פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים ככה השאלה שלי היא כזאת האם אפשרי לבנות אחד כזה מי שלא יודע מה זה הנה קישור שמסביר http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1686410
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים ברוכים הבאים לפורום אלקטרוניקה ומודינג!חוקי הפורוםבמסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקים שעל כל משתמש לדעת וליישם.אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר.2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.בברכת גלישה נעימה באתר,צוות HWzone Forums.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים הכל אפשרי בחיים חח סתם זה אכן אפשרי במיוחד אם יש לך ידע באלקטרוניקה, אתה תתצרך לבנות ממיר קטן לצורך העניין שיתאים לכניסת הUSB וכמובן איתה תוכנה (אני גם מניח שכבר קיימות תוכנות) אתה יכול להתחיל בחיפוש בגוגול (מה שהיה צריך לבוא לפני השאלה...) תחפש RCA to USB או משהו כזה, אני בטוח שתמצא יותר מסכמה אחת בעניין.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים קנה כרטיס טלווזיה.חבר את הודיאיו למחשב ואז פשוט תקליט את זה צרוב וזה יעלה לך הרבה פחות מלבנות את זה.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מה תעזור לך מצלמה? לוקחים מצלמה עם פיירווייר ומצלמים את הטלויזיה :lol: :lol:
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר כרטיס טלוויזה? גם אפשרי קצת יקר.. לא?ואמרתי ששמעתי שאפשר עם מצלמה לא אמרתי או לא אמרתי נכון אבל התכוונתי לשאול האם אפשר אם מצלמה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.