פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אני מתכנן לקנות את המשחק BATTLE FIELD 2. אבל לפני שאבזבז 210 ש"ח מהכסף שלי, הורדתי את הדמו כדי לראות אם המשחק באמת שווה כמו שכולם טוענים, רק הבעיה היא שאני אפילו לא מצליח לשחק בדמו! אז קודם כל המפרט שלי: AMD AXP 2500 ABIT NF7 512MB KINGTONE RADEON 9200 128MB WD 80GB 7200RPM JB XP PRO התקנתי את הדמו וההתקנה הסתיימה בהצלחה. אחרי זה נכנסתי למשחק הדמו, הופיע לי הלוגו של EA-GAMES וכמה הודעות שלהם, ואז מסך שחור שבו אני יכול לראות רק את הסימן של העכבר ואני יכול להזיז אותו גם, ובנוסף אני יכול לשמוע את המוזיקה של המשחק ברקע. אחרי כמה דקות ווינדאוס חוזר לבד לשולחן העבודה שלי ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: בפעם הראשונה שזה קרה עבדתי עם דרייברים של OMEGA לכרטיס מסך, אבל אחרי זה הסרתי אותם והתקנתי את החדשים של ATI והבעיה עדיין נמשכה. לפי חיפוש שעשיתי בגוגל, הבנתי שגם דרייברים ישנים יותר של ATI לא יתקנו את הבעיה. חבל שלא מצאתי פיתרון. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לתקן את התקלה המעצבנת הזאת?
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר מצטער ששכחתי לציין שביטלתי כבר וזה לא עזר, רק החמיר את הבעיה אפשר להגיד. כי אחרי זה המחשב נתקע לגמרי בשלב של המסך השחור, המוסיקה נתקעת גם ואני חייב לעשות ריסטרט למחשב. רק כדי להיות בטוח כך עושים ביטול ל-VPU, נכון?:
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר ה זה יעזור לי לנסות עם כרטיס מסך אחר? יש המון אנשים ברשת שכבר הורידו את הדמו ויש להם כרטיס מסך אחר והכל עזר להם. אבל אני תקוע עם הכרטיס מסך שלי, כך שלדעת שעם כרטיס מסך אחר הדמו עובד זה לא יעזור לי. צריך דרך לפתור את התקלה הנוכחית.מישהו התקין את הדמו הזה ועבד לו בלי בעיות עם R9200?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר תודה לך על הקישור, הגבתי בהודעה ההיא לפני כמה ימים כדי להודות למפרסם המדריך עליה ולגמרי שכחתי ממנה!פירסמתי שם הודעה שנתקלתי במדריך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.