עבור לתוכן

תקלה בדמו של המשחק BATTLE FIELD 2. בבקשה תעזרו-עידכון: צורפה תמונת התקלה

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות את המשחק BATTLE FIELD 2.

אבל לפני שאבזבז 210 ש"ח מהכסף שלי, הורדתי את הדמו כדי לראות אם המשחק באמת שווה כמו שכולם טוענים, רק הבעיה היא שאני אפילו לא מצליח לשחק בדמו! אז קודם כל המפרט שלי:

AMD AXP 2500

ABIT NF7

512MB KINGTONE

RADEON 9200 128MB

WD 80GB 7200RPM JB

XP PRO

התקנתי את הדמו וההתקנה הסתיימה בהצלחה. אחרי זה נכנסתי למשחק הדמו, הופיע לי הלוגו של EA-GAMES וכמה הודעות שלהם, ואז מסך שחור שבו אני יכול לראות רק את הסימן של העכבר ואני יכול להזיז אותו גם, ובנוסף אני יכול לשמוע את המוזיקה של המשחק ברקע. אחרי כמה דקות ווינדאוס חוזר לבד לשולחן העבודה שלי ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה:

vpurecoverffsman1ds.th.jpg

בפעם הראשונה שזה קרה עבדתי עם דרייברים של OMEGA לכרטיס מסך, אבל אחרי זה הסרתי אותם והתקנתי את החדשים של ATI והבעיה עדיין נמשכה. לפי חיפוש שעשיתי בגוגל, הבנתי שגם דרייברים ישנים יותר של ATI לא יתקנו את הבעיה. חבל שלא מצאתי פיתרון.

מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לתקן את התקלה המעצבנת הזאת?

פורסם

תבטל את זה (דרך הדריברים, לא זוכר איפה)

:smile1:

פורסם

תנסה לבטל את הVPU-Recover דרך הדרייברים.

פורסם
  • מחבר

מצטער ששכחתי לציין שביטלתי כבר וזה לא עזר, רק החמיר את הבעיה אפשר להגיד. כי אחרי זה המחשב נתקע לגמרי בשלב של המסך השחור, המוסיקה נתקעת גם ואני חייב לעשות ריסטרט למחשב.

רק כדי להיות בטוח כך עושים ביטול ל-VPU, נכון?:

vpucacelling8vb.th.jpg

פורסם

כן..

אמממ ניסית עם כרטיס מסך אחר?

פורסם
  • מחבר

ה זה יעזור לי לנסות עם כרטיס מסך אחר? יש המון אנשים ברשת שכבר הורידו את הדמו ויש להם כרטיס מסך אחר והכל עזר להם. אבל אני תקוע עם הכרטיס מסך שלי, כך שלדעת שעם כרטיס מסך אחר הדמו עובד זה לא יעזור לי. צריך דרך לפתור את התקלה הנוכחית.

מישהו התקין את הדמו הזה ועבד לו בלי בעיות עם R9200?

פורסם
  • מחבר

תודה לך על הקישור, הגבתי בהודעה ההיא לפני כמה ימים כדי להודות למפרסם המדריך עליה ולגמרי שכחתי ממנה!

פירסמתי שם הודעה שנתקלתי במדריך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים