עבור לתוכן

מבקש המלצה לכרטיס מסך טוב

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב חדש(די חזק), ורוצה להשקיע בכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה (משחקים וגרפיקה כבדה...מן הסתם)ושיחזיק הרבה זמן, בינתיים אני מתכנן ללכת על GEFORCE 6600GT אבל אני לא סגור עליו ואולי תוכלו להמליץ על כרטיס חזק יותר ועדיף יותר. התקציב לכרטיס מסך הוא גג 1700. וגם אני מתכנן לקחת מסך CRT רגיל( אם זה משנה משהו....)

ויש לי גם שאלה-שמעתי שה-6600GT הוא בא רק עם 128 זכרון ולא 256 , זה נכון? (כי ראיתי במלא מקומות את ה-256 MB)

תודה

פורסם

6800

פורסם
  • מחבר

6800GT או הרגיל?? כי יש ביצועים שה-6600GT עובר אפילו את ה6800 הרגיל

פורסם

אתה רוצה PCI-E או AGP?

לPCI-E אני ממליץ על הLeadtek GF6600GT Extreme PCI-E.

לAGP אני ממליץ על הLeadtek GF6800NU AGP.

פורסם

אם דחוק בתקציב אז אני ממליץ על ה6800LE

אני בעצמי הולך לקנות אותו בקרוב. הוא ברמה של ה6600GT, יותר זול ממנו בקצת, ואולי תצליח לעשות לו מוד ולפתוח את הצינורות הרדומים שבו.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה PCI-E , ולגבי התקציב זה בערך עד אלפיים(זה לא נחשב דחוק נכון? :-\).

הקטע עם הפתיחת צינורות לא נראה לי שאני הולך לעשות את זה כי אין לי מושג באוברקלוק...... :screwy:

אבל חוץ מזה לא עניתם על השאלה: 6600GT בא גם עם 256MB או לא?

פורסם

תוסיף עוד 100 ש"ח ותקח את הRX800XL שחזק בהרבה מהGF6800NU.

פורסם

קח 6600GT שיספק אותך מעל ומעבר

פורסם

שיגעתם את הבן-אדם, בחיי :silly:

פורסם

X800XL,עולה 2100 בCOMPIL מתוצרת גיגהבייט,כרטיס מעולה,יש לי אותו ואני מאוד מרוצה.

פורסם

בחר איזה כרטיס שתרצה, אבל תבין דבר אחד - 256MB של זכרון בכרטיס לא גורם לו להיות יותר טוב מ-128MB!

לרוב, כמות רבה יותר של זכרון פוגעת בביצועי הכרטיס מכיוון שתזמוני הזכרון של ה-256 גבוהים משל ה-128.

ולכן אל תקח את נפח הזכרון כאינדיקטור לאיכותו ורמת ביצועיו של הכרטיס מסך.

פורסם

X800XL,עולה 2100 בCOMPIL מתוצרת גיגהבייט,כרטיס מעולה,יש לי אותו ואני מאוד מרוצה.

לא הייתי מתקרב לקירור הפאסיבי של גיגהבייט, אפשר ללכת על הSapphire בבדיוק באותו מחיר.

פורסם

הוא אמר שאין לו מושג בOC, ואם הוא לא מתכנן לעשות OC, למה לא לקחת את הג'יגהבייט עם הקירור הפסיבי? בכל זאת יש את יתרון השקט.

פורסם

לא רק שזה שקט, זה גם אמין יותר, שכן מאווררים נוטים להתקלקל, ואילו בלוק מתכת.... לא :)

במקסימום צריך לנגב את האבק ממנו

אב אין לשלול את האפשרות שהוא ירצה לעשות OC בעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים