עבור לתוכן

היכן ניתן לקנות כסאות מנהלים המחיר סביר?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לפני כשנה וחצי רכשתי "כסא מנהלים" כאלה שמוכרים באתרי מכירות פומביות ב- 300 ש"ח.

כמובן שהכסא נשבר משימוש רגיל לגמרי.ועכשיו אני בחיפושים אחרי חנות שמוכרת כסאות טובים במחירים שפויים.(באזור המרכז).

אם ישנו אתר אינטרנט אני אשמח ללינק!

תודה ויום טוב!

נועם

• תגובות 31
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברה* שלי קנתה כיסא באיזור תעשיה של אור יהודה, יש שם מקבץ גדול של חנויות רהיטים וציוד משרדי. קנינו ב"מזרחי", תנסה לברר איפה זה.

אל תקנה את הזבל מאופס דיפו.

כיסא טוב באמת מתחיל מאיזור 1000 שקל, אבל זה שווה את זה.

* חברה - בן אנוש ממין נקבה המוכן לשהות במחיצתך ואף לקיים עמך יחסי מין, לרוב אינו נפוץ בקרבת אוברקלוקרים

פורסם

אתה התעוררת כבר?

פורסם

מצטרף לשאלה, גם אני מחפש אחד טוב ולא זבל. אבל במחיר שפוי, 1000 שקל לכסא זה לא נשמע שפוי... :nixweiss:

פורסם

כנס לאופיס דיפו והום סנטר ותחפש מה שנוח לך.

פורסם

כנס לאופיס דיפו והום סנטר ותחפש מה שנוח לך.

יש לך נסיון עם הכיסאות שהם מוכרים? אני לא רוצה לקנות כיסא שעוד כמה חודשים התפרק לי או משהו ... :nixweiss:

פורסם

במקרה יש לי כסא שלהם.

האחריות שלהם ממש טובה הרגליים שלו נשברו אחרי יומיים (לגמרי באשמתי) והחליפו לי בלי לעשות שום בעיות.

הכיסא הקודם שלי שנהרס בעקבות שישבו עליו שמנים נקנה דרך סתם חנות וחיכיתי 4 חודשים שיתקנו לי אותו בסוף לא תיקנו לי אותו וקיבלתי זיכוי של 350 שח במקום 500 (כמה ששילמתי).

אז שתדעו, מאוד חשוב לקנות ממקום עם אחריות!!!

פורסם

* חברה - בן אנוש ממין נקבה המוכן לשהות במחיצתך ואף לקיים עמך יחסי מין, לרוב אינו נפוץ בקרבת אוברקלוקרים

כאן אנחנו רואים שריד מהדור הישן של הOC

מהסוג הנדיר

להזכירכם הדור הישן של הOC היו חסרי חברות מלבד הנדירים כמוצג

הדור החדש והמשופר מכיל חברה מובנת ואפילו 2

:lol: :lol: :lol:

פורסם

קניתי לא מזמן כיסא מאופיס דיפו ב- 600 שקל (עם ידיות בצדדים) החברה שלו נקראית צרעה.

הכיסא נוח מאוד, ובינתיים הוא לא התפרק במידה ויקרה לו משהו יש אחריות ל- 3 שנים.

הכיסא הקודם שלי עכשיו מנוטרל , אני לא מסוגל לשבת עליו.

פורסם

אתה מתכוון לכסא מנהלים או כסא משרדי פשוט? הכסאות המשרדיים עולים 400-800, כסאות מנהלים עולים יותר.

פורסם

קניתי כיסא מאופיס דיפו ב1000 שקל, ואני מאוד מרוצה ממנו, מאוד נוח ולא חושב שהוא ישבר בקרוב...

פורסם

במקרה יש לי כסא שלהם.

האחריות שלהם ממש טובה הרגליים שלו נשברו אחרי יומיים (לגמרי באשמתי) והחליפו לי בלי לעשות שום בעיות.

הכיסא הקודם שלי שנהרס בעקבות שישבו עליו שמנים נקנה דרך סתם חנות וחיכיתי 4 חודשים שיתקנו לי אותו בסוף לא תיקנו לי אותו וקיבלתי זיכוי של 350 שח במקום 500 (כמה ששילמתי).

אז שתדעו, מאוד חשוב לקנות ממקום עם אחריות!!!

ועל הכיסא שלך אם ישבו עליו שמנים יקרה לו משהו? אני לא שמן, אבל אני שוקל בסביבות ה-100 ק"ג (גבוהה + רחב מאוד ::) ) - חתיכת מסה.

אפשר להשיג משהו טוב בסביבות ה-400- 500 שקלים? ועם כמה זמן אחריות הכיסא מגיע ?

פורסם

אני לא שמן, אבל אני שוקל בסביבות ה-100 ק"ג (גבוהה + רחב מאוד  ::) ) - חתיכת מסה.

thumb_this%20thread%20is%20worthless%20without%20pics.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים