פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מישהו יודע אם קיים ומאיפה מורידים cisco vpn client ל xp 64ואם כבר קיים patch ל tcp half open connections ?אני לא מוצא ..... בבקשה עזרה
פורסם 2007 באפריל 518 שנים אפשר להשתמש במערכת הפעלה 64BIT ללא מעבד 64BIT?האמת אני שואל בקשר לVISTA אבל אני מתאר לעצמי זה אותו הדבר...
פורסם 2007 באפריל 918 שנים שאלה לי,חיפשתי בתרד תשובה ולא מצאתי.יש ברשותי מערכת הפעלה 32 win xp חוקית לגמרי.ואני שוקל שדרוג ל 64 ביטבהנחה שאני מעוניין שתהיה לי מערכת הפעלה חוקית האם אני חייב לרכוש אותה במחיר מלא או שמא יש אפשרות אחרת דרך מיקרוסופט וכו'.אני חושב ששמעתי מזמן על איזו קומבינה שיש למי שמחזיק מערכת הפעלה חוקית.תסלחו לי על השאלה אם היא מטומטמת פשוט לא מצאתי תשובה בשום מקום.נ.ב האם בכלל שווה להשקיע (אם זה באמת עולה כסף) בתוכנה הנ"ל שיש כבר את הויסטה ?תודה רבה וקיץ טוב
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אני יודע שאין גירסת שדרוג,התכוונתי להתקין התקנה חדשה/מלאה[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 23:55:05מישהו ?
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים למה אין קשר?ככל שה Vista תכנס יותר, הדרישה ל XP תרד, וכשיש עודף של מוצר והביקוש נמוך, המחיר יורד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.