עבור לתוכן

Logitech Z2300 vs. Altec 6021

Featured Replies

פורסם

מה עדיף :nixweiss: :s05: :nixweiss:

פורסם

קשה לעשות חיפוש בגוגל ?

היית מקבל ביקורת אחת לכל אחד מהרמקולים .

ממה שהבנתי , אם אתה מחפש עוצמה : ללא ספק לך על הלוג'יטק .

מבחינת הסאב וופר , של לוג'יטק הרבה יותר טוב , במיוחד אם אתה שומע מוזיקה כמו טראנסים וכו... ( פה הסאב של לוג'יטק מנצח נראה לי גם בווליום רגיל ובמיוחד בגבוה ) , אין הרבה מה להשוות , ההספק של הסאב וופר של לוג'יטק יותר גדול מכל ההספק של המערכת של Altec ביחד .

הביקורת שקראתי שיבחה את איכות השמיעה בלוג'יטק .

על הaltec היא פשוט אמרה שהאיכות מספקת .

אם יש לך מספיק תקציב : לך על הלוג'יטק ( זאת דעתי לפחות ) .

פורסם

אני קראתי ביקורת אחרת שדווקה שיבחו את המערכת של אלטק, נאמר שם שהHIGH והMIDS ובאלטק טובים יותר, בקשר להספק זה שטויות יש לי מערכת 2.1 של קליפוש עם הספק של 200W ואני לא עובר את הרבע בווליום כי זה כבר גבוה מידי.

עוד דבר יפה שהחברות האלה רושמות על האריזה של הרמקול 160W, 300W השאלה אם הרמקול באמת יחזיק מעמד תחת ווליום כזה כי מסיפורם ששמעתי הרבה רמקולים כאלה מתו לאחר שימוש אינטנסיבי בווליום גבוה.

בקיצור אני הייתי הולך על האלטק צליל מדוייק וטוב יותר מהלוגיטק אולי הספק נמוך יותר אבל עדיין לדעתי מספק.

פורסם

לא שמעתי את הסט של לוג'יטק אבל קניתי לפני בערך חודש את האלטק 6021 ואני ממש מרוצה ממנו.

הצליל נקי ומדויק, יש שליטה ממש נוחה בעזרת השלט החוטי (האל חוטי לא שווה הרבה) וגם יש יציאת אוזניות וכניסת AUX דרך השלט החוטי...

הרמקולים חזקים מאוד לטעמי (אני לא מגיע לחצי מהעוצמה)... אז אני ממש ממליץ על האלטק (ללא קשר ללוג'יטק :-))

פורסם

תגובה 2- אתה שמעת את שתי המערכות ואתה יכול להשוות ביניהם ?

או שסתם אתה זורק שא' יותר טוב מב' .?

אם תשים לב , אני לא טענתי שמערכת אחת יותר טובה ממערכת שנייה .

קראתי ביקורות ( מאותו אתר ) וסיכמתי מה שהבנתי .

לדעתי עליו פשוט לקרוא כמה ביקורות ולחשוב בעצמו מה מתאים לו .

פורסם

לא זרקתי סתם מה שאמרתי נילקח מתוך ביקורת.

אם יש אפשרות אני מצע לפותח התרד פשוט לשמוע את שתי המערכות אם לא שיקח מה שנראה לו שתיהן מצויינות.

פורסם

לפותח התארד- זה תלוי מה אתה שומע אני אישית מציע לך ללכת על הלוגיטק כי היא מתפרשת יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים