פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אני נוסע בשבת לסיני עם המשפחה, ואני דואג שאני די אשתעמם שם.. זו תהיה הפעם השלישית שאני נוסע לסיני, ובפעמים הקודמות המשפחה שלי פשוט נשארה במלון ולא יצאנו ממנו אפילו פעם אחת. אז לעשות שנורקל זה מרתק ויפה אבל קצת מיציתי, לקנות קולה עם תווית בערבית זה כבר לא אטרקציה - מה גם שיש לזה טעם של פפסי - אז בעצם, מה יש לעשות בכנרת?איפה ישנם מקומות בילוי מעניינים בסיני? על אילו מקומות ו/או אטרקציות אתם ממליצים?אנא שתפו חוויות ורעיונות, תודה רבה!נ.ב. אם בא לכם לדון על ההחלטה שלי לנסוע דווקא לסיני (עקב הפיגוע האחרון) אתם מוזמנים לפתוח על כך דיון משלכם, ולא למלאות את הדיון שלי בהודעות שאינן רלוונטיות.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אם אני נוסע לסיני אז זה רק לצלול ולא לבלות כי ממש אין שם מה לעשות למרות שאני שמעתי שיש מועדון חדש שנפתח ב טאבה אבל בטח מפוצץ ערבים. קיצר סיני=ים בטן גב על החוף וכמובן צלילות והמון(הכוונה לא לשנורקל אלה לצלילות אמיתיות). אני נוסע עוד חודש .
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אנחנו היינו במלון לייד העיר דהב... בעיקרון, אם תלך לפי השיטות שלי, תתפוס איזה גרמני בלונדיני על אופנוע והוא כבר ידאג להכיר לך את העיר הפאבים והמקומות השווים... אם בחרת בדרך ההפוכה, ואין לך רכב (ובלי ההורים אתה לא זז), ולא יוצא לך להכיר איזו קנדית חטובה, אז תתכונן לשלוות נפש, רוגע אין סופי, וכושי מציץ עליך מהמראה.... תהנה...
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אישית לא הייתי בפאבים ובמועדונים בסיני אבל אני גם לא חושב שיש לי סיבה ללכת לשם מכיוון שבטוח יהיו שם אההם בני דודים שלנו ולא ממדינתנו.ככה שאני מעדיף לרדת לסיני לצורך צלילות מי שרוצה מוכן להצטרף אז בכיף.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים כמה טוב שהתחקיר הבטחוני שלך הוא אחרי שסיימת את כל הנסיעות הגדולות לחו"ל...
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים האמת היא שיותר התכוונתי לניתוח שאסור לי לשחות לעוד כמה חודשים, אבל גם התחקיר
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים למה מצריים שאנחנו אפילו לא בשלום איתם כשיש את האחד המקומות הכי יפים באזור בירדן שהיא ידידה מאוד מאוד טובה של ישראל.וגם בירדן ישראלים זוכים ליחס מדהים מהמדינה ומהאזרחים, לא כמו להיות מוקף בבדואים שהערך היחיד שלהם הוא כספי, והם עוד נחשבים לממש נחמדים לעומת המיצרים.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר למה מצריים שאנחנו אפילו לא בשלום איתם כשיש את האחד המקומות הכי יפים באזור בירדן שהיא ידידה מאוד מאוד טובה של ישראל. וגם בירדן ישראלים זוכים ליחס מדהים מהמדינה ומהאזרחים, לא כמו להיות מוקף בבדואים שהערך היחיד שלהם הוא כספי, והם עוד נחשבים לממש נחמדים לעומת המיצרים. אני מודה לך בשלב זה על תרומתך המלומדת לדיון. תודה.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אנחנו לא בשלום עם מצריים?? :-X אם אתה קורא לזה שלום.... ומצטער אם הפרעתי לדיון, יש עוד זמן לשנות את היעד אז חשבתי להציע. אם אתה לא מעוניין אני יפסיק מייד.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אם אתה קורא לזה שלום....אתה יודע...שלום זה לא רק כמו מה שיש לנו עם ארה"בשלום זה אומר שיש הסכם שלום. הוא לא חייב להיות שלום חם ואוהב
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים לא ראיתי אבל פותח התר'ד ביקש במפורש לא לדבר על ההחלטה שלו לבחור בסיני. אז בו לא נמשיך (כי אני לא חושב שאני יצליח להפסיק בשלב מאוחר יותר, יש לי הרבה מה להגיד על המדינה הזאת )... ורק שלא תגיד שלא תרמתי הנה אחלה אתר על סיני http://www.sinaisite.co.il/
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אחלה אתר אני בהחלט ישתמש בו לפני הנסיעה.נ.ב בבקשה לא להפוך את הדיון ל פוליטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.