פורסם 2005 ביולי 3120 שנים ייש לי בעייה במהירות..במחשב שלי(P4 2.4GHz) הוא מוריד פי 15 יותר איטי מהמחשב של אח שלי(P2 350MHz).אנחנו מחוברים דרך מודם ראוטר של בזק ECI 312 שמתחבר להאב ומתפצל..שנינו משתמשים ב Win XP SP2מה יכולה להיות הבעיה?אם צריך עוד פרטים תרשמו מה ואני יתן..תודה.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים תן לי לנחש....יש אצלו אימיול.....בכל מקרה תבדוק קצב הורדה מאתר כמו www.apple.com , לדוגמא ,כשרק המחשב שלך פועל ותגיד כמה זה מורידעוד בדיקות שכדאי לעשות:סריקת וירוסים /ספאיווריםלהעביר את הכרטיס ל 10Mb חצי דופלקס (הולכים למאפיינים של הכרטיס דרך מנהל ההתקנים בלשונית מתקדם מחפשים דופלקס/סוג מדיה/מהירות לינק וכו')
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים מחבר נסיונות להתקין את הרשת שוב כבר נכשלו בעבר..וכן יש לו אימיול אבל גם לי..אין וירוסים / ספייוורים..ולגבי ה10MB חצי דופלקס.. אצלו זה על אוטומטי ולפי ההאב זה מראה שהוא על 100 מ"ב.. בכל זאת לשים 10?ועוד משהו..יש לו כרטיס רשת PCI ולי און בורד.. יכול להיות שזה קשור?
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים תנסה בכל זאת להעביר את הכרטיס ל 10 .בדקת מהירות כשהמחשב שלו סגור? ואם כן מה יצא?בקשר לשאלתך האחרונה, לא צריכה להיות בעיה מיוחדת עם כרטיסים מובנים כל עוד מעדכנים את הדרייבירים שלהם.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר תנסה לעשות פינג לאחיך ולספק שלכם ולראות אם זה עדיין איטישזה איך (הספק זה בזק..)?
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר או אימיול או קאזה או קאונטר או אמ יו או רשת מזוינת מבזק ה *** ***** האלההא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.