פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים הכל עובד טוב ורגיל אבל כשאני מנסה להכנס לאפשרות של advancedכדי לבחור רזולוציה ואיכות משחק הוא פשוט אומר לי שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ויוצא לי מהמשחק...למישהו יש בעיה כזאת גם? או פתרון? אני כרגע משתמש ב GF2 לאחר שהקודם נשרף...שווה בכלל לקנות כרטיס מסך חדש או שתהיה לי את אותה בעיה?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אתה מנסה לשנות שם הגדרה כלשהיא, כמו למשל רזולוציה או אפקטים ואז המשחק יוצא או שאיך אתה נכנס לתפריט הוא קורס?אתה מצליח לשחק במשחק בלי שינוי גרפי?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר לא אחי איך שאני בא להכנס לאפשרות של "מתקדם" הוא נתקע ועושה את הבעיה הזאתואי אפשר לשחק ברזולוציה שהמשחק מתחיל בו רגיל..אני נראה לי קונה כרטיס מסך חדש למה משחק של 300 שקל זה מבאס תחת..
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים יש לי גם בדיוק את אותה הבעיה..יש לי ג'יפורס 256 32 מגה..ויש לי בדיוק אבל בדיוק אותה בעיה..יש איזה שיטה לשנות הגדרות מחוץ למשחק?או שזה אוטמטית עובד על מינימום..
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים כנס ל-Advenced בהגדרות התצוגה ושם תכנס ל-Performence & Quality Settings ושם תיצור פרופיל למשחק ותשנה את ההגדרות כרצוי.אבל אין ל-GeForce 256 טעם לשים AntiAliasing אם יש אפשרות כזאת בכלל בכרטיס.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר חח אז כנראה שהבעיה היא ב GF2 וכל הMX למיניהם...נראה לי מחר מחרתיים אני מזמין 9550 עדיף?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים זה כבר דיון שקשור לפורום תצוגה וגרפיקהאבל אני אספר לך ככה בקטנה, שגם ה-9550 לא יספיק לך להרבה זמןלך על הדורות הנוכחיים של Nvidia ו-ATI. ואם התקציב שלך מספיק רק ל-9550, קנה במקום זה GeForce 6200 ובצע בו פתיחת צינורות ואוברקלוק.כל זאת ועוד....בפורום תצוגה וגרפיקה.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים כנס ל-Advenced בהגדרות התצוגה ושם תכנס ל-Performence & Quality Settingsתלחץ על Modify Profile, זה יפתח לך חלון עם המון קבצי .exe שקיימים או לא קיימים אצלך במחשב. הכי נוח זה לעשות browse ועלות על קובץ ההפעלה של המשחק הרצוי. אחרי שאתה יוצר את הפרופיל יש לך את כל האפשרויות בחלון מתחת - AA, Antistropic, Vertical Sync וכו', ואותם אתה מכוון איך שתרצה.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר כנס ל-Advenced בהגדרות התצוגה ושם תכנס ל-Performence & Quality Settingsתלחץ על Modify Profile, זה יפתח לך חלון עם המון קבצי .exe שקיימים או לא קיימים אצלך במחשב. הכי נוח זה לעשות browse ועלות על קובץ ההפעלה של המשחק הרצוי. אחרי שאתה יוצר את הפרופיל יש לך את כל האפשרויות בחלון מתחת - AA, Antistropic, Vertical Sync וכו', ואותם אתה מכוון איך שתרצה.אפשר לעשות שהמשחק יעבוד ברזולוציה נמוכה יותר באותה שיטה?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אני לא חושב.אבל כמעט כל משחק מאפשר לך מינימום של 640*480, למה שתרצה רזולוציה יותר נמוכה מזאת?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר לא יותר נמוכה מזאת, כי אני חושב ש SA עובד כרגע על יותר מהרזולוציה הזאת..והמשחק בקושי זז (או שפשוט על GF2 הוא לא זז בשום רזולוציה)
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים גם את GTA2 לא תוכל להפעיל על רזולוציה גבוהה עם GeForce2...אני כמובן מגזים, אבל הכרטיס לא מתאים אפילו להגדרות המינימום של המשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.