פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים טוף.. יש לי (פתאום) 900 שקל להוציא על משקפי שמש חדשות (הקודמות נשברו אחרי שנתיים וחצי של שימוש מטורף..) הסיפור הוא שאני לפני צבא ואני רוצה משקפיים טובות שישארו איתי (לא לדאוג הם לא ישברו.. אני במודיעין) השאלה שלי איזה מהדגמים האלה נראה לכם טוב יותר?? לא חייבים להתייחס לצבע (אבל אפשר.. אני עדיין מתלבט בין כחול לפלסמה - הכתום) ולא להגיד לי תמדוד ותחליט אחרת לא הייתי שואל.. אני בודק מה לכם נראה יותר טוב... OAKLEY Splice OAKLEY Half wire XL OAKLEY Half jacket OAKLEY Valve OAKLEY Plate
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים הSplice האלה הקסימו אותי.. כל השאר נראה לי רק הומואים,ג'דיי וונאביז או כל שאר היצורים יעיזו לשים על העיניים
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים הSplice האלה הקסימו אותי.. כל השאר נראה לי רק הומואים,ג'דיי וונאביז או כל שאר היצורים יעיזו לשים על העיניים ... כול השאר זה משקפיים שלובשים במצעד הגאווה ודיג'אים ביום הולדת
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים מחבר ב900 שקל אפשר להביא JULIET מEBAY לא מתחיל להתעסק עם זה... אני קונה בארץ
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים כולם נראים כאילו יצאת מאיזה ספינת חלל איתם.לא אוהב את הסיגנון הזה של משקפי שמש.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים שמע העצה הכי טובה שאני יכול לתת זה שתלך לחנות ותמדוד כל מה שנכנס לך בתקציב, ותקנה את מה שנראה עלייך הכי טוב. אני יכול להגיד שהHALF JACKET הם ממש לא נראות כמו שהם נראות בתמונה, קניתי אותם לפניי יומיים ואני מאוד מרוצה מהקניה (והם גם זולות, אני קניתי ב570 שקל)אז פשוט קנה מה שנראה טוב עלייך. אני מאוד התלהבתי מהmonster dog ומכל מני דגמים ושמדדתי אותם הם פשוט לא נראו עלי טוב כמו דגמים אחרים, זה פשוט לא התאים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.