עבור לתוכן

עזרה בבחירת נגן MP3

Featured Replies

פורסם

היי.. אני חדש באתר גם

הממ.. אני מעונין לקנות נגן MP3 ואני רציני בזה הבעיה היא שהתחלה לא הבנתי בזה כלום והכל היה פשוט.. שענין הקניה ניהיה יותר רציני התחלתי

לבדוק ואז.. יצאתי מסובך רצח ;)

ראיתי המון נגנים,חברות,סוגים,מחירים,אתרים,המון המון תגובות של אנשים מכל הסוגים עם כל האפשרויות שאפשר.. ודוגרי יצאתי הפוך

פה אני צריך את עזרתכם קצת.. ותעשו טובה אני מבקש ממני שמבין בזה קצת ולא לזרוק לי סתם הממ..

"אחי לך רק על ה-IPOD" וכדו' קצת הסבר,דעה אישית,ניסיון לא יזיק וכו'

לפי מה שהבנתי ה-IPOD זה יותר שם,ואיך שראיתי שהרבה רואים לו "מותג אופנה ולא נגן"

וה- Iriver הוא קצת פחות במחיר אבל נותן הרבה יותר אפשרויות מה-IPOD אבל בכל זאת יש שם ממש חזק ל-IPOD ויש משהו שמושך אליו למרות שאולי זה טעות.. לגבי הגודל בהתחלה חשבתי על משהו באיזור ה-4-5 ג'יגה אבל ההפרשים בין בניהם לבין ה-20 ג'גה זה עובד 300-400 שקל פחות או יותר והוא צבעוני ויותר אפשריות אז אני חושב שאם כבר אז שווה להשקיע קצת יותר בשביל זה..

עוד דבר חשוב אני לא מתכוון לקנות את זה בארץ ( עד שבארץ ילמדו להפסיק לגנוב ;) ) יש לי חבר שטס לגרמניה השבוע לשבוע ימים אז הוא יוכל לקנות לי משם

אח"כ ראיתי אצלכם באתר גם המון תמיכה והמלצות על הנגן iAUDIO X5 או LX5 אז אני כבר לא יודע..

טוב זהו פחות או יותר (אם צריך עוד איזה פרטים תשאלו חופשי) תודה מראש אני ישמח לשמוע דעה ממכם

פורסם

תשמע אחי ...

כמו שאמרת יש נגנים מכל הסוגים לכל הצרכים וכו' וכו'....

כדי לעזור לך צריך לדעת מה בידיוק אתה מחפש?

איזה סוג של נגן ?

אתה צריך ניגון סרטים ותמונות ? צריך רדיו ? צריך פלאש לריצות ? או הארד דיסק ? ועוד הרבה מאפיינים של נגנים.

ומה התקציב שלך ?

תן פרטים ונוכל לעזור .

פורסם
  • מחבר

תראה בגדול אני מחפש נגן איכותי אבל למה לא לקחת כבר גם שמראה סרטים,רדיו, וכדו' השאלה היא כמה זה פוגע באיכות לגבי נגנים אחרים שאין בהם אין זה..

בכל מקרה כן ,גם רדיו,סרטים,תמונות וכו', ואני מתכוון לנגן מבוסס דיסק קשיח של 20 ג'יגה לגבי תקציב מהמחירים שלהם בארץ (של ה-20 ג'גה ) זה באיזור

ה-1700 עד 2000+ אני קונה את זה מחו"ל אז זה יעלה לי יותר זול אז אני יסתדר עם המחיר זה בערך הטווח.. ושוב אני לא ממש מבין בכל זה כך שהמלצות ממכם

ודעה שלכם תעזור לי מאוד..

תודה רבה אחי

פורסם

התשובה שלי היא הצפוייה ביותר .....20 ג'יגה רדיו תמונות טקסט וכו'

iAUDIO X5L 20GB הייתי מציע לך להוסיף עוד בסביבות המאה שקל ולקחת את גירסאת ה30 GB

iRIVER H320 תוסיף עוד לא הרבה כסף יחסית ותיקח את גירסאת ה40 GB.

כעיקרון אלו הנגנים המובילים היום בשוק לפי המאפיינים שאמרת משנייהם תהיה מרוצה ....לכל אחד היתרונות והחסרונות לעומת השני.

תקרא את הביקורות פה באתר שיש בשפע תבדיל ותבחר.

מקווה שעזרתי,

בר.

פורסם

התשובה שלי היא הצפוייה ביותר .....20 ג'יגה רדיו תמונות טקסט וכו'

iAUDIO X5L 20GB הייתי מציע לך להוסיף עוד בסביבות המאה שקל ולקחת את גירסאת ה30 GB

iRIVER H320 תוסיף עוד לא הרבה כסף יחסית ותיקח את גירסאת ה40 GB.

כעיקרון אלו הנגנים המובילים היום בשוק לפי המאפיינים שאמרת משנייהם תהיה מרוצה ....לכל אחד היתרונות והחסרונות לעומת השני.

תקרא את הביקורות פה באתר שיש בשפע תבדיל ותבחר.

מקווה שעזרתי,

בר.

לX5L יש 35 שעות בטריה,שמייקר מאוד את הנגן,ועושה אותו שמן,ההשואה היותר נכונה היא בין ה320 לX5.

שניהם נגנים מציונים.

פורסם

עומר ההבדל בין הX5 ל X5L מבחינה פיסית הוא מזערי בהחלט.

הX5L עבה ב4מ"מ-------זה הכל.

וזה לבטח לא דבר שיפריע וזה לא מיקר אותו בכלכך הרבה ....תוספת של יותר מפי2 שעות נגינה שווה את ההפרש !

פורסם

תיקח את הX5 (או X5L) ולא תצטער זה הנגן הכי טוב שיש היום...

רק אל תחשוב שIPOD הוא נגן... כי הוא סתם מותג אופנה ולא נגן

פורסם

אם אתה רוצה סרטים, תבדוק גם את ה ARCHOS GMINI 400 בדרך, ולא בטוח שבגרמניה זה יותר זול....

פורסם

עומר ההבדל בין הX5 ל X5L מבחינה פיסית הוא מזערי בהחלט.

הX5L עבה ב4מ"מ-------זה הכל.

וזה לבטח לא דבר שיפריע וזה לא מיקר אותו בכלכך הרבה ....תוספת של יותר מפי2 שעות נגינה שווה את ההפרש !

אני סותר את עצמי? זה מרזה אותו?

לא כל אחד צריך את התוספת הזאת,אתה עם שנה נורמלית ביום ער 14-17 שעות ביום,תמיד אפשר להטעין בלילה,ולקחתי את המקרה הכי קיצוני שאפשר בו אתה שומע מוזיקה בלי שום דבר אחר בחיים,אז תעשה חישוב.

עריכה: ד"א,תפסיקו להיות עד כדי כך קיצוניים לגבי הפוד,אז הוא יקר ולא שווה את המחיר,אבל למוזיקה בלבד הוא נגן מעולה,הסידור שמה של הID3TAGS שימושי בהחלט,והוא ההכי טוב מבין כל הנגנים שראיתי עד היום,והוא גם יפה לפחות לטעמי.

הוא לא מהווה איום לריבר או לX5 כשאתה מתלבט בנוגע למשהו איכותי,זאת עוד נקודה נחמדה ;D

פורסם

תיודע זה לא ממש ככה

אני רואה בH340 של חבר שלי איך הנגן הולך מהר

כי זה 16 שעות של בטריה ל128 KBPS על ווליום ממש נמוך

קח בחשבון שרוב המוזיקה שלך (לפחות שלי) זה מעל 192. וחלק אפילו 500 (OGG) או VBR שרץ עד 320 ... או סתם 320 או 256

בקיצור יוצא לך שלנגן יש איזה 8 שעות בטריה במקרה הטוב כי אתה משתמש כל הזמן במסך בשביל להעביר ולדפדף בתיקיות

לחבר שלי יש 340 וחזרנו עכשיו מפולין וכל הזמן הבטריה נגמרה לנו

דוגמא שהטענו כל הלילה וזה התמלא לגמריי ובבוקר שמענו בערך 6 שעות על VBR עם קצת דפדופים והבטריה נגמרה לגמריי

אישית אני הולך על הX5L . רק אני רוצה לוודא שיש לי מאיפה לקנות נרתיק קודם

מישהו יודע?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, א. ממש ממש תודה לכולכם..

טוב אז כנראה אני ילך על ה-iAUDIO X5L לגבי 20 או 30 ג'יגה אני יבדוק כבר לפי המחיר שהוא ימצא שם..

קראתי גם את מה שכתבתם בנושא מה עדיף ה-iRIVER H320 או ה-iAUDIO X5 זה סגר לי עוד כמה דברים /:

הממ עוד שני שאלות .

* יש תמיכה בעברית לזה ? (אף פעם לא יכול להזיק גם עברית ;) )

* עוד בעיה שחשובה לי נגיד וחבר קונה לי מחו"ל מה קורה אם יש בעיה בנגן או משהו כזה מה אני עושה ? למי אני פונה ? וכו'..

תודה

פורסם

א)אין

ב)ליבואן שהוא פוליפון (נציג שלהם נמצא פה בפורום)

פורסם

לגבי תקלות טכניות, דיברתי עם הבנאדם, והוא אמר לי שאם אתה לא קונה את הנגן בארץ אתה לא יכול לתקן אותו בארץ!

אין אחריות ואין גם תיקונים בתשלום... אתה חייב לשלוח לחו"ל.

פורסם

זה נכון גם לגבי IRIVER, אם לא קנית בארץ, אז אתה צריך לשלם על צד אחד של המשלוח לחו"ל (למעבדות בהונג קונד), בסכום של 100-200 ש"ח, וזהו, כל השאר הם מתפלים נראה לי (אם זה נקנה בחו"ל כאמור).

פורסם

יש גם cradle שמגיע באנדל עם ה340 שמאפשר לך להטעין אותו או לנגן מבטריות רגילות...

דבר שמקפיץ זמן בטריה לכ50 שעות...

המסך בIRIVER איכותי יותר וגדול יותר והוא זול יותר...

אני עכשיו עובד בשביל לקנות את הIRIVER, ולדעתי אחרי שעשיתי את כל השיקולים שלי הוא עדיף, שוב בשבילי. אתה צריך לקרוא כמה ביקורת ולהלחליט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים