פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים דרייברים לחומרה,בין אם זה: כרטיס מסך,לוח-אם,בקרים,מודמים...צריכים להיות 64 ביט.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים דרייברים לחומרה,בין אם זה: כרטיס מסך,לוח-אם,בקרים,מודמים...צריכים להיות 64 ביט.אוקיי תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים לפי דעתי צריך לעשות רשימה של תוכנות שכולם כמעט משתמשים או לאסוף ולשלוח תגובות ומענה לחברות שפיתחו אותםשיעשה גירסה ל 64 ..ולעשות רשימה אחת מה עובד ומה לא ב 64.. כדי לפני ההתקנה להתעדכן במה חסר ומה לא..כמו FIREWALL ? MSN? WINAMP? TFTP ? ניקוי מזיקים אד וואר פרוטי לופס? קיו באס? ועוד מלא תוכנות לעריכת וידאו ומוזיקה
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים אין שום סיבה למפתחים לפתח תוכנות כמו למשל winamp ל 64,כי 32 עובדת על 64 ולא יהיו שום הבדלים ביניהם.כל החברות הגדולות כבר נמצאים בשלבי פתוח של דרייברים למוצרים שלהם לגירסת 64 ביט (כמו HP למשל שכבר הוציאה גירסת 64 לכמה מהמדפסות שלה אבל לא לכולם,כולל את שלי שזה דיי מעצבן).firewall,לפי מיטב ידיעתי היחיד כרגע שהוא מותאם ל64 ביט הוא ה tiny firewall,היתר מזדחלים מאחורה.כל יתר התוכנות שהזכרת כמו: עריכת מוזיקה,ניקוי מזיקים,MSN...אין שום סיבה למפתחים לפתח גרסאות ל64 כי הן עובדות טוב מאוד כמו שהן.החזון הסופי הוא שכל התוכנות יעבדו על 64bit proper יענו נקי,אבל זה ייקח כמה שנים טובות.
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים כן ראיתי את ה- Virtual ISO אך מדובר בתוכנה יקרה אני רוצה משהו חינמי או דמו ,האם יש כזו תוכנה ?
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים כן ראיתי את ה- Virtual ISO אך מדובר בתוכנה יקרה אני רוצה משהו חינמי או דמו ,האם יש כזו תוכנה ? http://www.winimage.com/misc/filedisk64.htm האם מישהו מכיר פיירוול שעובד עם WIN64BIT? 6 הודעות מעל הודעה זו.....או גוגל.
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים גם לי אותה בעיה והוא לא מאשר להתקין תוכניות ActivX למרות ששניתי את ההגדרות באקספלורר...
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים אני לא משתמש ב IE,אבל עכשיו בדקתי ואצלי הפלאש עובד בסדר גמור (בגירסת ה 32 של IE לא 64).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.