פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים ממתי אפשר להכניס מחשב לתוך מקרר עדיין לא הבנתי :bash: אבל כנראה שעשו,זאת עובדה...... יפה מאוד
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מוזר.. לפי בדיקה שערכתי לפני מספר חודשים נוצרים אדי מים בתוך המייכל\מארז או כל קופסא שמכניסים למקרר... האדים כמובן יהרסו את המחשב ברגע שיגעו באחד מהרכיבים האלקטרונים.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים כמות קטנה של אדים תמיד תהיה.הדרך הכי טובה לעשות את זה זה לבנות מארז בלתי חדיר לאוויר, לשאוב את האוויר מהמארז ולחבר את כל מה שחם במחשב לדפנות הקופסה.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מארז בלתי חדיר לאוויר לא משנה את העובדה שיופיעו אדים , הרי האדים מופיעים בגלל הפרשי טמפרטורה , כאשר המחשב מפיק חום מייד יחלו האדים להצטבר על הרכיבים גם כאשר הם על הדפנות , יכול להיות שיש הפרש טמפרטורה מסוים שבו האדים לא מופיעים .. בשביל זה צריך לעשות בדיקה יותר מעמיקה .
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים הדרך הכי טובה לעשות את זה זה לבנות מארז בלתי חדיר לאוויר, לשאוב את האוויר מהמארז ולחבר את כל מה שחם במחשב לדפנות הקופסה.כן, וכמה משתמשי מחשב אפילו אוברקלוקרים מטורפים יש להם את האמצעים לעשות דבר כזה?זה לא כ"כ קל (כלומר מאוד מאוד קשה) לעשות מארז אטום לחלוטין וכמו כן זה גם מאוד מאוד קשר לשאוב את כל האוויר לגמרי מפנים המארז.בקיצור, לא ישים לחלוטין.במחיר של בניית מארז אטום ורכישת/שכירת מכשיר שישאב את האוויר מהמארז (לא, משאבת אוויר רגילה לא תצליח לעשות את זה), מדובר במכשיר שגודלו בערך 2 מטר על מטר שעולה כמה עשרות אלפי שקלים ושקיים עד כמה שאני זוכר במעבדה האסטרופיזית באוניברסיטה בת"א.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים כן, וכמה משתמשי מחשב אפילו אוברקלוקרים מטורפים יש להם את האמצעים לעשות דבר כזה?זה לא כ"כ קל (כלומר מאוד מאוד קשה) לעשות מארז אטום לחלוטין וכמו כן זה גם מאוד מאוד קשר לשאוב את כל האוויר לגמרי מפנים המארז.בקיצור, לא ישים לחלוטין.במחיר של בניית מארז אטום ורכישת/שכירת מכשיר שישאב את האוויר מהמארז (לא, משאבת אוויר רגילה לא תצליח לעשות את זה), מדובר במכשיר שגודלו בערך 2 מטר על מטר שעולה כמה עשרות אלפי שקלים ושקיים עד כמה שאני זוכר במעבדה האסטרופיזית באוניברסיטה בת"א.עריכה:מארז בלתי חדיר לאוויר לא משנה את העובדה שיופיעו אדים , הרי האדים מופיעים בגלל הפרשי טמפרטורה , כאשר המחשב מפיק חום מייד יחלו האדים להצטבר על הרכיבים גם כאשר הם על הדפנות , יכול להיות שיש הפרש טמפרטורה מסוים שבו האדים לא מופיעים .. בשביל זה צריך לעשות בדיקה יותר מעמיקה . מארז אטום לחלוטין ומרוקן לחלוטין מאוויר (וואקום מוחלט) יפתור את בעיית ה"אדים".עריכה(2):לא שמתי לב שלחצתי על ה-"צטט" ולא על ה"עריכה" (טוב...שלוש וחצי בלילה...)...סורי...
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים עריכה:מארז אטום לחלוטין ומרוקן לחלוטין מאוויר (וואקום מוחלט) יפתור את בעיית ה"אדים".וואקום מוחלט :\ לא נראה לי בשביל מצב כזה צריך תנאי מעבדה או באמת מכשיר שיוציא את האוויר מהמחשב, אני בטוח שבשביל אחד כזה שייצור "ווקום מוחלט" אתה צריך להשקיע המון כסף - לא משתלם.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים וואקום מוחלט :\ לא נראה לי בשביל מצב כזה צריך תנאי מעבדה או באמת מכשיר שיוציא את האוויר מהמחשב, אני בטוח שבשביל אחד כזה שייצור "ווקום מוחלט" אתה צריך להשקיע המון כסף - לא משתלם.זה בדיוק מה שאמרתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.