עבור לתוכן

בניית מחשב בתוך מקרר

Featured Replies

פורסם

ממתי אפשר להכניס מחשב לתוך מקרר עדיין לא הבנתי :bash: :bash:

אבל כנראה שעשו,זאת עובדה......

יפה מאוד

פורסם

מוזר.. לפי בדיקה שערכתי לפני מספר חודשים נוצרים אדי מים בתוך המייכל\מארז או כל קופסא שמכניסים למקרר...

האדים כמובן יהרסו את המחשב ברגע שיגעו באחד מהרכיבים האלקטרונים.

פורסם

כמות קטנה של אדים תמיד תהיה.

הדרך הכי טובה לעשות את זה זה לבנות מארז בלתי חדיר לאוויר, לשאוב את האוויר מהמארז ולחבר את כל מה שחם במחשב לדפנות הקופסה.

פורסם

מארז בלתי חדיר לאוויר לא משנה את העובדה שיופיעו אדים , הרי האדים מופיעים בגלל הפרשי טמפרטורה , כאשר המחשב מפיק חום מייד יחלו האדים להצטבר על הרכיבים גם כאשר הם על הדפנות , יכול להיות שיש הפרש טמפרטורה מסוים שבו האדים לא מופיעים .. בשביל זה צריך לעשות בדיקה יותר מעמיקה .

פורסם

הדרך הכי טובה לעשות את זה זה לבנות מארז בלתי חדיר לאוויר, לשאוב את האוויר מהמארז ולחבר את כל מה שחם במחשב לדפנות הקופסה.

כן, וכמה משתמשי מחשב אפילו אוברקלוקרים מטורפים יש להם את האמצעים לעשות דבר כזה?

זה לא כ"כ קל (כלומר מאוד מאוד קשה) לעשות מארז אטום לחלוטין וכמו כן זה גם מאוד מאוד קשר לשאוב את כל האוויר לגמרי מפנים המארז.

בקיצור, לא ישים לחלוטין.

במחיר של בניית מארז אטום ורכישת/שכירת מכשיר שישאב את האוויר מהמארז (לא, משאבת אוויר רגילה לא תצליח לעשות את זה), מדובר במכשיר שגודלו בערך 2 מטר על מטר שעולה כמה עשרות אלפי שקלים ושקיים עד כמה שאני זוכר במעבדה האסטרופיזית באוניברסיטה בת"א.

פורסם

כן, וכמה משתמשי מחשב אפילו אוברקלוקרים מטורפים יש להם את האמצעים לעשות דבר כזה?

זה לא כ"כ קל (כלומר מאוד מאוד קשה) לעשות מארז אטום לחלוטין וכמו כן זה גם מאוד מאוד קשר לשאוב את כל האוויר לגמרי מפנים המארז.

בקיצור, לא ישים לחלוטין.

במחיר של בניית מארז אטום ורכישת/שכירת מכשיר שישאב את האוויר מהמארז (לא, משאבת אוויר רגילה לא תצליח לעשות את זה), מדובר במכשיר שגודלו בערך 2 מטר על מטר שעולה כמה עשרות אלפי שקלים ושקיים עד כמה שאני זוכר במעבדה האסטרופיזית באוניברסיטה בת"א.

עריכה:

מארז בלתי חדיר לאוויר לא משנה את העובדה שיופיעו אדים , הרי האדים מופיעים בגלל הפרשי טמפרטורה , כאשר המחשב מפיק חום מייד יחלו האדים להצטבר על הרכיבים גם כאשר הם על הדפנות , יכול להיות שיש הפרש טמפרטורה מסוים שבו האדים לא מופיעים .. בשביל זה צריך לעשות בדיקה יותר מעמיקה .

מארז אטום לחלוטין ומרוקן לחלוטין מאוויר (וואקום מוחלט) יפתור את בעיית ה"אדים".

עריכה(2):

לא שמתי לב שלחצתי על ה-"צטט" ולא על ה"עריכה" (טוב...שלוש וחצי בלילה...)...סורי...

פורסם

עריכה:מארז אטום לחלוטין ומרוקן לחלוטין מאוויר (וואקום מוחלט) יפתור את בעיית ה"אדים".

וואקום מוחלט :\ לא נראה לי

בשביל מצב כזה צריך תנאי מעבדה או באמת מכשיר שיוציא את האוויר מהמחשב, אני בטוח שבשביל אחד כזה שייצור "ווקום מוחלט" אתה צריך להשקיע המון כסף - לא משתלם.

פורסם

וואקום מוחלט :\ לא נראה לי

בשביל מצב כזה צריך תנאי מעבדה או באמת מכשיר שיוציא את האוויר מהמחשב, אני בטוח שבשביל אחד כזה שייצור "ווקום מוחלט" אתה צריך להשקיע המון כסף - לא משתלם.

זה בדיוק מה שאמרתי.

פורסם

שלוש וחצי בלילה לא? גם את זה אמרת ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים