עבור לתוכן

מה משפיע על מהירות סריקת ווירוסים בתוכנות אנטי ווירוס שונות?

Featured Replies

פורסם

איטי אני מתכוון בזמן סריקת ווירוסים.. וזה ב2 מחשבים.. אחד עם 512MB ואחד עם 1GB הראשון עם מעבד 2.6GHZ והשני עם 3200+ (אלה לא מחשבים חלשים).

אולי.

רק מה שאתה לא יודע הוא ש-Kaspersky סורק כל קובץ במחשב, בעוד תוכנות אחרות (כמו NORTON למשל), סורקות רק סוגים מסויימים של קבצים.

לכן הסריקה קצת יותר איטית אבל הרבה יותר יסודית!

מה זה אתה לא דוגמה, הניסיון שלי הוא דוגמה, זה שהניסיון שלי לא מחזק את העמדה שלך לא אומר שזה לא דוגמה..

סליחה אם לא הייתי בהיר קודם:

אתה דוגמה, אבל לא מייצגת.

זה שאצלך יש מסכים כחולים לא אומר שהתוכנה לא בסדר. אתה רק פרט אחד מיני רבים.

אני מתערב שהבעיה שלך נובעת מכשל כלשהו (תוכנה/חומרה) שלא קשור ל-Kaspersky.

עדיין לא מאמין ש-Kaspersky טובה? תריץ חיפוש בפורום כמו שהצעתי קודם.

פורסם

אמרתי שהיא לא טובה? לא אמרתי.

אמרתי שאצלי היו בעיות (במחשב אחד אומנם,אבל בכל זאת בעיות זה בעיות), לא שהיא תוכנה גרועה שלא מגלה וירוסים.

בקשר לאיטיות, זה נכון שהיא סורקת כל קובץ וגם רואים שנורטון מסיים את הסריקה בכמה עשרות אלפי קבצים פחות...

העניין הוא שהסריקה עצמה היא איטית (גם Trend Micro Internet Security וגם Nod32 סורקים את כל המערכת והם עושים זאת הרבה יותר מהר) ודי מכבידה על המערכת ומפריעה לפעולות אחרות בזמן הסריקה.

פורסם

מי עושה סריקה מלאה בזמן העבודה על המחשב??! עושים סריקה כשלא נמצאים מול המחשב.

פורסם

מי שרוצה..

אנטי וירוס טוב זה אנטי וירוס קליל,שעובד בכל מערכת הפעלה, שלא מכביד על המערכת גם בזמן סריקה מלאה, שמתעדכן בתדירות גבוהה, שמגלה כמה שיותר וירוסים,בעל מאגר וירוסים ידועים גדול כמה שיותר ושכמובן לא עושה בעיות בשום מערכת.

בכוונה לא התייחסתי לתמיכה טכנית ולכל השאר מסביב, אני מדבר על התוכנה עצמה.

פורסם

אולי.

רק מה שאתה לא יודע הוא ש-Kaspersky סורק כל קובץ במחשב, בעוד תוכנות אחרות (כמו NORTON למשל), סורקות רק סוגים מסויימים של קבצים.

לכן הסריקה קצת יותר איטית אבל הרבה יותר יסודית!

בכל אנטי וירוס (כולל הנורטון שאתה כ"כ מסתייג ממנו) ניתן לקבוע אם לבדוק את כל הקבצים או סוגים מסויימים.

KASPERSKY באמת לא מהיר במיוחד (וגם יש "קלים" ממנו) אבל הוא מצויין (אבל לא כמו ה NOD32 לדעתי)

פורסם

יפה, סוף סוף אני לא לבד :hi:

פורסם

טוב. אני לא נכנס לויכוח הזה בכלל.

על זה נאמר "על ריח ועל טעם אל נא נדון בזעם." (או בגרסה העממית: "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח").

בקיצור, מי שיש לו סבלנות וכח לקרוא את הדיון המקצועי, המקיף והממצה ביותר בנושא תוכנות אנטי-וירוס שונות שקראתי אי פעם, הוא נמצא בפורומים של Techno:

http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=16910&start=0

תנסו לקרוא הכל. או לפחות את הרוב.

אני יודע שזה קשה אבל זה שווה.

השורה התחתונה שם: Kaspersky שולט.

פורסם

קראתי והתרשמתי מהביקורת שיש לו איזה חיבה כלשהי לקספרסקי.. אבל בגלל שהוא הבין שnod32 טוב יותר הוא שם גם אותו ראשון :)

דבר שני, הנתונים של הצריכה בזכרון ברוב המקרים ממש לא מדוייקים... בעיקר בקספרסקי שלוקח אצלי במחשב השני לפחות 30K (אפילו כשהוא לא בזמן סריקה) בעבודה רגילה..

פורסם

הביקורת הראשונה בפוסט הראשון שם - קצת ישנה (לפני יותר משנה).

כשהפנתי לדיון שם, לא התכוונתי לפוסט הראשון אלה לכל 24 העמודים.

[

ויש שם גם כאלה, שכמוך, לא ממש מתים על Kaspersky.

תקרא את התגובות המעניינות והמקצועיות (ברובן), ואח"כ כולנו נהיה חכמים יותר.

פורסם

הבנתי אני אקרא ואחזור.

ובשביל הפרוטוקול, אני לא שונא את קספרסקי (למרות הבעיות שהתוכנה עשתה במחשב אחד אצלי), אני חושב שהיא אחלה תוכנה שמגנה כמו שצריך ומתעדכנת בתדירות גבוהה => מה שאני מצפה מאנטי וירוס.

החסרון הקטן שדי מפריע לי זה הנטל שהיא מהווה על המערכת בזמן סריקה.

ולסיכום: לקספרסקי יש אנטיוירוס שהוא בין הטובים ביותר לפי דעתי, וכמו לשאר האנטיוירוסים, גם לו יש את החסרונות שלו.

פורסם

חן חן.

;)

פורסם

אני ממש לא מבין את מי שמתלונן על כך ש-kaspersky מכביד על המערכת , אני מריץ אותו על כמה מחשבים ולא מרגישים אותו בהגנת רקע , רק בסריקה .

מי שבחר בקספרסקי ולא ב-nod אמליץ להתקין את גירסאת הפרו , שמכילה הרבה יותר אופציות ולא מכבידה יותר מגירסאת הפרסונל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים