פורסם 2002 ביולי 3123 שנים טוב אני קם ורואה שיש תמונות חדשות לדום3 אז כמובן אני מקליק בעכבר ורואה תמונות באיכות מדהיהמ שרק מדגימות את היכולות של המנוע....בכל מקרה רק שתי תמונות אבל איזה שתי תמונות....כל הזכויות שמורות ל BLUES NEWS בלה בלה בלה...דף התמונות.....
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים כן כן...תן לי לראות את המשחק המלא ואז תבא לי SS משם...לא מאמין למה שלא ראיתי.
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים סוף סוף תמונות שמראות באמת את הכוח של המנוע.נ.ב. יש מספר באגים בגראפיקה (שימו לב לצווארון של הדמות)
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים אני לא יודע אם לבכות או לצחוק....מה הקשר עכשיו לכרטיס מסך?זה קשור למנוע, זה בעיה במנוע שאני בטוח שאלוהים (ג'ון קרמאק) יפתור לפני שהוא ישחרר את המשחק.
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים זה לא בעיה במנוע, זו בעייה בטקסטורה עצמה. מי שבנה את הטקסטורה לא בנה אותה נכון, ואל דאגה את זה אפשר לתקן בקלות.שימו לב גם לאפקט של הבד בבגדים, דווקא כאן יש לי לומר רק דברים טובים.
פורסם 2002 באוגוסט 223 שנים סוף סוף תמונות שמראות באמת את הכוח של המנוע. נ.ב. יש מספר באגים בגראפיקה (שימו לב לצווארון של הדמות) תעשה לקרמאק בית ספר... :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.