פורסם 2008 ביוני 2517 שנים למה אני משתמש ב XP64 ומאוד מרוצה , הרבה יותר מה VISTA למשל ..אני חושב שאם מיקרוסופט היו מטפחים את המערכת הפעלה הזאת יוצר היא הייתה שולטת בשוק ללא עוררין.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים התקניתי לא מזמן ויסטה...היא עובדת על 32 ביט יש אפשרות להתקיו מאותו דיסק! או שאני צריך לקנות תוכנה חדשה?ואם כן אז איך לעזאזל אני עושה את זהנב אני מרגיש כמו ניאנדרתל שאני משתמש בוויסטה הכל שם שונה :s05:
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים קיבלתי את המחשב עם הגרסא של ה64XPביט, אבל באנגלית.האם יש דרך להעביר את הגרסא לעברית? ב32ביט יש פאץ' שמאפשר לשנות שפה. ופה?
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים קיבלתי את המחשב עם הגרסא של ה64ביט, אבל באנגלית.האם יש דרך להעביר את הגרסא לעברית? ב32ביט יש פאץ' שמאפשר לשנות שפה. ופה?לפי מה שהבנתי רק הultimate היא multilang.....
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים לאקס פי יש פרו.... ושם נראה לי שיש פיצ'ר כזהStart -> Control Panel -> Regional and Language settingsמשהו כזה, שנה לעברית.... יש מצב שצריך ריסטרט אחרי....
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים אני קונה עכשיו מחשב core 2 dou e8400, ארבע ג'יגה של ראם, ועוד כרטיס מסך של 512 מ"ב.עכשיו מה נותן לי להתקין ווינדוס XP 64 ביט?הוא יתמוך לי בכל התוכנות והדברים? זה כדאי בכלל? זה ישפר את הביצועים משמעותית?תודה מראשאותה שאלה .. ומשום מה נראה לי שTaMiRn2 ענה בקשר לVista 64 או שגם הXP 64 לא יתמוך לי בכל מיני דברים ...תודה.
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים אותה שאלה .. ומשום מה נראה לי שTaMiRn2 ענה בקשר לVista 64 או שגם הXP 64 לא יתמוך לי בכל מיני דברים ...תודה.אין שום פיצ'ר מיוחד...רק בתוכנות מסויימות (אוטוקאד וכדו') זה יכול להיום לא רע...למשחקים זה יהיה מיותר ואפילו סתם מעיק...אל תתקינו ווינדוס 64X לא ויסטה ולא אקס פי... עדיין לא עושה את זה כדאי... זה אופציה זה נחמד שהתחשבו אבל בפועל זה לא שווה כלום וזה מפריע בדרייברים\תוכנות מסויימות... תוותרו על זה....
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים יש לי ויסטה אולטימייט 64.איך אני מפעיל את הדבר הזה הזה שנקרא GADGETS?אני זוכר שביטלתי את זה אחרי ההתקנה ומאז לא ראיתי את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.