עבור לתוכן

Windows 64bit - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

chenrp כדאי שתשמור על הפה שלך, אני עניתי להודעה ההזויה השנייה שלך ולא לראשונה, אני עניתי לבנאדם ששאל לגבי משחקים עם 4GB זכרונות ואתה נדחפת.

• תגובות 648
  • צפיות 94.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

היה יותר מובן אם הייתה מוסיף ציטוט. לא פלא שנדחפתי.

בכל מקרה לא התכוונתי לפגוע, זה היה בצחוק אוקי?

פורסם

בעייה עם דרייברים של כרטיס x300 ati על ויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי את הדרייבר הכי חדש והטלויזייה לא מזוהת בccc שאני עובד על אקס פי הכל עובד יופי. מישהוא נתקל בבעייה או מכיר פיתרון? (חיפשתי דרייבר של אומגה ולא מצאתי)

פורסם

יש לי שאלה לגבי קודקים :

האם אפשר להתקין קודקים על ויסטה- 64Bit וגם ב- 32Bit כלומר על שניהם ?

פורסם

תלוי איזה. אני התקנתי KLITE ועבדו מעולה.

בכלל הVISTA עבדה לי מעולה ומהר והכל היה טוב. הבעיה היא תמיכה בדרייברים. נכון שבמצלמת רשת היא לא תמכה(מכרתי אותה ובזה נפתרה הבעיה) אבל גם במודם FAX אין דרייברים וזה חבל.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

32 ביט לא תומכת ב4 גיגה. מקסימום שתראו זה 3.25 או 3.5 תלוי כמה קטן הזכרון של הכרטיס מסך שלכם.

יש האק של large adress space אבל יש בו כלכך הרבה באגים שזה ממש סיפור לעבוד איתו וגם הוא לא פותר את הבעיה של אזור זכרון לתוכנה. כלומר כל תוכנה עדיין לא תוכל לנצל יותר מ2 גיגה של זכרון.

עשו על זה http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?sitesize=yes&i=3034&p=2

כתבה מעולה. ממש מומלץ לקרוא אותה.

שימו לב בעיקר לבעיות של supreme commander כשהוא רצה יותר מ2 גיגה. לא עוזר pae ולא עוזר כלום. רק 64 ביט.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תגידו, לפי המפרט שלי שווה לי להתקין 64 ביט בשביל יותר ביצועים בקרייסיס וCOD4?

פורסם

אלא אם אתה מתכוון לשדרג ל-4 ג'יגה סביר להניח שלא תרגיש בהבדל.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר, ה64 ביט אמור להיות קשור למעבד לא?

פורסם

לא רק. כדי לתמוך בזיכרון שבגודל מעל 2 GB צריך מערכת הפעלה עם 64 ביט כדי לגשת לכתובות האלו. לכן 32 ביט לא מראה את כל הזיכרון והיא גם לא יודע לטפל ולנהל אותו כמו ש 64 ביט עושה.

פורסם

נו, אז נגיד שהביצועים של הזיכרון לא ישתפרו כמעט, אבל הביצועים של המעבד לא ישתנו גם?

פורסם

איזה ווינדוס אתם ממליצים לי לקחת???

skypchx8.jpg

לפי מה שאתם רואים יש לי 4GB מעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך 8800GT שזה תומך DX10

זה מחשב חזק למשחקים כבדים וטובים

ואני ממש לא יודע על איזה וינדוס ללכת!

מה שבטוח שלא יהרוס תמחשב :|

פורסם

לא משנה איזה העיקר שיהיה 64BIT כי אם לא אז לא תנצל את הפמרט הזה.

לא נראה לי שיש חנויות שמוכרות XP PRO 64BIT

פורסם

אולי דיי כבר ?!?#!?@#? !@?#?!@?#?!

הדיון הזה רץ כבר שנתיים וחצי !!!! הווינדוס הזה כבר לא רלוונטי בכלל !! וגם ככה הוא לא היה פופולרי אף פעם , יש כבר ויסטה64 אז חלאס !

תנעלו את הדיון הזה וזהו ! כל פעם הוא קופץ בלי קשר ל "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" !

פורסם

EvilSt!ng

הסטיקי הזה הוא ל- XP 64 ו ויסטה 64

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים