עבור לתוכן

שאלה למבינים בסים סיטי

Featured Replies

פורסם

אני משחק בסים סיטי 4, ופשוט לא מצליח להבין את התופעה של ירידת הWEALTH של הבתים שכבר ניבנו.. למי שלא מבין על מה אני מדבר הוספתי תמונה

אני משחק עם צ'יטים ובונה הכל כיד המלך, הורדתי מיסים למשהו כמו 4-5 ואני לא מבין מה לעזאזל ההגיון של המשחק הזה, מה גורם לבתים להיראות כל כך מוזנחים??

אשמח אם מישהו יגיד לי..

[attachment deleted by admin]

פורסם

הקאנטרי קלאב...

פורסם

אתה משחק עם קודים מה מפריע לך המצב של העיר שלך?

תמיד יהיה לך אין סוף כסף, אז מה יוצא לך מהמשחק? אתס סתם נהנה לראות את הבתים החדשים?

אתה יכל עכשיו רק לבנות ולבנות ולבנות ולבנות, לא באמת יצא לך מזה משהו...

:nixweiss: לא מבין אנשים כאלה....

בקשר לבעיה- יכל להיות באמת שהבעיה היא מועדון גולף הזה, נראה לי שהוא מוריד את הערך לחלק מהבתים ומעלה לחלק אחר, אבל הבתים החדשים שיבנו לא יושפעו לרעה ממנו, רק בתים ישנים (כך לפחות אני זוכר כששיחקתי לפני איזה שנתיים :P )

פורסם

כמה זכרונות עלו לי עכשיו....

גם אני חושב שזה הקאנטרי, אני זוכר ששיחקתי כל פעם שבניתי משהו לא "סטנדרטי" היו לו השלכות על האיזור...

פורסם

הדיון הזה גרם לי לרצות לשחק במשחק הזה, אבל אני לא מוצא את הדיסקים :s05: בטח מישהו לקח לי אותם.

ניסיתי איזה מאה פעם לבנות עיר אבל נכשלתי בכל פעם.

יש מדריכים על המשחק כנס לכאן:

www.gamefaqs.com

פורסם

לוקח זמן לקלוט אותו, הבעיה היחידה שהשטח האפשרי מאד קטן, וגם המנוע ממש גרוע, זה הגיע למצב שיכלתי לראות את העיר רק מהזום הכי גדול, כל זום אחר היה פשוט איטי מידי ולא היה אפשר לשחק ככה (וגם כל פעם שהיה שריפה וכאלה והמצלמה מתמקדת באיזור האסון היה השהיה של איזה דקה... פשוט בלתי נסבל) חבל כי הייתי לי עיר של איזה 200 אלף ככה

פורסם

הרבה יותר מומלץ לשחק Sim City 3000, משחק הרבה פחות כבד, פחות מצועצע והרבה יותר כיפי.

אמנם אין הרי געש ורובוטים שמשמידים לכם את העיר, אבל יש בניית עיר נטו.

פורסם

תבנה יותר בתי חולים כאילו דה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים