עבור לתוכן

זיהוי שיר+ זיהוי הפס קול של באט מן (לא החדש)

Featured Replies

פורסם

יש לאחד מסרטי הבאט מן פס קול מדהים, אני זוכר כי היה לי אותו לפני כמה שנים טובות :P.

אחד השירים אני זוכר הוא של זמר שחור

משהו כזה הפזמון:

and did you know?...........that when it snows........me eye become brighter, my XXX become XXX

XXX=לא יודע, לא ...XXX :smile1:

אני חושב שאולי היה שם בסרט את הג'וקר, אם זה עוזר.

מישהו יודע את השם של השיר והשם של הסרט?

פורסם

ואיזה סגנון השיר? רוק או משהו כזה?

פורסם

בלדה

אני מכיר את השיר

עריכה*

קצת גוגל

kiss from a rose

But did you know,

That when it snows,

My eyes become large and,

The light that you shine can be seen.

פורסם
  • מחבר

בלדה

אני מכיר את השיר

:xyxthumbs::yelclap::xyxthumbs::yelclap::hi:

10X

עברתי בגודל אבל לא מצאתי.

תודה.

פורסם

עכשיו אני יודע על מה אתה מדבר, זה מבאטמן לנצח.

פורסם

ובלי קשר יותר מדי... BATMAN BEGINS החדש, פשוט סרט מעולה... משחק (ברובו), תסריט, בימוי, הפקה, פשוט מושלם...

ממליץ בחום סרט ממש אפל עם תוכן ועלילה, לפי דעתי אחר מהסרטים הכי טובים שיצאו בתקופה האחרונה...

פורסם

ראיתי את ההתחלה, ולא ראיתי איש עם חליפה של עטלף אז ויתרתי.

פורסם

זה הקטע... זה מראה איך הוא הופך לבאטמן, אל תדאג, באמצע הסרט יש את החליפה (שממש רואים מאיפה הוא השיג אותה, כולל הטנק שלו וכו'), יש גם את זה , אל תדאג..

פורסם

אני אישיתי נרדמתי

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי אבל אני מאמין שהוא אחלה סרט, סוף סוף אחד שלוקח את הסיפור ברצינות ולא מדרדר את באטמן לרמה של סרט קיץ מפגר :-X

אבל, וזה אבל גדול :o

אני גדלתי על הבאט מוביל!.. מה הבמאי הטיפש חשב לעצמו כשהוא עלה על הרעיון של טנק מחורבן! :screwy:

וגם, מורצ'ילגו?...מה רע בSLR שחורה\זונדה שחורה\אנזו שחורה....פי 8 יותר מתאימות לבאטמן(SLR במיוחד)...אבל זה סתם בקטנה :)

כאילו דההההה...

http://www.rsportscars.com/foto/01/brabusslr05_01.jpg

:silly:

פורסם

חחח, אל תדאג, לטנק הזה יש כמה טריקים מגניבים שרואים בסרט, בסה"כ די מגניב כתחליף ל BAT MOBILE...

פורסם

אין ולא יהיה על הבטמנים של טים ברטון ובמיוחד על בטמן חוזר לא שהראשון לא סרט מדהים אבל השני יצירת מופת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים