עבור לתוכן

האם כדאי להחליף את הiHP-120 לX5L?

Featured Replies

פורסם

אז ככה...יש לי כמעט שנה את האייריבר 120 ואני מאד מרוצה ממנו...אבל יש לי אפשרות למכור אותו ולקנות את הX5L...השאלה אם שווה לי...אני מניח שיצא לי בערך 500-700 שקל תופסת אבל אני לא בטוח אם אני ממש צריך להחליף את הiHP-120 שאני מאד אוהב...מה אתם חושבים?

תודה.

פורסם

השאלה מה צרכים שלך ? יש לך בעיה עם הסוללה? וכו'

אם אתה רק שומע מוזיקה באוזניות שסופקו בבאנדל אני לא חושב שיש טעם סתם בזבוז כסף

פורסם

אם התוספת שלך היא רק 500-700 ש"ח אז בטח שכן...

לפי מה שאתה אומר מישהו קונה ממך א תהH120 בסכום של 1300-1500 בערך שזה ממש מציאה בשבילך

פורסם

H320חדש עולה 1700 נראה לך 1500 יתנו לו על המכשיר זה רק פראייר אמיתי :screwy:

פורסם

בגלל זה כדאי לקפוץ על ההזדמנות ולמכור...

פורסם

ה-H120 נגן מצויין, לא הייתי מחליף אותו...

אם אתה מעוניין להוסיף בשביל 35 שעות בטריה ופיצ'רים נוספים זה די שווה אם תמצא קונה ל-H120 שלך ב-1500 שזה מחיר לא נרמאלי ליד שנייה.

פורסם

צוש- אתה מוכן בבקשה לומר מה השימושים והדרישות שלך מהנגן? אי אפשר להתקדם ככה

פורסם

אם אתה מחפש תוספת של זמן בטריה, אז לך על זה, אבל בעיקר הפיצ'רים של הX5L הם השונים ממש..

פורסם

אני נראה לי הייתי הולך, אם יש הזדמנות כזו במחיר כזה להשיג נגן עם אחריות חדשה, ובטרייה חדשה (ובמיוחד כזו שגם יותר חדשה, וגם מחזיקה הרבה יותר), זה כבר סיבה מספקת (בלי שאר הדברים)...

פורסם
  • מחבר

שימושים?

אין שום דבר מיוחד שאני צריך...אני משתמש ברדיו לפעמים וגם בהקלטה לפעמים ושומע בים ובדרך כלל...

המסך בX5L הוא לא רק על השלט? כי אפשר לראות סרטים...

פורסם

ה-H120 נגן מצויין, לא הייתי מחליף אותו...

אם אתה מעוניין להוסיף בשביל 35 שעות בטריה ופיצ'רים נוספים זה די שווה אם תמצא קונה ל-H120 שלך ב-1500 שזה מחיר לא נרמאלי ליד שנייה.

פורסם

שימושים?

אין שום דבר מיוחד שאני צריך...אני משתמש ברדיו לפעמים וגם בהקלטה לפעמים ושומע בים ובדרך כלל...

המסך בX5L הוא לא רק על השלט? כי אפשר לראות סרטים...

א. לפי מה שאתה אומר אתה אך ורק שומע ולכן אני חושב שכדאי לך להישאר עם מה שיש לך- חבל סתם לבזבז כסף

ב.אני חושב שהתבלבלת עם הM3L

פורסם
  • מחבר

אז בוא תסביר לי איזה שימושים מצדיקים מעבר ל X5L

פורסם

סרטונים ותמונות בעיקר ו/או חוסר נגישות למקור חשמל(למשל חייל) אבל אתה אני הבנתי נמצא במקום יישוב ככה שלא תצטרך אז זה(תעשה חישוב של כמה שעות אתה שומע ביום ותבין אותי)

פורסם

אולי לא שווה לך לקחת את הX5 אם אתה לא רוצה את התוספות שבו אבל אם אתה יכול למכור את הH120 ב1500 ש"ח אז תמכור ואחרי זה תחשוב במה להחליף אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים