פורסם 2005 ביולי 3120 שנים בסך הכל ניסיתי לעזור לאנשים פה.. מה אתם ישר קופצים? (גרמתם לי לבכות.. רציני לא צחוק)מקווה שתיבינו שרק ניסיתי לעזור וכמו שאני יודע.. ונגיד שיש לי ידע כזה.. במחשב ועל ידי אנשים מומחים לזה! שאמרו שאין סיכון של חיבור כזה או אחר לUSB! אין סיכון ללוח האם או לחלקים במחשב!אז קחו את זה לתשומת ליבכם!
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים פשוט תלמד לסנן.אל תקח ללב כל שטות שאיזה נוב אומר.יש פה אנשים שמדברים יותר מהגובה שלהם, אל תתייחס "לקטילות" שלהם.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים פשוט תלמד לסנן.אל תקח ללב כל שטות שאיזה נוב אומר.יש פה אנשים שמדברים יותר מהגובה שלהם, אל תתייחס "לקטילות" שלהם.בדיוק.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים פשוט תלמד לסנן. אל תקח ללב כל שטות שאיזה נוב אומר. יש פה אנשים שמדברים יותר מהגובה שלהם, אל תתייחס "לקטילות" שלהם.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים איך אומרים? הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובותאתה צריך להבין שכשנותנים עיצה צריך לבדוק לעומק שאתה צודקמה שעשית היה מסוכן גם ללוח אם וגם לג'ויסטיק ואולי אף לרכיבים נוספים, אם מישהו היה עוקב אחרי המדריך שלך והיה שורף את הלוח אם? היית קונה לו חדש?
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים לא נורא.. מהדברים הכואבים לומדים.. גם אני נדפקתי בגלל חוסר ידע.. ולצערי גם דפקתי אחרים :lol: אלה החיים.. החיים קשים.. הכדור הוא עגול.. כדורגל משחקים משבת לשבת... לדרבי חוקים משלו...
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים אלה החיים.. החיים קשים.. הכדור הוא עגול.. כדורגל משחקים משבת לשבת... לדרבי חוקים משלו... \וזה היה קשור...
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים איך אומרים? הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובותאתה צריך להבין שכשנותנים עיצה צריך לבדוק לעומק שאתה צודקמה שעשית היה מסוכן גם ללוח אם וגם לג'ויסטיק ואולי אף לרכיבים נוספים, אם מישהו היה עוקב אחרי המדריך שלך והיה שורף את הלוח אם? היית קונה לו חדש?^^^.what he saidבכל מקרה, גם אם הת'רד הזה היה לגיטימי, פה בפורום זה לא המקום.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.