פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים שלום לכולם!לפני כשנה וחצי רכשתי "כסא מנהלים" כאלה שמוכרים באתרי מכירות פומביות ב- 300 ש"ח.כמובן שהכסא נשבר משימוש רגיל לגמרי.ועכשיו אני בחיפושים אחרי חנות שמוכרת כסאות טובים במחירים שפויים.(באזור המרכז).אם ישנו אתר אינטרנט אני אשמח ללינק!תודה ויום טוב!נועם
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים חברה* שלי קנתה כיסא באיזור תעשיה של אור יהודה, יש שם מקבץ גדול של חנויות רהיטים וציוד משרדי. קנינו ב"מזרחי", תנסה לברר איפה זה.אל תקנה את הזבל מאופס דיפו. כיסא טוב באמת מתחיל מאיזור 1000 שקל, אבל זה שווה את זה.* חברה - בן אנוש ממין נקבה המוכן לשהות במחיצתך ואף לקיים עמך יחסי מין, לרוב אינו נפוץ בקרבת אוברקלוקרים
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מצטרף לשאלה, גם אני מחפש אחד טוב ולא זבל. אבל במחיר שפוי, 1000 שקל לכסא זה לא נשמע שפוי...
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים כנס לאופיס דיפו והום סנטר ותחפש מה שנוח לך. יש לך נסיון עם הכיסאות שהם מוכרים? אני לא רוצה לקנות כיסא שעוד כמה חודשים התפרק לי או משהו ...
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים במקרה יש לי כסא שלהם.האחריות שלהם ממש טובה הרגליים שלו נשברו אחרי יומיים (לגמרי באשמתי) והחליפו לי בלי לעשות שום בעיות.הכיסא הקודם שלי שנהרס בעקבות שישבו עליו שמנים נקנה דרך סתם חנות וחיכיתי 4 חודשים שיתקנו לי אותו בסוף לא תיקנו לי אותו וקיבלתי זיכוי של 350 שח במקום 500 (כמה ששילמתי).אז שתדעו, מאוד חשוב לקנות ממקום עם אחריות!!!
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים * חברה - בן אנוש ממין נקבה המוכן לשהות במחיצתך ואף לקיים עמך יחסי מין, לרוב אינו נפוץ בקרבת אוברקלוקרים כאן אנחנו רואים שריד מהדור הישן של הOC מהסוג הנדיר להזכירכם הדור הישן של הOC היו חסרי חברות מלבד הנדירים כמוצג הדור החדש והמשופר מכיל חברה מובנת ואפילו 2 :lol:
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים קניתי לא מזמן כיסא מאופיס דיפו ב- 600 שקל (עם ידיות בצדדים) החברה שלו נקראית צרעה.הכיסא נוח מאוד, ובינתיים הוא לא התפרק במידה ויקרה לו משהו יש אחריות ל- 3 שנים.הכיסא הקודם שלי עכשיו מנוטרל , אני לא מסוגל לשבת עליו.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אתה מתכוון לכסא מנהלים או כסא משרדי פשוט? הכסאות המשרדיים עולים 400-800, כסאות מנהלים עולים יותר.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים קניתי כיסא מאופיס דיפו ב1000 שקל, ואני מאוד מרוצה ממנו, מאוד נוח ולא חושב שהוא ישבר בקרוב...
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר מצאתי את אלה:http://www.officedepot.co.il/(2njjhojrdjukguqaqgytzs45)/catalogSku.aspx?id=625855&famid=375373&PR=SP5http://www.officedepot.co.il/(2njjhojrdjukguqaqgytzs45)/catalogSku.aspx?id=422079&famid=3542&PR=SP5שניהם בסביבות ה-500 ש"חמישהו מצא משהו אחר?
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים במקרה יש לי כסא שלהם. האחריות שלהם ממש טובה הרגליים שלו נשברו אחרי יומיים (לגמרי באשמתי) והחליפו לי בלי לעשות שום בעיות. הכיסא הקודם שלי שנהרס בעקבות שישבו עליו שמנים נקנה דרך סתם חנות וחיכיתי 4 חודשים שיתקנו לי אותו בסוף לא תיקנו לי אותו וקיבלתי זיכוי של 350 שח במקום 500 (כמה ששילמתי). אז שתדעו, מאוד חשוב לקנות ממקום עם אחריות!!! ועל הכיסא שלך אם ישבו עליו שמנים יקרה לו משהו? אני לא שמן, אבל אני שוקל בסביבות ה-100 ק"ג (גבוהה + רחב מאוד : ) - חתיכת מסה. אפשר להשיג משהו טוב בסביבות ה-400- 500 שקלים? ועם כמה זמן אחריות הכיסא מגיע ?
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אני לא שמן, אבל אני שוקל בסביבות ה-100 ק"ג (גבוהה + רחב מאוד : ) - חתיכת מסה.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר הלואי שהיה לי כסף לזה:http://www.officedepot.co.il/(itfhkb45j1jisu55ynwbba45)/catalogFamily.aspx?ID=375701&CID=100
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.