פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים חשבתי קצת.. והחלטתי לשנות טיפה כיוון.. כי אחרי שראיתי את רוב הדגמים בחנות (גם את הספלייס) אני חושב שאני מעדיף משהו עדין יותר.. מהדגמים האלה (שכבר ראיתי בחנות..), איזה נראה טוב יותר?? כולם מבוססים על ה- Nike flywheel 3pc של נייקי מסגרת כסופה עם עדשות להבה (כתומות) מסגרת כסופה עם עדשות כחולות כהות מסגרת כסופה עם עדשות מראה (כסופות) המשקפיים האלו יכולים להיות נחמדים מאוד אם הם יהיו בצבע שחור. תבדוק אם ישנה אפשרות לצבע שחור.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים לי אישית קצת נמאס מאוקלי.. אני עם אוקלי מאז הצבא (דגמים שונים.. Jackets.. XX 24K, Romeo..) ולאחרונה אני חושב שאני כבר אלך על משהו יותר אלגנטי פעם הבאה..משקפיים מעולות, אבל לא בא לי על המראה הספורטיבי יותר..
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר לי אישית קצת נמאס מאוקלי.. אני עם אוקלי מאז הצבא (דגמים שונים.. Jackets.. XX 24K, Romeo..) ולאחרונה אני חושב שאני כבר אלך על משהו יותר אלגנטי פעם הבאה..משקפיים מעולות, אבל לא בא לי על המראה הספורטיבי יותר.. משהו סטייל מטריקס הולך?
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים איפה מוכרים את הHalf wire XL בארץ? הן נראות מעולה.מוכרים גם בגדים של אוקלי בארץ?
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים משקפיים מוכרים כל דגם (פשוט החנות מזמינה מהיבואן שמזמין מחול אם מדובר בשהו מיוחד/יקר)בגדים אין לי שמץ
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר קניתי את אלו בסוף: נראות מדהים.. רצו עליהן באופטיקה שהייתי בה 990 שקל.. אז הגעתי ליבואן ועלה לי 350 מקום!! ;D אם משהו מחפש לקנות משקפי אוקלי בזול, יש את החנות אופטיק ויז'ן אני הצלחתי להוריד אותו לגבי ה-Half jacket למחיר של 570 שקל כולל משלוח והכל.. דברו איתו
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים המשפקיים האלה נראות לי ממש שבירותלא יודע אם זה כל כך מתאים לצבא...תלוי בסוג השירות- בכל מקרה לא לטירונות לא משנה איזה כי בכל מקרה לא יתנו לך לשים משקפיי שמש(אלא אם הם אופטיות).אם השירות הוא רגוע ולא מעורב בלוחמה או עבודה פיזית קשה אז אין בעייה לקחת משקפיים גם עדינותכי אז אין הבדל בין הצבא לאזרחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.