פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אני צריך המלצה לפלאפון חדש ברשת פלאפוןתקציב לא מוגבלאני לא רוצה את הגדולים האלה שלא נכנסים לכיסחשוב מצלמה ונגן MP3אפשר ייבוא אבל זה צריך להיות CDMA(פלאפון)אני פשוט מת מקינאה ליראות את כל ה-GSMים האיכותיים בזמן של-CDMA אין אלטרנטיבות :-\
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים תעבור רשת? אני אישית מחכה קצת לדגמים החדשים יותר.. אלו עם כונן 4GB שיהיו זעירים מספיק, עם מצלמה נורמלית (3MP לפחות), תמיכה ב-MP3 כמובן, וממשק חכם. בינתיים אני נשאר עם שלי אפילו שהוא קצת מזייף לאחרונה.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים תעבור רשת? אני אישית מחכה קצת לדגמים החדשים יותר.. אלו עם כונן 4GB שיהיו זעירים מספיק, עם מצלמה נורמלית (3MP לפחות), תמיכה ב-MP3 כמובן, וממשק חכם. בינתיים אני נשאר עם שלי אפילו שהוא קצת מזייף לאחרונה. אם אתה לא מיבא בעצמך אז יש לך הרבה (הרבה!) זמן לחכות
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים את ה-6600 שלי יבאתי בעצמי לפני שנתיים בערך מ-EBAY.זה היה סיוט לא נורמאלי (בגלל תקנות משרד התקשורת ושביתת המכס), הפלאפון נתקע במכס לאיזה חודשיים.אם כי נראה לי שהן עודכנו מאז..בכל מקרה אני לא מאמין שזה יקח יותר משנה עד שטלפונים כאלו ישווקו בארץ.. הם עדיין דיי חדשים גם מבחינת הכרזות בעולם.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים נשמע כאילו אתה מחכה ל NOKIA N91 שמכיל את כל הדברים האלו, אמור לצאת בסוף שנה...
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים הוא נראה לי גדול מדי..בעיקרון אני חושב שהייתי רוצה משהו סגנון נגן Mp3 mini שהוא גם פלאפון ומצלמה בסיסית נורמלית.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים 6680 לא משהו. נחמד הרבה פונקציות ותוספות. שיחות וידאו בן זונה, אבל אי אפשר ללכת איתו בכיס!!!!!!! שום כיס.מה הפואנטה בכזה מכשיר אם אי אפשר ללכת אתו בצורה נורמלית?!?!?!
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר תעבור רשת? שתי סיבות א. מה יהיה עם המספר שלי?? ב. טכנולוגיית ה-GSM היא פחות מתקדמת מה-CDMA והמכשירים שלה פולטים קרינה הרבה יותר גבוהה מאלו של ה-CDMA
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אני ממליץ על הסמסונג 740.יקר אבל עם טונה פונקציות.רק שתהיה מודע ל2 דברים:1. אין שיחות וידאו.2. נגן המוזיקה מחייב הורדת שירים מפלא-פון, אבל בקרוב תצא גרסא חדשה שתאפשר העברת שיירם מהמחשב.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר ראיתי אותו הוא ענק(מבחינת גודל הוא עבה בטירוף)והמצלמה שלו היא 0.3 מגהפיקסל :-\ואם כבר אני עובר לאורנג' אז אני מביא את ה-Z800
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים ענק?מה פתאום? הוא אומנם טיפה עבה יחסית לשאר הפלאפונים, אבל לא יותר מידי... הוא נכנ סבלי בעיה לכיס (יש לי כזה).המצלמה היא אומנם 0.3 מגה פיקלסים אבל לא רעה כלל...אפשר את המוטרולה 840, יותר גדולה (אך יותר דקה), מצלמה של 1.2 מגה פיקסל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.