עבור לתוכן

סקר,מי בועט למי בצורה CS:S VS BF2 ?

Featured Replies

פורסם

מי מבין 2 המשחקים Counter-Strike Source / Battlefield 2 יותר יצירתי ומהנה ?

וכמה זמן ממוצע אתם יכולים לשבת על אחד מהם ביום וכן על מי ההיתם יושבים יותר לדעתי 2 המשחקים מצויינים אני נותן יותר ניקוד ל BF2 על החדשנות(דירוגים מפקד מטוסים טנקים וכו..) אבל מבחינת ביצועים (FPS/ שרתים יותר תמיכה בארץ) זה לטובת קונטר סטרייק הוא ממש ממש מושלם מבחינת איך שהוא רץ...

• תגובות 38
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעשה כבר סקר אמיתי...

עם הצבעות ותוצאות...

אני מעדיך CS...

פורסם

cs משחק יפה אבל אין בו כלי רכב וכאלה דברים וגם הגרפיקה שלו(לא שהיא לא טוב)פחות טובה משל bf2

אז bf2 לוקח

פורסם

ברור שBF2 הוא המשחק המתוחכם יותר, וזה שאני מרגיש טוב לשחק לאורך זמן.

אני גם מכור למסוקי תקיפה...

אבל, היישום שלו כלכך גרוע - המשחק כתוב על הפנים, מלא בבאגים, עובד לאט, וגם הגרפיקה לא הדהימה אותי (משמעותית פחות טובה משל Far Cry, או לפחות ככה זה לדעתי - מישהו חושב אחרת?).

פורסם

הגרפיקה של BF2 מעולה! הרבה יותר טובה משל Far Cry (לפחות לדעתי), אבל כמו שהזכירו הבעיה הענקית שלו היא הכבדות והבאגים.

אני מעדיף את BF2.

פורסם

CS RULEZ!!

פורסם

B.F 2 לוקח.

CS (גם הסורס) מספק חווית משחק שהיא כבר Out Dated, רווית ליימרים, קמפרים וצ'יטרים.

B.F 2 גם יהפוך לכזה ב 2008-2009, אבל עד אז... :2gunsfiring:

פורסם

CSS RULLZ ! אין מה להסויף , BF2 סתם מעמיס , אין כמו לחזור הביתה בלילה להכנס לסרבר להעביר את הזן ציק צק , בקונטר סטרייק זה עובד ב BF2 זה לא !! גראפיקה לא ממש איכפת לי היעקר שיראה טוב ושירוץ חלק :hi:

פורסם

BF2 משחק טוב בתיאוריה אבל במציאות מלא באגים ורואים שהתכנות לקוי לגמרי. פשוט חבורה של עובדי מיקרוסופט כנראה עבדו על המשחק :\

בכל מקרה CS זה משחק פשוט מטומטם אז כל דבר יותר טוב ממנו.

פורסם

BF2 משחק טוב אבל CS לוקח

פורסם
  • מחבר

CSS RULLZ ! אין מה להסויף , BF2 סתם מעמיס , אין כמו לחזור הביתה בלילה להכנס לסרבר להעביר את הזן ציק צק , בקונטר סטרייק זה עובד ב BF2 זה לא !! גראפיקה לא ממש איכפת לי היעקר שיראה טוב ושירוץ חלק  :hi:

מבחינת זה אתה צודק ...קונטר לוקח בערך כמה שניות מרגע שמצאתה שרת ועות יותר קל למצוא כאלו עם פינגים נמוכיםתתלעומת באטלפיילד2 ממצאתי את עצמי לא פעם רבע שעה מנסה להיכנס לשרת סביר ועד שמצאתי....אבל מרגע שניכנסתה והחברים שם סבבה ומשתפים פעולה יהיה לך קשה לצאת :xyxthumbs:

פורסם

CSS משחק ממכר רצח אבל הוא לא יצירתי

לעומת BF2 עם גרפיקה מדימה הרבה יותר יצירתי בעיקר הranks ולעומת הCSS שאין בו משהו כזה ודי חבל

ואני הייתי שואל בין BF2 ל medal of honor או Call of duty ולא CSS

פורסם

BF2 משחק משובח....

הפסקתי לשחק CSS בגללו

פורסם

BF2 :xyxthumbs:

פורסם

BF2 :xyxthumbs:

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים