עבור לתוכן

Windows 64bit - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

לי יש את אותו לוח והדרייבר שיש לנבידיה מפעיל את כל הרכיבים שעל הלוח לא מבין את הבעיה שלך??

http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp64_6.25

אני מדבר על הדרייבר המובנה בווינדוס

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 648
  • צפיות 94.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למישהו יש לינק לווינדווס הזה שהוא לא הלינק הזה: http://download.microsoft.com/download/7/a/f/7af62a47-5020-42ec-9eb3-0b146bfd7501/srv03sp1_usa_1069_amd64fre_pro.iso

יש לי בעיה שכתבתי עליה מחוץ לאשכול הזה ואולי זה קשור ללינק ... אני מת להתקין ... כתבתי על הבעיה באשכול נפרד אם צריך פה תגידו לי ואני אכתוב מחדש ...

:nixweiss:

פורסם

שאלה שנשאלה אבל עדיין לא הבנתי,האם אני יכול להתקין anti virus רגיל על windows 64? אם לא אז מה? אני צריך לקנות את אחד מה corporate editions של אווסט או סימנטק? הם יקרים רצח,מה השתגעתי?

פורסם

שאלה שנשאלה אבל עדיין לא הבנתי,האם אני יכול להתקין anti virus רגיל על windows 64? אם לא אז מה? אני צריך לקנות את אחד מה corporate editions של אווסט או סימנטק? הם יקרים רצח,מה השתגעתי?

יש אנטי וירוסים מותאמים ל- 64. אני מאמין שבתוך כמה חודשים כבר כל האנטי וירוסים יותאמו ל- 64 ... אבל גם כיום יש כאלה מותאמים שרצים באינטרנט רק צריך לחפש ...

פורסם

אני מחפש גירסה חוקית,לא warez,אבל לחכות איזה חצי שנה בלי אנטי וירוס? משהו פה לא בסדר.

פורסם

אני מחפש גירסה חוקית,לא warez,אבל לחכות איזה חצי שנה בלי אנטי וירוס? משהו פה לא בסדר.

אני כבר 5 שנים בלי אנטיוירוס ועדיין לא היה לי אפילו וירוס אחד. השימוש היחיד של התוכנות האלה זה בזבוז משאבים וזכרון... פשוט תשים לב מה אתה מכניס למחשב זה הכל, ולא צריך אנטיוירוס בכלל.

פורסם

יופי...אפשר תשובה יותר רצינית?

פורסם

אני כבר 5 שנים בלי אנטיוירוס ועדיין לא היה לי אפילו וירוס אחד. השימוש היחיד של התוכנות האלה זה בזבוז משאבים וזכרון... פשוט תשים לב מה אתה מכניס למחשב זה הכל, ולא צריך אנטיוירוס בכלל.

חח אחי תתקין אנטי ווירוס ואולי תדע כמה וירוסים יש לך על מחשב

פורסם

האם partition magic 8 עובד על XP 64?

פורסם

לא יודע מה איתכם,

אני משתמש במערכת הפעלה x64 והכל עובד לי בסדר גמור, הדבר היחיד שהייתה לי איתו בעיה זה עם תוכנת האנטי וירוס Kaspersky שלא עבדה, והדריוור למדפסת שבינתיים חיברתי את המדפסת למחשב השני בבית, כי דריוור ל-64 עדיין לא יצא.

עד כה הכל בסדר ועובד אפילו יותר טוב מקודם.

פורסם

יש לי כמובן מאבד AMD תואם.

אבל בהתחלה אמור לי לחכות שיצאו דריברים תואמים.

האם הגיעה כבר הזמן לעבור למערכת ההפעלה החדשה?

פורסם

לא

פורסם

גם אני אומר לא!

אם יש לך אינטרנט דרך USB אין דרייברים שתדע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים