיוון זכויות בלה בלה בלה שמילא לא קיים.מאשר ללכת ולחיות בבקובה ולהפסיק לבלבל לנו תביצים.כי כול מה שאתה עושה כרגע זה מתבכיין על דפי האינטרנט על חוסר הזכויות שבעצם אתה נהנה מהם.אני מכדור הארץואני נוטש דיונים שבהם יורדים לרמה אישת אז,בייי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.