פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מדובר במודם Aztech 600e שהפכתי אותו לנתב.ובסויץ' של CNETחיברתי הכל, הגדרתי את הפורטים של האימיול, ועדיין אני על LOW IDוהשליחה באיי סי קיו ממש איטית, עם המודם USB הקודם הייתי מגיע ל13,ועכשיו הוא בקושי עובר את ה6.מה עושים? אולי לא הגדרתי אותו נכון?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר בנוסף חלק מהאתרים שעבדו לפני כן לא עובדים.איך אני מקנפג את הראוטר?חוץ מזה שיתוף הקבצים והאינטרנט עובד מצויין.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים "לפני כן" =עם האזטק , או עם המודם הקודם ?ניסית לבדוק את החיבור ישירות לנתב לפני החיבור לסוויץ' ?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר תראה, ניסיתי לחבר ישירות את המודם-נתב למחשב ועדיין המהירות בICQ איטית, היא ממש לא יציבהואת הכל אני משווה למודם USB שהיה לי לפני כן, שאיתו המהירות שליחה הייתה 12 ועכשיו היא ממש לא יציבהונמוכה כמעט פי 2, מתחילה ב12 ומתייצבת ב5.ניסיתי גם להתחבר לאיי סי קיו שלי מהמחשב השני וגם אותה בעיה, משמע הבעיה היא בהגדרות של הנתב.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים עשית port fowarding לאימיול?אולי בעית האיטיות באייסיקיו באה מהצד השני ?בקשר לאתרים-נסה לכתוב בPROPERTIES של כ. הרשת שלך את כתובת הראוטר בתיבת "שרת DNS ראשי".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.