עבור לתוכן

אז מה בעצם עושים בסיני?

Featured Replies

פורסם

אני נוסע בשבת לסיני עם המשפחה, ואני דואג שאני די אשתעמם שם.. זו תהיה הפעם השלישית שאני נוסע לסיני, ובפעמים הקודמות המשפחה שלי פשוט נשארה במלון ולא יצאנו ממנו אפילו פעם אחת. אז לעשות שנורקל זה מרתק ויפה אבל קצת מיציתי, לקנות קולה עם תווית בערבית זה כבר לא אטרקציה - מה גם שיש לזה טעם של פפסי - אז בעצם, מה יש לעשות בכנרת?

איפה ישנם מקומות בילוי מעניינים בסיני? על אילו מקומות ו/או אטרקציות אתם ממליצים?

אנא שתפו חוויות ורעיונות, תודה רבה!

נ.ב. אם בא לכם לדון על ההחלטה שלי לנסוע דווקא לסיני (עקב הפיגוע האחרון) אתם מוזמנים לפתוח על כך דיון משלכם, ולא למלאות את הדיון שלי בהודעות שאינן רלוונטיות.

פורסם

אם אני נוסע לסיני אז זה רק לצלול ולא לבלות כי ממש אין שם מה לעשות למרות שאני שמעתי שיש מועדון חדש שנפתח ב טאבה אבל בטח מפוצץ ערבים.

קיצר סיני=ים בטן גב על החוף וכמובן צלילות והמון(הכוונה לא לשנורקל אלה לצלילות אמיתיות).

אני נוסע עוד חודש :).

פורסם

אנחנו היינו במלון לייד העיר דהב...

בעיקרון, אם תלך לפי השיטות שלי, תתפוס איזה גרמני בלונדיני על אופנוע והוא כבר ידאג להכיר לך את העיר הפאבים והמקומות

השווים... ;)

אם בחרת בדרך ההפוכה, ואין לך רכב (ובלי ההורים אתה לא זז), ולא יוצא לך להכיר איזו קנדית חטובה,

אז תתכונן לשלוות נפש, רוגע אין סופי, וכושי מציץ עליך מהמראה....

תהנה... :xyxthumbs:

פורסם

ספארי צלילה > ALL.

פורסם

אישית לא הייתי בפאבים ובמועדונים בסיני אבל אני גם לא חושב שיש לי סיבה ללכת לשם מכיוון שבטוח יהיו שם אההם בני דודים שלנו ולא ממדינתנו.

ככה שאני מעדיף לרדת לסיני לצורך צלילות מי שרוצה מוכן להצטרף אז בכיף.

פורסם

גם אני רציתי ליסוע לסיני לעשות איזה ספארי אבל אסור לי :-\

פורסם

כמה טוב שהתחקיר הבטחוני שלך הוא אחרי שסיימת את כל הנסיעות הגדולות לחו"ל... :cool2:

פורסם

האמת היא שיותר התכוונתי לניתוח שאסור לי לשחות לעוד כמה חודשים, אבל גם התחקיר

פורסם

למה מצריים שאנחנו אפילו לא בשלום איתם כשיש את האחד המקומות הכי יפים באזור בירדן שהיא ידידה מאוד מאוד טובה של ישראל.

וגם בירדן ישראלים זוכים ליחס מדהים מהמדינה ומהאזרחים, לא כמו להיות מוקף בבדואים שהערך היחיד שלהם הוא כספי, והם עוד נחשבים לממש נחמדים לעומת המיצרים.

פורסם

אנחנו לא בשלום עם מצריים?? :o :-X

פורסם
  • מחבר

למה מצריים שאנחנו אפילו לא בשלום איתם כשיש את האחד המקומות הכי יפים באזור בירדן שהיא ידידה מאוד מאוד טובה של ישראל.

וגם בירדן ישראלים זוכים ליחס מדהים מהמדינה ומהאזרחים, לא כמו להיות מוקף בבדואים שהערך היחיד שלהם הוא כספי, והם עוד נחשבים לממש נחמדים לעומת המיצרים.

אני מודה לך בשלב זה על תרומתך המלומדת לדיון.

תודה.

:kopfpatsch:

פורסם

אנחנו לא בשלום עם מצריים?? :o :-X

אם אתה קורא לזה שלום....

ומצטער אם הפרעתי לדיון, יש עוד זמן לשנות את היעד אז חשבתי להציע.

אם אתה לא מעוניין אני יפסיק מייד.

פורסם

אם אתה קורא לזה שלום....

אתה יודע...שלום זה לא רק כמו מה שיש לנו עם ארה"ב

שלום זה אומר שיש הסכם שלום. הוא לא חייב להיות שלום חם ואוהב

פורסם

לא ראיתי אבל פותח התר'ד ביקש במפורש לא לדבר על ההחלטה שלו לבחור בסיני.

אז בו לא נמשיך (כי אני לא חושב שאני יצליח להפסיק בשלב מאוחר יותר, יש לי הרבה מה להגיד על המדינה הזאת :) )...

ורק שלא תגיד שלא תרמתי הנה אחלה אתר על סיני

http://www.sinaisite.co.il/

פורסם

אחלה אתר אני בהחלט ישתמש בו לפני הנסיעה.

נ.ב בבקשה לא להפוך את הדיון ל פוליטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים