פורסם 2007 באפריל 1018 שנים הייתי רוצה לדעת אם יש הבדלים משמעותיים בין ה64 ל32 ומה הבדלי הבעיות הנוצרות עקב הבדלים האלה
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים איך המערכת תומכת בעברית? הMUI של XP PRO תומך בזה?אני חושב שהיא לא תומכת בעברית.זה היה כתוב בתר'רד
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים די קשה לחפש בתרד מכיון שברוב התוצאות מגיעים לתרד של הויסטה.בקיצור, תומך או לא תומך? MUI של 32BIT עוזר או לא?
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים די קשה לחפש בתרד מכיון שברוב התוצאות מגיעים לתרד של הויסטה.בקיצור, תומך או לא תומך? MUI של 32BIT עוזר או לא?ככל הידוע לי לאחר שבדקתי אתמול,לא תומך.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים בדקת את העברית או בדקת MUI?ומה שעובד זה כמו כל גרסת ENABLED או שהתמיכה בעברית אפילו פחותה מזה?
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים ראיתי בפורומים שונים (אולי גם פה,לא זוכר) שהגירסא הזאת לא תומכת בעברית ואין אפשרות כרגע בכל אופן להפוך אותה לכזאת (באמצעות הmui).אני מתאר לעצמי שאפשר לכתוב בה ביעברית כמו כל ווינדוס אבל כל הממשק (כפתור ההתחל,התפריטים וכו' יהיו באנגלית)
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים כלומר בעצם אין בעייה לעבוד איתה עם עברית, ואין בעיות תאימות אלא רק הממשק אנגלי?
פורסם 2007 במאי 218 שנים שלוםעברתי על רוב המידע שנרשם כאן על מערכת ההפעלה הנ"ל.השאלה שלי האם היום (רוב ההודעות בנושא הן מ- 2005 ותחילת 2006) המערכת הפעלה הזאת טובה ?האם יהיה שיפורים בביצועים לגבי המפרט שלי ?
פורסם 2007 במאי 218 שנים לדעתי עדיף לחכות ואם כבר לקנות את ויסטה X64 שתהיה קצת יותר בשלה, עוד שנה ככה.
פורסם 2007 במאי 218 שנים אז זהו שמבחינת עלות זה לא רלוונטי (קיבלתי עותק חוקי מחבר במתנה). אז אחרי שפסלנו את עניין בזבוז הכסף, האם אני ארגיש שיפור ? בכל זאת על ה- 64 יהיה ניצול מלא למעבד שלי. לגבי ויסטה לאחר פליטת הפה מצד אינטל, כדאי לחכות לסתיו ל- SP1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.