פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים גירסה 1.3.0 של תוכנת הדואר האלקטרוני החינמית בעברית שוחררה היוםרשימת השינויים והתוספות הן:* הפרדה דינמית בין המכתבים לצפיה מקדימה, לא רק בצפייה ב"כל החשבונות" * כפתור הפסקת פעולה מול שרתים בזמן קבלת מכתב, היה נכבה לפני הזמן + אפשרות לקבוע בהגדרות חשבון, האם מכתבים מחשבון זה יקבלו הודעה כשהמכתב נקרא + אפשרות למחיקת נספחים לאחר הכנת המכתב לשליחה ^ אפשרות לבחור ארץ שונה מישראל, לשליחת SMS. ^ אפשרות להגדיל חלון ראשי לכל המסך ^ אישור פעולה במידה ונספח כבר קיים בתיקייה בה רוצים לשמור אותו + אייקון מיוחד למצב לא מקוון, ליד השעון ^ אפשרות לבדוק שרתי דואר (גם בתכונת ה SMS/ICQ), עד למינימום של כל 5 דקות * באגים בניהול אנשי הקשר ^ אפשרות שהמספר שמופיע ליד השעון יראה רק את המכתבים שלא נקראו ^ אפשרות לקבוע לכל חשבון, זמן בדיקת שרתים בנפרד מהאחרים * לפעמים נספח היה מקבל שם שגוי ולכן לא נשמר * לא ניתן היה למחוק מכתב, במידה והוגדר למחוק אותו ללא אישור ^ שם החשבון מופיע בצבע שנבחר לאותו חשבון * פעולות מסויימות שנעשו בזמן קבלת מכתב, העלו תקלה בריצה במקום הודעה רגילה * ברירת המחדל של "בדיקה אוטומטית לחשבון" לא נשמרה ^ שינויים בחלון הגדרות חשבון - עכשיו ברור מתמיד * טיפול נכון יותר בבקשת אישור קריאת מכתב * תיקון מספר באגים בשמירת קבצים על שרת הדואר * העברת מכתב לתיבת דואר אחרת, מלבד זו שממנה המכתב נשלח * בצפייה במכתב,ניתן היה לשנות את תוכן המכתב * טיפול נכון בהכנת כתובת להודעת קריאה לשולח ^ ברירת מחדל הינה מיון יורד של תאריכי המכתבים (מחדש לישן) * לחיצה על קישור בצפייה בחלון מלא, לא פתחה דפדפן ברירת מחדל ^ העלאת/הורדת/מחיקת מספר קבצים משרת האינטרנט בבת אחת * העלאת קבצים לג'ימייל, לא היו רואים את הקבצים ברשימה ^ אפשרות להגדיל את חלון צפיה בהודעה לגודל מקסימלי + יומן^ קבצי המידע עברו לתיקייה יעודית ^ אחרי שליחת מייל עצמי נעשה עידכון אוטומטית לתיבת הדואר - מסרים מידיים הורדה מהתוכנה בגלל בעיית אבטחה * "התקבל מ" לא יופיע בזמן כתיבת הודעה חדשהאשמח לקבל הערות ורעיונות לגירסה הבאהעמוסhttp://emailaya.2ya.comhttp://forum.emailaya.2ya.com
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים חביב, למרות שלא הייתי מנהל את הדואר שלי עם תוכנה ניסיונית... זה OPEN SOURCE או לא ?
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים האמת שצודק, לא בדקתי, התכוונתי שהיא לא נבדקה על עשרות אלפי מחשבים כמו המתחרות (ובכך לבדוק את היציבות וסיכוי לעבד מידע), אך מכיוון שזה ל א OPEN SOURCE אני בכל זאת ישאר עם האלטרנטיבות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.