עבור לתוכן

זקוק לעזרה בקשר לראוטר (נדוש..?! חח..)

Featured Replies

פורסם

:jump:

בקרוב נכנס מחשב נוסף לבית וברצוני להפוך ת'רשת הקיימת לאלחוטית : ), אף פעם לא התעמקתי בנושא ולכן אין לי שמץ של ממש אז יש לי שאלה - אני מחפש ראוטר לרשת אלחוטית ביתית שיהיה אמין, ובעל יכולת קליטה ושידור למרחק יחסית ארוך וגם דרך קומות (2 קומות) וגם אם אני אשב לי בגינה מחוץ לבית - אוכל להיות מחובר באותה איכות שהייתי מחובר אילו ישבתי עם הראוטר בייד... :silly: ללא ניתוקים וכדומה...

רצוי שיהיה מחברה אמינה עם התקנה ידידותית, מאובטח ולא ייקר במיוחד - עד 500 שקל ככה, אם אפשר פחות - מה טוב :hat:

(אם למישהו פה יש ניסיון אישי עם ראוטר שכזה זה יהיה אחלה..). וזהו בגדול..

:yelclap:

תודה : )

פורסם

^^

מצטרף

ורציתי לשאול האם צריך 802.11G או שמספיק 802.11B

תודה

פורסם

אני ממליץ לקנות כבר רק 802.11g .

יש שני נתבים "מצויים" שאתה יכול לקנות במחיר הזה - D-Link dl624, Edimax 6114wg.

בקשר לטווח - לא נראה לי שיספיק לך לשתי קומות, במקרה הטוב תסבול ממעט בעיות ניתוקים וקליטה לא חזקה במיוחד. תצטרך לשים את הנתבים האלה במקום אסטרטגי ומתאים כדי שזה יעבוד כמו שצריך....

עם פריסה של 2 קומות + גינה (אני מתאר לעצמי שזה שטח לא כ"כ קטן) צריך נתב חזק יותר או נתב + AP (Access Point) שיכסו את כל השטח.

נתב מעניין שראיתי לאחרונה בסקירה Netgear RangeMax WPN824 - נטען שהטווח שלו הוא יותר ב1000% מהרגיל.. המחיר שלו הוא 150$ .

הנה לינק לכתבה בYNET על נתבים למיניהם.

פורסם

כאחד שיש לו את הWRT54GS אני ממליץ לך לרכוש אותו.

אבל להביא אותו מארה"ב. אני הבאתי אותו במחיר של 320 שקל כולל הכל.

והוא עובד 24/7 ואין שום בעיות שום כלום. ממש נוח וקל מאוד לקינפוג.

בארץ הנתב הזה לא קיים והדגם הישן יותר הWRT54G עולה 600 שקל בארצנו הנהדרת :bash: :bash: .

*הערה חשובה מאוד.

אם אתה מחובר לכבלים אתה תצטרך לעבור לחיבור MPLS (חיבור ללא חייגן) בשביל להתחבר לרשת הכבלים.

הספק היחידי שנותן חיבור ללא חיגן הוא בזק בינלאומי.

פורסם
  • מחבר

אתה מאמין שה- Netgear WGR614

יעשה את העבודה בהתבסס על זה שהוא יימוקם במקום אסטרטגי טוב?

עוד שאלה בקשר לכרטיס רשת אלחוטי - הוא פשוט צריך לתמוך ב-b \ g והוא עובד מול הנתב כן?

בקשר למה ש-ג'ט לי אמר - אני מחובר ב-ADSL והספקית שלי היא נטוויז'ן - ז"א שאני לא יכול לעבוד עם המכשיר WRT54G ?

תודה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

אנשים אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

תודה.

פורסם

מישהו מכיר את Sweex? איך הנתבים האלחוטיים והכרטיסי רשת האלחוטיים שלהם?

פורסם

קני - אתה יכול לפתוח על זה נושא פרטי משלך.

ארקשיפט-

1. כן (אני מתאר לעצמי, כי אף פעם לא בדקתי אותו באום אישי), אבל פריסה אידיאלית של אלחוט תהיה כאשר יש נתב בקומה 1 וAP למשל בקומה 2.

2. בעיקרון כן . שים לב איך זה נכתב - b/g הם כרטיסים שפועלים במהירות B אבל תומכים בתקן G.

g/b הם כרטיסים התומכים גם בתקן B אבל פועלים במהירות של תקן הG החדש.

3. אדרבא, סביר מאוד שלא תיתקל בבעיות אם יש לך חיבור כזה.

פורסם
  • מחבר

אוק'י תודה רבה :xyxthumbs:

יש עוד משהו קטן שלא הבנתי, אמרו פה שאפשר לשים בקומה אחת את הראוטר ובקומה אחרת לשים Access Point או בקיצור AP, מה זה אומר? מזה Access Point? מה השימוש של זה\בזה? אין לי מושג :nixweiss:.

אחרי שיהיה לי את זה בפרישה טובה, הרשת תעבוד בצורה טובה?

תודה רבה שוב !!

פורסם

אם יש פריסה טובה אז הרשת עובדת טוב... זה כמו לשאול האם רשת חוטית תעבוד אם הכבלים מחוברים כמו שצריך...

AP= Access Point

= נק' גישה

נק' גישה אלחוטית שמצויה באותה הקומה ומחוברת בכבל אל הראוטר תהווה מן "אנטנה שניה" לראוטר. אפשר לומר שזאת נק' גישה אל הראוטר (לא ניכנס לפרטים).

פורסם

בקשר למה ש-ג'ט לי אמר - אני מחובר ב-ADSL והספקית שלי היא נטוויז'ן - ז"א שאני לא יכול לעבוד עם המכשיר WRT54G ?

יעבוד מעולה בחיבור ADSL

פורסם
  • מחבר

יש לי התלבטות בין WRT54G לבין Netgear Wireless Router 54Mbps - WGR614....

בקשר ל-AP - לאן בדיוק בראוטר זה מתחבר ואיזה סוג של כבל?

תודה : )

פורסם

ה WRT54G נראה לי יותר...

AP אפשר (איכשהו..) להשוות ל"סוויץ' אלחוטי" - הוא מתחבר בכבל רשת רגיל אל הנתב, בדיוק כמו שמחברים כרטיס רשת או האב\מודם וכדומה ואפשר להתחבר אליו בצורה אלחוטית.

ד"א- הWRT54G קלט יותר טוב במבחן של PC MAGAZINE לא? כדאי לבדוק טווחי קליטה ומהירויות במרחקים שונים. תוספת האנטנה של הWRT54G בהחלט לא גורעת...

WRT54

wrt54g.jpg

WGR614

B00008SCFL.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

פורסם
  • מחבר

וואי רעיון טוב :xyxthumbs: תודה רבה !!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים